Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Klub info: Praktisk information vedr. nyt klubhus
Praktisk information vedr. nyt klubhus

Vedr. ibrugtagning af nyt klubhus i Allerød Idrætspark

 

I fredags blev vores nye flotte klubhus i Allerød Idrætspark indviet. Et klubhus, som vi alle har ventet længe på. I kølvandet på indvielsen følger naturligt nok en række praktiske spørgsmål, som denne skrivelse vil prøve at besvare.

Alle bør dog være opmærksomme på, at det tager tid at få klubben på plads i det nye klubhus og at alt ikke vil fungere perfekt fra første dag.

 

Omklædning for første gang i klubhuset:

Som nogle af jer måske allerede har læst, så bliver torsdag d. 12/9 den første dag, hvor klubhuset åbner for omklædning. Indtil da skal de nuværende omklædningscontainere stadig benyttes. Allerød Kommune vil til denne lejlighed opsætte oversigter på indgangsdørene til klubhus omkring omklædning og baner. De gamle containere fjernes i løbet af fredag d. 13/9.

 

Det vil fra start ikke være muligt at aflåse omklædningsrummene, men vi er i samarbejde med Kommunen i gang med at kigge på en løsning, således man kan aflåse rummene.

 

Åbningstider:

Klubhuset vil som udgangspunkt være åbent i følgende tidsrum:

 

Hverdage (man-fre) kl. 16-22

Weekender kl. 08-17

 

Adgang til klubhuset i ovenstående tidsrum vil kunne ske uden brug af nøgle/brik.

Adgang til klubhuset udover disse tidsrum vil som udgangspunkt ikke være muligt pga. alarm og skal i givet fald aftales særskilt med Allerød Service.

 

Forpagtning

Allerød Kommune har indgået en aftale med Jan Falstrøm, som også har forpagtningen i Lillerød Hallerne, omkring forpagtning af cafeteriaet i klubhuset. Sidste melding går på, at han fra ultimo september vil kunne begynde at levere varm mad til cafeteriaet.

 

Inden længe vil vi tage en snak med Jan omkring forventninger til vores kommende samarbejde og hurtigst muligt melde ud omkring åbningstider og sortiment mv.

Håber I alle vil tage godt imod Jan og hans personale.

 

Kontaktpersoner

I forbindelse med ibrugtagning af det nye klubhus, vil der fra tid til anden være behov for at kunne kontakte personer fra enten Allerød Kommune eller AFK.

Allerød Service kan kontaktes på vagtnummer 2360 1475, hvor enten Carsten, Kenneth eller Hans-Peter vil stå klar til at hjælpe.

 

Fra AFK vil kontaktpersonen være klubbens forretningsfører Steffen Jacobsen. Steffen kan kontaktes på forretningsfoerer@alleroedfk.dk eller tlf. 6147 6140.

Skulle man opleve evt. fejl eller mangler bedes det indmeldt til Steffen, som samlet vil koordinere med Allerød Kommune.

 

Materiale-/depotrum

Det nye klubhus indeholder en række materiale-/depotrum, som er placeret under tribuneafsnittene. Bestyrelsen vil hurtigst muligt udarbejde en plan for fordeling af disse rum imellem de forskellige afdelinger og hold. Indtil denne plan er på plads kan man opleve at få tildelt et midlertidigt rum. Alle materialerum er fra start af uden inventar og indeholder således hverken skabe eller boldopbevaring.

 

Bestyrelsen vil udarbejde en fælles plan for indretning af de mange materialerum, således de kommer til at fremstå ens. Mere info omkring dette følger snarest.

 

Boldpumpe

Indtil materialerummene er på plads, vil der blive placeret en boldpumpe i enden tættest på kunstgræsbanen (rødt område).

 

Oversigt over kampe og træning

Der vil på sigt blive opsat elektroniske infotavler i klubhuset, som vil informere omkring omklædning og fordeling af baner. Indtil disse er opsat, vil Kommunen opsætte oversigter på hver indgangsdør til klubhuset. Man bedes således orientere sig på disse og hjælp gerne evt. udehold på vej.

 

Møderum og lokaler

Skulle der være behov for at booke møderum til større møder i klubhuset, skal dette koordineres med klubbens forretningsfører. Steffen kan kontaktes på forretningsfoerer@alleroedfk.dk eller tlf. 6147 6140.

 

Baner

De 5 nyanlagte græsbaner vil først være klar til brug fra august 2014. Al færdsel på disse baner skal derfor så vidt muligt undgås, således vi giver banerne det bedst mulige start.

Det begrænset antal baner til rådighed det næste års tid, betyder samtidig at ikke alle hold kan påregne at kunne spille/træne på Møllemosen - dertil er der pt. for få græsbaner. Klubben vil således stadig skulle benytte eksisterende anlæg på Skovvang samt skolebanerne på Ravnsholt og Lillerød.

 

Håber I alle vil synes om vores nye faciliteter og være med til at passe godt på dem. For en god ordens skyld, skal det nævnes at klubhuset og området omkring er røgfrit og at der ingen adgang er til klubhuset med fodboldstøvler – beskidte eller ej.

 

 

Bestyrelsen

   
Greve d. 11-09-2013
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
Intersport AllerødAL-GLAS ApSCarstens DinerAllerød FysioterapeuterneHvitvedSepio
Se også
Vi må desværre lukke al træning ned...05-01-2021 - Vi må desværre lukke al træning ned...
Træningsopstart 202101-01-2021 - Træningsopstart 2021
Nytårskrudt v. Lillerød Hallerne23-12-2020 - Nytårskrudt v. Lillerød Hallerne
Jule & Nytårs-hilsen21-12-2020 - Jule & Nytårs-hilsen
AFK LUKKER NED FOR 202010-12-2020 - AFK LUKKER NED FOR 2020

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
Der er ikke skrevet kommentarer.
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
Kamp Center
vs
B1908Allerød FK
Turneringskamp
Lørdag 13. Feb. kl 12.00

Seneste kamp
Lør 24. Okt.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
Intersport Allerød
WS Audiology
BANKObanden
Kvickly Allerød
Sponsorer
Carlsberg
Intersport Allerød
Hvitved
Dalgaard Serigrafi ApS
Frisør Moldow
OK – Altid billig benzin
3F
Sepio
Team Allerød
Handelsbanken
ExpandIT Development ApS
Team Allerød
Kvickly Allerød
Aage Christiansen & Søn ApS
SuperBrugsen Lynge-Uggerløse
Dalgaard Serigrafi ApS
Flemming Elsborg Bolig
Brøndby Stilladser ApS
A/S Carl Nielsen & Søn
VB Byggeindustri A/S
Drachmann Advokater I/S
Allerød Kommune
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?