Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Kvinde-afd.: Foråret nærmer sig…
Foråret nærmer sig…

Foråret står for døren og pigeafdelingen glæder sig. Vi har alle været igennem en lang vinterperiode i den mørke tid. I sådan en periode siger man altid goddag til nogle nye og på gensyn til nogle andre og det har vi såmænd også gjort denne vinter.

 

I pigeafdelingen har vi set mange til træning hele vejen ned også selvom det har været i den sure tid og nu glæder alle sig til igen, at komme på græs.

 

Vi har hørt en del om DBU i dagspressen og primært om herrelandsholdet og de komplikationer der har været der. Ikke desto mindre kan man samtidig læse på fodbold for piger, at Claus Bretton-Meyer (administrerende direktør i DBU) udtale sig om, at vejen til det nye slogan ”en del af noget større” også går igennem pigefodbolden.

 

En spændende og interessant artikel, som beskriver mange forskellige områder, men som primært fokuserer på, at vi i pigefodbolden skal være bedre til, at møde pigerne og deres behov og det kan vi da kun tilslutte os i AFK.

 

Vi mener, at vi i egen klub i en del år hele tiden har forsøgt, at udvikle denne afdeling af klubben, men det er og bliver en løbende proces, hvor man hele tiden skal forsøge at være innovative og nogle gange ”tænke ud af boks”.

I dette forår ser pigeafdelingen frem til flere store tiltag som kort nævnes nedenfor:

 

Pigeraketten

Med hjælp fra SBU kommer pigeraketten til AFK den 24/4. Denne henvender sig til de yngste fra U7 – U11.

 

Med pigeraketten, ønsker vi at vække interessen endnu mere for pigefodbold og gøre pigerne opmærksomme på, at det er sjovt at gå til fodbold og forhåbentlig kan vi ad den vej også rekruttere flere piger i de yngste afdelinger.

 

Vi glæder os alle til denne store dag og mange af lederne i de yngste afdelinger har lagt et stort stykke forarbejde til dette projekt. Alle er naturligvis velkomne til, at komme og kigge på de små få sig en sjov og begivenhedsrig dag. Mere om dette vil man snarest kunne finde på hjemmesiden, skolerne og lokalavisen.

 

Inspirationstræning

Vores inspirationstræner Klaus Jacobsen høster stor ros blandt afdelingens trænere. Såvel trænere som piger inspireres og dette var og er meningen med det hele. Vi ser fortsat frem til Klaus` flotte arbejde frem til sommerferien.

 

Skadesforebyggende træning

I maj deltager tre af vores trænere i et kursus omkring ovenstående. Dette er i samarbejde med tre andre klubber og meningen med det hele er naturligvis, at vi efterfølgende kan implementere denne træning på de forskellige alderstrin ned gennem afdelingen – også noget vi ser meget frem i mod og gerne skulle komme til gavn for alle vores medlemmer.

 

Dialog med omegnsklubber

Vi er i øjeblikket i dialog med nogle af vores omegnsklubber omkring fælles træning i de yngste afdelinger. Dette bliver til at starte med et forsøg med vores U14 – hold og forhåbentlig også vores U7 hold. Her er der ingen grund til, at se spøgelser for nogle af klubbernes vedkommende – det er i ingens interesse at vi bidrager til, at enten vores egen eller de andre klubber mister spillere, men derimod at vi tilsikrer, at der er et tilbud til de piger som gerne vil dyrke sporten.

 

Fredagsakademiet

Fredagsakademiet har skiftet navn til torsdagsakademiet og starter op i igen i april måned. På akademiet fokuserer vi på den tekniske træning for U10 og opefter og tilsigter, at de yngste afdelinger bidrager med en træner hver gang. Der har været en lang vinterpause, men nu skal vi i gang igen og alle hører snarest nærmere om tidspunkt og bane.

 

Fodbold Fitness

Vi har i et stykke tid haft fodbold fitness i AFK i støbeskeen og synes, at vi har tid og overskud til nu, at implementere dette – i vores klubregi - nye område.

 

Fodbold Fitness for kvinder er sundt, sjovt og socialt. Det kombinerer fitness- og fodboldtræning, og så er det målrettet kvinder uden stor fodbolderfaring.
Mange forbinder automatisk fodbold med mænd!
Men det vil DBU gerne ændre på, og med Fodbold Fitness for kvinder har man gjort et ihærdigt forsøg på at skabe et motionstilbud, der er både sundt, sjovt og socialt – og kun for kvinder!

 

Måske har kvinderne aldrig selv spillet fodbold, og måske har de spillet for mange år siden. Bolderfaringen er ikke så vigtig, for med Fodbold Fitness for kvinder får de nu muligheden for selv at lege sig i form med Danmarks nationalsport på en fleksibel og social måde.

Konceptet bygger på et 12 ugers motionsforløb, hvor intensitet og sværhedsgrad øges undervejs og hvor fodboldøvelser og fitness øvelser kombineres.

 

Målgruppen vil være kvinder fra 25 år og op, som ønsker at komme ud og få et smil på læben, sjov motion, sved på panden og fremfor alt finde livsglæde i den ugentlige træning med de andre.

 

Inden så længe vil der blive sendt tilbud og information ud omkring dette.

 

Dette var lidt orientering omkring hvad vi går i møde i dette forår i pigeafdelingen og derudover starter sæsonen naturligvis og vi ønsker alle nogle gode oplevelser på banerne rundt omkring i det sjællandske.

 

Dameformanden & sportschefen

 

God Påske

   
AllerodFK d. 24-03-2015
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
Intersport AllerødOK – Altid billig benzinSepioKop & Kande SøborgAllerød FysioterapeuterneFrisør Moldow
Se også
Allerød FK’s U14-piger Liga 1 søger assistenttræner11-07-2020 - Allerød FK’s U14-piger Liga 1 søger assistenttræner
AFKs U16 kvinder vinder pokalfinalen28-06-2020 - AFKs U16 kvinder vinder pokalfinalen
Allerød FK’s U13-piger (2008) spiller i LIGA-1 rækken efter sommerferien24-06-2020 - Allerød FK’s U13-piger (2008) spiller i LIGA-1 rækken efter sommerferien
Pokalfinale - U16 piger24-06-2020 - Pokalfinale - U16 piger
Pokal semifinale nu på søndag den 21-6-kl.12.00 i Allerød Idrætspark19-06-2020 - Pokal semifinale nu på søndag den 21-6-kl.12.00 i Allerød Idrætspark

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
Der er ikke skrevet kommentarer.
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
Kamp Center

Ingen kommende kampe


Seneste kamp
Lør 2. Nov.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
Intersport Allerød
WS Audiology
Kvickly Allerød
BANKObanden
Sponsorer
Skjold Burne
Frisør Moldow
Carstens Diner
3F
OK – Altid billig benzin
Carlsberg
Allerød Fysioterapeuterne
Allerød Fysioterapeuterne
AL-GLAS ApS
Allerød Nyt
Handelsbanken
Team Allerød
Jyske Bank Allerød
Aage Christiansen & Søn ApS
Sydbank A/S
Allerød Kommune
Nejstgaard & Vetlov
Brillehuset
Nordsjællands KonferenceCenter
Drachmann Advokater I/S
Allerød Nyt
VB Byggeindustri A/S
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?