Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Kvinde-afd.: SUPER SØNDAG I AIP!
SUPER SØNDAG I AIP!

For dameafdelingens vedkommende blev det til SUPER SØNDAG i weekenden.

 

Vores U19 – piger lagde ud med at vinde 9-2 i topkampen mod FC Øresund. Pigerne fik vist rigtig mange flotte etablerede angreb og lavede så ovenikøbet mange fine mål. Derudover stod pigerne flot på banen og den defensive del, var helt i top. Pigerne fører nu U19 – 1 rækken og skal blot vinde de to sidste kampe mod Orient og Lynge for at vinde denne.

 

U19 kampen blev fulgt op af U15 – pigerne som nedlagde Gilleleje med 8-1. Der var stort set dømt spil til et mål og AFK var godt klar over, at der skulle tre point ind på kontoen for, at komme op på andenpladsen i gruppen. En plads som giver adgang til en sjællandsk række 1 til foråret. U15 pigerne skal nu blot ud og hive en sejr mere hjem i efterårets to sidste kampe mod Melby og HGI, for at tilsikre sig oprykning.

 

Til sidst men ikke mindst sluttede kvindesenior af med at besejre Fårevejle 4-1 i Kvindeserie 1. Her var man blandt andet vidne til to fremragende ”kasser” af Stephanie Klausen. På stadion i AIP fik man lov at overvære et fantastisk saksepark af Klausen, som resulterede i en flot scoring efterfulgt af et knastørt spark helt oppe i trekanten. 

 

Kvinderne ligger nu nummer 4, efter at have hentet syv point i de tre sidste kampe og alt i alt har det været et flot efterår af AFK pigerne, som hermed har sikret sig pladsen i rækken til foråret og ydermere kan nå, at ende som nummer tre.

Om lørdagen sikrede U14 pigerne sig en fin sejr over B73-Slagelse i den meget jævnbyrdige U14-1 række, hvor stort set alle hold giver hinanden kamp til stregen. I efterårets sidste kam p bør U14 pigerne ligeledes besejre Ringsted IF og dermed få en tilfredsstillende placering i rækken.

 

Lørdag eftermiddag spillede U17 pigerne en underholdende og tæt topkamp mod HB Køge i Herfølge. HB Køge er suverænt tophold i U17 PIGE ØST, men AFK gav dem en god og intens kamp. Kampen endte med en 3-1 sejr til HB Køge, men udfaldet kunne såmænd sagtens have endt 3-3 eller 4-4 uden at dette havde været uretfærdigt.

Alt i alt en flot weekend for storegruppen i AFK og hvem snakkede om målkrise i dameafdelingen? Super søndag gav pigerne og tilskuere en 21-4 målscore i AFK favør……

   
AllerodFK d. 07-10-2014
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
Intersport AllerødHvitvedAllerød NytAL-GLAS ApSCarstens DinerCertego
Se også
Allerød FK’s U14-piger Liga 1 søger assistenttræner11-07-2020 - Allerød FK’s U14-piger Liga 1 søger assistenttræner
AFKs U16 kvinder vinder pokalfinalen28-06-2020 - AFKs U16 kvinder vinder pokalfinalen
Allerød FK’s U13-piger (2008) spiller i LIGA-1 rækken efter sommerferien24-06-2020 - Allerød FK’s U13-piger (2008) spiller i LIGA-1 rækken efter sommerferien
Pokalfinale - U16 piger24-06-2020 - Pokalfinale - U16 piger
Pokal semifinale nu på søndag den 21-6-kl.12.00 i Allerød Idrætspark19-06-2020 - Pokal semifinale nu på søndag den 21-6-kl.12.00 i Allerød Idrætspark

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
Der er ikke skrevet kommentarer.
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
Kamp Center

Ingen kommende kampe


Seneste kamp
Lør 2. Nov.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
WS Audiology
Kvickly Allerød
BANKObanden
Intersport Allerød
Sponsorer
Autohjørnet Lyngby
Intersport Allerød
OK – Altid billig benzin
Bog & idé
Allerød Fysioterapeuterne
Allerød Nyt
AL-GLAS ApS
Frisør Moldow
Mr. Allerød
Handelsbanken
Sepio
Team Allerød
Drachmann Advokater I/S
Nordsjællands KonferenceCenter
Aage Christiansen & Søn ApS
Flemming Elsborg Bolig
VB Byggeindustri A/S
A/S Carl Nielsen & Søn
Allerød Nyt
Kvickly Allerød
Allerød Kommune
Brillehuset
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?