Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Kvinde-afd.: Glædelig jul fra pigeafdelingen
Glædelig jul fra pigeafdelingen

Jeg vil gerne benytte denne lejlighed til at ønske alle piger og deres forældre glædelig jul og et godt nytår.Samtidig vil jeg gerne takke trænere og alle frivillige der har været med til, at få det hele til at fungere i pigeafdelingen. For der er rigtig meget der fungerer hos os, og der vil fortsat blive gjort en masse gode tiltag også det kommende år.

 

Kigger vi tilbage på året 2012, kan alle være stolte og tilfredse. Sportsudvalget der primært består af de ældste årganges trænere arbejder godt og seriøst med at få iværksat projektet ”AFK mod Danmarks bedste” op at stå. Kort fortalt gælder det om at AFK pigeafdeling skal have det bedste tilbud for at spille pigefodbold. Sportsudvalget har desuden stor fokus på at videregive viden og kompetencer til nye trænere for de yngre årgange. 

 

Trænerstaben er på plads, og det er samtidig en glæde at årets ungdomstræner 2012 i AFK, Lennart Engelhardt, fremover vil have en bredere funktion i pigeafdelingen. Han vil være tilknyttet som kompetencetræner på tværs af de ældste årgange. Hans funktion skal også være med til at styrke forholdene, netop i de årgange hvor mange piger ofte vælger at stoppe af den ene eller den anden årsag. Hans store tilstedeværelse på træningsbanerne vil helt sikkert blive taget godt i mod. Ligeledes vil Lennart fremover indgå i sportsudvalget. Keld forlader os på træningsbanen, men vil fortsat have en finger med i forbindelse med sportsudvalget. Held og lykke på de nye træningsbaner i HIK/Skjold. 

 

Pigerne yder nogle fantastiske indsatser til træning og kampe, og resultaterne har også været rskjoldigtig gode i løbet af 2012. U18, U14 og U13 er fortsat med i pokalturneringen og blandt de 8 sidste. Spændende at følge dem i kvartfinalerne til foråret. Herudover er rigtig mange hold repræsenteret i de bedste rækker på Sjælland.

 

Der har været en masse ture og stævner både i indland og udland, hvor det er det sociale der er i fokus. Ture til Berlin, Italien og Spanien har været afholdt med stor succes, samt den årlige pinsetur til Scandlines Cup.

 

Sportsudvalget er endvidere i gang med at planlægge næste års aktivitetskalender. Her vil der bl.a. igen være mulighed for udenlandsture for de ældre piger og andre stævneture for de yngste. Kæmpesuccesen med julebanko vil ligeledes komme på programmet igen og der vil også komme et sommerarrangement. I det hele taget er der stor fokus på at lave arrangementer der går på tværs af årgangene for netop at styrke og vedligeholde det sociale aspekt ved at spille fodbold i AFK. 

 

Spændende bliver det også at få det nye klubhus på Møllemosen. Det forventes færdig i løbet af august 2013. Det bliver helt sikkert stort og flot, og vil danne rammen om mange fremtidige arrangementer.

 

Jeg har også valgt at overlade roret som kvindeudvalgsformand til en anden. Det er endnu ikke afklaret hvem der overtager min post, men jeg ved at flere arbejder på forskellige potentielle kandidater. Alle er velkommen til at rette henvendelse til mig, såfremt de har brug for yderligere information om hvad det indebærer, og jeg vil være med til at sikre en god glidende overgang for den nye formand. Jeg kan i hvert fald med sikkerhed sige at min efterfølger kommer til at overtage en organisation der gør et kæmpe stykke arbejde.

 

De bedste julehilsner

Jacob Højbjerg

Kvindeudvalgsformand

   
AllerodFK d. 25-12-2012
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
WS AudiologyAllerød NytAllerød FysioterapeuterneEstate MæglerneIntersport AllerødCertego
Se også
Selvfølgelig spiller piger fodbold28-08-2019 - Selvfølgelig spiller piger fodbold
To nye trænere i seniorafdelingen14-07-2019 - To nye trænere i seniorafdelingen
U13 og U14 søger pigespillere til LIGA'en03-07-2019 - U13 og U14 søger pigespillere til LIGA'en
87 glade AFK-piger til Pinsecup i Nykøbing F.26-05-2018 - 87 glade AFK-piger til Pinsecup i Nykøbing F.
2 ud af 4 skal spille pokalfinale i år……03-05-2018 - 2 ud af 4 skal spille pokalfinale i år……

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
Der er ikke skrevet kommentarer.
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
Kamp Center
vs
Allerød FKBSF
Turneringskamp
Lørdag 14. Mar. kl 13.00

Seneste kamp
Lør 2. Nov.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
WS Audiology
BANKObanden
Intersport Allerød
Kvickly Allerød
Sponsorer
Dalgaard Serigrafi ApS
Carstens Diner
3F
Allerød Fysioterapeuterne
Allerød Fysioterapeuterne
Estate Mæglerne
OK – Altid billig benzin
AL-GLAS ApS
Team Allerød
Certego
Bog & idé
Team Allerød
Allerød Nyt
Brøndby Stilladser ApS
VB Byggeindustri A/S
Aage Christiansen & Søn ApS
Estate Mæglerne
Allerød Kommune
Nordsjællands KonferenceCenter
Dalgaard Serigrafi ApS
Jyske Bank Allerød
SuperBrugsen Lynge-Uggerløse
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?