Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Kvinde-afd.: Målmandstræneren ”Weis”
Målmandstræneren ”Weis”

I august ansatte kvindeafdelingen den bare 17-årige Nicolai Weisbjerg som målmandstræner.  Vi kender Nicolai, som en respekteret, ambitiøs, seriøs og meget dedikeret ung mand.  Et spændende projekt, da Nicolai har fået til opgave at uddanne vores keepere fra U14 – Senior og derfor både har beskæftiget sig med piger, som er yngre, på samme alder eller ældre end ham selv.

 

Pigerne har taget godt i mod ham og er meget begejstret for hans træning, hvor han både går meget op i den fysiske del såvel den tekniske.

 

Nicolai har også en relativ lang baggrund og erfaring med sig allerede, da han selv begyndte til fodbold som 7- årig i AFK, hvor han hurtigt tog springet fra 5. Holdet til 1. Holdet.

 

Da han var 13 år gammel i vinteren 10/11 blev han så tilbudt, at træne med Brøndbys U14-elitehold. Her gik det også stærkt, da han efter kun 2 træningspas blev spurgt om han ville med til et indendørsstævne i Tyskland - hvor Nicolai så gik ned og blev stævnets målmand og herefter fik tilbud om, at blive fast spiller på holdet - som han takkede ja til!

Og dermed rykkede han til Brøndby som U14, hvor han spillede resten af forårs sæsonen - hvor de blandt andet kvalificerede sig til Elite Øst (højeste række i U15).

 

I løbet af U15 blev Nicolai desværre ramt af to større skader. En i sommeropstarten (varede 2-3 måneder) og en i vinteropstarten (varede også ca. 2 måneder). Det kostede hårdt, idet han pludselig så gik fra at være 1. målmand til 2. målmand. Dette gik eksempelvis ud over en tur til Polen, hvor han skulle spille det uofficielle EM for klubhold…

 

Nicolai fik dog kæmpet sig tilbage og var med til et stævne i Aserbajdsjan, hvor han blandt andet både var med til at spille mod hold som Galatasaray, Villareal og Serbiens U15 landshold og han formåede dermed, at kæmpe sig tilbage og blev også rykket op på deres u17-hold.

 

I Brøndby blev han fra start til slut skolet/trænet af den meget kompetente målmandstræner Sten Christensen.

Trods en stor mulig plads som 1. målmand som 2. års U17 valgte Nicolai, at stoppe med at spille i Brøndby af personlige grunde. Dette skete i sommeren 2013.

 

Herefter er Nicolai – så heldigvis for AFK – igen startet i klubben, hvor han lige nu spiller på 1. Holdet for klubbens U19 hold.

Vi nikker anerkendende for Nicolai og glæder os til, at se ham fortsætte med den gode udvikling af pigerne i 2015 og det kan vi hilse og sige, at det gør pigerne heldigvis også og trænerne kan ligeledes se de positive fremskridt, når de kommer tilbage i afdelingerne, så de ser ligeså meget frem til det.

   
AllerodFK d. 11-12-2014
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
Intersport AllerødSepioAutohjørnet LyngbyIntersport AllerødCertegoOK – Altid billig benzin
Se også
Allerød FK’s U14-piger Liga 1 søger assistenttræner11-07-2020 - Allerød FK’s U14-piger Liga 1 søger assistenttræner
AFKs U16 kvinder vinder pokalfinalen28-06-2020 - AFKs U16 kvinder vinder pokalfinalen
Allerød FK’s U13-piger (2008) spiller i LIGA-1 rækken efter sommerferien24-06-2020 - Allerød FK’s U13-piger (2008) spiller i LIGA-1 rækken efter sommerferien
Pokalfinale - U16 piger24-06-2020 - Pokalfinale - U16 piger
Pokal semifinale nu på søndag den 21-6-kl.12.00 i Allerød Idrætspark19-06-2020 - Pokal semifinale nu på søndag den 21-6-kl.12.00 i Allerød Idrætspark

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
Der er ikke skrevet kommentarer.
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
Kamp Center

Ingen kommende kampe


Seneste kamp
Lør 2. Nov.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
Intersport Allerød
WS Audiology
BANKObanden
Kvickly Allerød
Sponsorer
Bog & idé
Allerød Nyt
Handelsbanken
Dalgaard Serigrafi ApS
AL-GLAS ApS
Mr. Allerød
Carlsberg
Team Allerød
ExpandIT Development ApS
Hvitved
OK – Altid billig benzin
Team Allerød
Sydbank A/S
Brillehuset
Brøndby Stilladser ApS
Jyske Bank Allerød
Flemming Elsborg Bolig
Aage Christiansen & Søn ApS
Nejstgaard & Vetlov
Drachmann Advokater I/S
SuperBrugsen Lynge-Uggerløse
Dalgaard Serigrafi ApS
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?