Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Senior 1: Flot sejr over Ølstykke
Senior 1
På bane 2 i Ølstykke stod vi lørdag eftermiddag overfor en rigtig god modstander. Ølstykke har efter en vaklende sæsonstart fået tur i deres spil, og mødte frem til kampen med 4 sejre i deres seneste 4 kampe.

Det gjorde vi såmænd også – 5 inkl. pokalen – men vores hold består ikke af spillere med superliga- såvel divisionserfaring, guldrandede kontrakter og individualistens fortræffeligheder. Derimod har vi et hold, og det blev udslagsgivende i den varme eftermiddagssol i Ølstykke.

Ølstykke lagde et godt pres på os i starten, og første advarsel kom i det 6. minut da de brød igennem vores sidste rækker, men bolden blev tacklet til hjørne. Vi kom langsomt bedre med, og inden en 2 mod 1 situation havde vi testet deres defensiv et par gange. 2 mod 1 situationen skulle vi haft mere ud af, men vi viste vi også kunne være med.

Mod slutningen af 1. halvleg sad vi godt på spillet, og kom til flere gode afslutninger, men ingen mål i de første 45 minutter.

5 minutter ind i 2. halvleg havde Rune en gylden mulighed for at bringe os foran, men ungdomslandsholdsmålmanden reddede endnu engang. Efter 13 minutters spil reddede Ølstykke på stregen, og O. Hansen testede målmanden igen med en fiks hælafslutning.

I det 17. minut skiftede vi 3 spillere, ud kom de 3 hårdtarbejdende Magnus+Rune+Bruun, og ind kom CK+Neder+Peter, hvor sidstnævnte skulle få en afgørende betydning i matchen.

Vi forsatte med at producere chancer, mens Ølstykkes farligste forsøg i det 28. minut blev taget af vores sikre sidste skanse, Jess.

I det sidste kvarter havde vi flere gode muligheder, og kampens udmærkede dommer måtte have kortet fremme til en af Ølstykkes spillere efter 39 minutter. Det var på sin plads, det var kampens eneste gule kort, og endnu engang spillede vi disciplineret kampen igennem.

Da stopuret havde rundet de 43 minutter i 2. halvleg gled Peter godt igennem i højre side, og da forsvarsspilleren ikke kunne følge med, var hullet der. Peter fik afsluttet ved forreste stolpe fra en spids vinkel, og via målmanden røg bolden i netmaskerne til vores store jubel.

1-0

Samme Peter havde en særdeles stor mulighed i overtiden efter en god tværaflevering fra Jan, men skuddet blev overplaceret.

Vi spillede knap 5 minutter ekstra, Ølstykkes pres efter målet var ikke specielt hårdt, og vi kunne juble i sommervarmen efter en af de flotteste kampe et Allerød-hold har spillet meget længe.

Flere supportere havde taget turen til Ølstykke, og de blev belønnet med en forrygende fodboldkamp mellem to hold, der gerne ville – og fik lov til at - spille bold.

Vores hold var den største vinder, mens både Sejer, Jan, Brammer og Sylle skal fremhæves i kollektivets ånd.

FA
   
AllerodFK d. 29-05-2005
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
Intersport AllerødAllerød FysioterapeuterneCarlsbergEstate MæglerneAllerød FysioterapeuterneTeam Allerød
Se også
Uafgjort mod naboerne i årets sidste kamp i DS03-11-2019 - Uafgjort mod naboerne i årets sidste kamp i DS
Uafgjort mod det absolutte tophold, det lignede ellers en sejr, men sådan skulle det ikke være28-10-2019 - Uafgjort mod det absolutte tophold, det lignede ellers en sejr, men sådan skulle det ikke være
Vi tabte den udsatte halvleg mod Taastrup, og dermed kampen23-10-2019 - Vi tabte den udsatte halvleg mod Taastrup, og dermed kampen
Pointdeling mod Køge Nord FC var et fint resultat for os20-10-2019 - Pointdeling mod Køge Nord FC var et fint resultat for os
LSF blev tilføjet sæsonens andet nederlag, Micheal og Skou kom på tavlen13-10-2019 - LSF blev tilføjet sæsonens andet nederlag, Micheal og Skou kom på tavlen

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kamp Center
vs
Allerød FKBSF
Turneringskamp
Lørdag 14. Mar. kl 13.00

Seneste kamp
Lør 2. Nov.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
Intersport Allerød
Kvickly Allerød
BANKObanden
WS Audiology
Sponsorer
Krukkerne
Frisør Moldow
Intersport Allerød
Allerød Fysioterapeuterne
Skjold Burne
Bog & idé
Estate Mæglerne
ExpandIT Development ApS
Kop & Kande Søborg
Carlsberg
Team Allerød
Team Allerød
Brøndby Stilladser ApS
VB Byggeindustri A/S
Kvickly Allerød
Estate Mæglerne
Jyske Bank Allerød
SuperBrugsen Lynge-Uggerløse
Nejstgaard & Vetlov
Aage Christiansen & Søn ApS
Brillehuset
Dalgaard Serigrafi ApS
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?