Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Klub info: Pressemeddelse: Jan Bjur ny cheftræner i Allerød FK
Klub info
Pressemeddelse: Jan Bjur ny cheftræner i Allerød FK

Omkring trænersituationen har det gennem et stykke tid været offentliggjort at vores nuværende cheftræner Søren Bjerg med udgangen af denne sæson skulle forlade os. Søren tiltræder med udgangen af denne sæson som cheftræner i den nye fusionsklub SC Egedal. Vi har gennem de 1½ år Søren har været hos os været glade for ham og hans engagement, vi har dog følt, at vi trænger til nye impulser og ny inspiration.

Dette har vi fundet i vores kommende cheftræner, Jan Bjur 45 år, som vi gennem den sidste måneds tid har forhandlet os tilrette med. Jan kommer fra et trænerjob hos københavnerserieholdet Fremad Valby. Jan havde egentlig en aftale for resten af året med Fremad Valby, men lysten til Allerød og vores set-up har trukket Jan til os og med velvilje fra Fremad Valbys ledelse er det lykkedes at få Jan til at starte hos os allerede fra næste
sæsons begyndelse.


(Sportschef Carsten Buchwald th. byder den kommende cheftræner Jan Bjur velkommen)


Vi føler, at vi med Jan i spidsen vil stå endnu stærkere, og at han kan være med til at videreudvikle vores koncept og det elitemiljø, der er skabt omkring holdet. Han har en bred trænererfaring fra flere klubber på og omkring vores niveau samtidig med, at han har en solid spillererfaring med flere år på både divisions- og højeste niveau. En erfaring han skal bringe videre til vores hold og klub generelt. Hans aftale starter 1. juli 2011 og løber 2 år frem.

Jan Bjur er en meget engageret og energisk træner, som med de hold han har haft ansvar for har bevist, at han evner at skabe individuel spillerudvikling samtidig med holdmæssig udvikling. Han har fungeret i sidestillet klubber på både vores niveau og størrelse og kender de betingelser, der både kræves og stilles til spillere og trænere på dette niveau.

Omkring trænings- og spillestil siger Jan Bjur, at det er filosofien, at bolden skal med og være i centrum. Vi skal ”spille” fodbold med omtanke og handlinger, som gør kampene interessante for fans og tilskuere samtidig med, at vi skal have resultaterne på vores side.

Omkring sig vil den kommende cheftræner have både assistenttrænere, målmandstræner og fysisk træner. Vi vil optimere vores sundhedsektor, hvor vi som nævnt fremover vil tilknytte en fysisk træner. Vi er i dialog med et endnu unavngivent ekstern firma, som stiller deres konpetence tilrådighed for både vores senior 1 hold og vores klub generelt. For vores senior 1 hold vil det betyde, at vi tilknytter en fysisk træner, som i samarbejde med vores nuværende massør Kenneth Ellegaard vil få ansvar for spillernes fysiske tilstand. Den fysiske træner skal også have forkus på udarbejdelse af personlige træningsprogrammer. Især med fokus på off-season træning. Desuden vil vi i højere grad end nu have forkus på skadesforebyggende træning, så vi også derved mindsker spillernes skadesfrekvens.

Med hensyn til træningsfrekvens vil vi igen tilbyde spillerne 4 ugentlige træningspas. Det er vigtigt for os at spillerne gennem målrettet træning og med den rette dosering både kommer i bedre fysisk tilstand, samtidig med at vi i større grad vil være i stand til at udvikle spillerne mere individuelt og vores spilkoncept.

Netop spilkoncept er noget som vi vil bruge vores nye trænerteam til at være med til at udarbejde. Med den erfaring vores kommende cheftræner har både som træner og spiller skal vi drage nytte af samtidig med at vi har gode trænere i vores ungdomssektor. Sammen vil vi skabe et spilkoncept for vores elitehold så vi i en tidlig alder kan specialisere spillerne i den retning vi ønsker.
Vi er netop igen blevet tilddelt 2. division for både vores U17 og U19 hold. Det er et stort cadeau fra unionen til vores arbejde i ungdomssektoren. Vi skal være stolte af igen at få denne tillid og være vidende om at en sådan tillig kræver at vi optimerer og udbygger både vores elitemiljø generelt og selve træningsminljøet omkring holdene.


Fakta omkring Jan Bjur træner- og spillerkarriere:

Trænerkarriere:
Albertslund, spillende træner, 3½ år, DS, endte 3 gange lige uden for oprykningspladserne.
Vanløse, 3½ år, DS oprykning til 2. division.
Fremad Valby, 1½ år, flyttet holdet fra at være et stabilt bundhold til at være et tophold i københavnsserien.

Spillerkarriere:
Vanløse, ca. 230 kampe heraf 200 divisionskampe
Brønshøj, 50 divisionskampe, 1½ år
AB, 220 kampe heraf ca. 150 i Superligaen, 6½ år heraf de 5 år som fuldtidsspiller, fik 2 bronze medaljer, var i pokalfinalen 3 gange, vandt den ene.
Farum Boldklub (senere FCN), ca. 32 kampe, 1 år, rykkede op i Superligaen.
Alt i alt spillet over 500 divisionskampe, de fleste i den næstbedste række og ca. 150 i Superligaen.
   
rune d. 09-06-2011
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
Intersport AllerødTeam AllerødAllerød FysioterapeuterneAL-GLAS ApSBog & idéCertego
Se også
Træningstider for efteråret24-07-2020 - Træningstider for efteråret
Sidste frist for tilmelding til Allerød Fodboldskole 2020!19-06-2020 - Sidste frist for tilmelding til Allerød Fodboldskole 2020!
Information vedr. afvikling af kampe og stævner18-06-2020 - Information vedr. afvikling af kampe og stævner
Klubhuset åbent igen15-06-2020 - Klubhuset åbent igen
Så er vi ved at være tilbage til noget, som ligner vores normale fodbold hverdag13-06-2020 - Så er vi ved at være tilbage til noget, som ligner vores normale fodbold hverdag

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
Der er ikke skrevet kommentarer.
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
Kamp Center

Ingen kommende kampe


Seneste kamp
Lør 2. Nov.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
BANKObanden
WS Audiology
Intersport Allerød
Kvickly Allerød
Sponsorer
Carlsberg
AL-GLAS ApS
Dalgaard Serigrafi ApS
Skjold Burne
3F
Allerød Fysioterapeuterne
OK – Altid billig benzin
Team Allerød
ExpandIT Development ApS
Mr. Allerød
Bog & idé
Team Allerød
Nordsjællands KonferenceCenter
Brillehuset
Drachmann Advokater I/S
Brøndby Stilladser ApS
Allerød Kommune
A/S Carl Nielsen & Søn
Jyske Bank Allerød
Dalgaard Serigrafi ApS
Aage Christiansen & Søn ApS
VB Byggeindustri A/S
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?