Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Kvinde-afd.: Glædelig jul fra pigeafdelingen
Glædelig jul fra pigeafdelingen

Jeg vil gerne benytte denne lejlighed til at ønske alle piger og deres forældre glædelig jul og et godt nytår.Samtidig vil jeg gerne takke trænere og alle frivillige der har været med til, at få det hele til at fungere i pigeafdelingen. For der er rigtig meget der fungerer hos os, og der vil fortsat blive gjort en masse gode tiltag også det kommende år.

 

Kigger vi tilbage på året 2012, kan alle være stolte og tilfredse. Sportsudvalget der primært består af de ældste årganges trænere arbejder godt og seriøst med at få iværksat projektet ”AFK mod Danmarks bedste” op at stå. Kort fortalt gælder det om at AFK pigeafdeling skal have det bedste tilbud for at spille pigefodbold. Sportsudvalget har desuden stor fokus på at videregive viden og kompetencer til nye trænere for de yngre årgange. 

 

Trænerstaben er på plads, og det er samtidig en glæde at årets ungdomstræner 2012 i AFK, Lennart Engelhardt, fremover vil have en bredere funktion i pigeafdelingen. Han vil være tilknyttet som kompetencetræner på tværs af de ældste årgange. Hans funktion skal også være med til at styrke forholdene, netop i de årgange hvor mange piger ofte vælger at stoppe af den ene eller den anden årsag. Hans store tilstedeværelse på træningsbanerne vil helt sikkert blive taget godt i mod. Ligeledes vil Lennart fremover indgå i sportsudvalget. Keld forlader os på træningsbanen, men vil fortsat have en finger med i forbindelse med sportsudvalget. Held og lykke på de nye træningsbaner i HIK/Skjold. 

 

Pigerne yder nogle fantastiske indsatser til træning og kampe, og resultaterne har også været rskjoldigtig gode i løbet af 2012. U18, U14 og U13 er fortsat med i pokalturneringen og blandt de 8 sidste. Spændende at følge dem i kvartfinalerne til foråret. Herudover er rigtig mange hold repræsenteret i de bedste rækker på Sjælland.

 

Der har været en masse ture og stævner både i indland og udland, hvor det er det sociale der er i fokus. Ture til Berlin, Italien og Spanien har været afholdt med stor succes, samt den årlige pinsetur til Scandlines Cup.

 

Sportsudvalget er endvidere i gang med at planlægge næste års aktivitetskalender. Her vil der bl.a. igen være mulighed for udenlandsture for de ældre piger og andre stævneture for de yngste. Kæmpesuccesen med julebanko vil ligeledes komme på programmet igen og der vil også komme et sommerarrangement. I det hele taget er der stor fokus på at lave arrangementer der går på tværs af årgangene for netop at styrke og vedligeholde det sociale aspekt ved at spille fodbold i AFK. 

 

Spændende bliver det også at få det nye klubhus på Møllemosen. Det forventes færdig i løbet af august 2013. Det bliver helt sikkert stort og flot, og vil danne rammen om mange fremtidige arrangementer.

 

Jeg har også valgt at overlade roret som kvindeudvalgsformand til en anden. Det er endnu ikke afklaret hvem der overtager min post, men jeg ved at flere arbejder på forskellige potentielle kandidater. Alle er velkommen til at rette henvendelse til mig, såfremt de har brug for yderligere information om hvad det indebærer, og jeg vil være med til at sikre en god glidende overgang for den nye formand. Jeg kan i hvert fald med sikkerhed sige at min efterfølger kommer til at overtage en organisation der gør et kæmpe stykke arbejde.

 

De bedste julehilsner

Jacob Højbjerg

Kvindeudvalgsformand

   
AllerodFK d. 25-12-2012
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
Kvickly AllerødBog & idéKop & Kande SøborgOK – Altid billig benzinFrisør MoldowCarstens Diner
Se også
Allerød FK’s U14-piger Liga 1 søger assistenttræner11-07-2020 - Allerød FK’s U14-piger Liga 1 søger assistenttræner
AFKs U16 kvinder vinder pokalfinalen28-06-2020 - AFKs U16 kvinder vinder pokalfinalen
Allerød FK’s U13-piger (2008) spiller i LIGA-1 rækken efter sommerferien24-06-2020 - Allerød FK’s U13-piger (2008) spiller i LIGA-1 rækken efter sommerferien
Pokalfinale - U16 piger24-06-2020 - Pokalfinale - U16 piger
Pokal semifinale nu på søndag den 21-6-kl.12.00 i Allerød Idrætspark19-06-2020 - Pokal semifinale nu på søndag den 21-6-kl.12.00 i Allerød Idrætspark

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
Der er ikke skrevet kommentarer.
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
Kamp Center

Ingen kommende kampe


Seneste kamp
Lør 2. Nov.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
BANKObanden
Intersport Allerød
WS Audiology
Kvickly Allerød
Sponsorer
Kop & Kande Søborg
AL-GLAS ApS
Hvitved
Hvitved
Team Allerød
Carstens Diner
ExpandIT Development ApS
Handelsbanken
Mr. Allerød
Certego
Carlsberg
Team Allerød
Brøndby Stilladser ApS
Allerød Kommune
Brillehuset
A/S Carl Nielsen & Søn
Aage Christiansen & Søn ApS
Kvickly Allerød
VB Byggeindustri A/S
Sydbank A/S
Jyske Bank Allerød
Allerød Nyt
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?