Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Kvinde-afd.: Igen i år en fantastisk Pinsecup for AFK pigerne
Igen i år en fantastisk Pinsecup for AFK pigerne

Se billeder fra turen her :)

 

Med 90 piger fra U9, U10, U11, U12 og U13 var AFK stærkt repræsenteret ved årets Pinsecup. Blåt og hvidt dominerede, og AFK slagsange gjaldede over hele stadion. 

Fredag tog 90 piger, 12 mødre og 13 trænere traditionen tro afsted til Pinsecup i Nykøbing Falster. Parkeringspladsen ved klubhuset summede af forventning, og lidt i fem fredag eftermiddag var busserne pakket, pigerne på plads i bussen, og vi kunne vinke farvel til alle forældrene. Der skulle mere end kø ved Køge og Farø til at slå os ud, og der var stadig masser af krudt i pigerne da vi havde spist madpakkerne og redt op i vores soverum. De 12 (mandlige) trænere skulle deles om rum på 10 m2, det er pigerne der prioriteres i Nykøbing :-) 

Leif gav den sædvanlige peptalk, ingen bare fødder, ingen Allerød pige sidder for sig selv, ikke for meget slik! Peter satte scenen for lørdagens underholdning, og ud over indlæg fra hver årgang blev den nye mødrekategori introduceret - spændende!  Der var naturligvis igen i år 50 kr i præmie til mål scoret på hovedstød og reddet straffespark. 

Lørdag var vi klar til kamp fra kl. 9. Lidt regn fra morgenstunden, men det klarede op lige som kampene startede. Som NFC Arne sagde: 'Det er planlagt, vi vander banerne før kamp lige som FC Barcelona' - Sådan! Det blev kæmpet bravt af alle hold hele lørdagen. Nogle resultater var bedre end andre, og trænerne regnede flittigt på udfald og mulige finaleplaceringer. Der var masser af forældre der kom og heppede, og mange medbragte både kage og frugt. Der var som sædvanligt rigtig god stemning på sidelinien og i camp'en. 

Lørdag aften var vi så klar til underholdningen, og der var både quiz, dans, teater, og trænere på slap line. Mødrene lod sig inspirere af aftenens Melodi Grand Prix og diskede op med en popquiz som U9 pigerne vandt i suveræn stil. Der blev uddelt 2 halvtredsere for hhv hovedstødsmål og reddet straffe, og der var endnu et reddet straffe søndag. 

Søndag strålede solen fra morgenstunden, så det var med et tykt lag solcreme vi startede dagen. Lige som lørdag blev der spillet en masse god fodbold, og der blev kæmpet hårdt for scoringer og sejr. Der kom endnu flere tilskuere fra Allerød og stemningen var i top. Da pokalerne skulle uddeles kunne vi se tilbage på et stævne hvor AFK gjorde rent bord i U11, hvor vores piger satte sig på guld og sølv i række A og guld i række B hvor U10 pigerne stillede op. 

Så da vi omsider ankom til Møllemosen søndag ved 20 tiden var det en flok glade og trætte piger der blev modtaget af forældrene. Mødre og trænere var også trætte og nogle var hæse, men hvad gør det når vi alle kan se tilbage på en helt fantastisk weekend. 

   
AllerodFK d. 26-05-2015
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
Kvickly AllerødHandelsbankenAllerød NytAL-GLAS ApSCertegoOK – Altid billig benzin
Se også
Allerød FK’s U14-piger Liga 1 søger assistenttræner11-07-2020 - Allerød FK’s U14-piger Liga 1 søger assistenttræner
AFKs U16 kvinder vinder pokalfinalen28-06-2020 - AFKs U16 kvinder vinder pokalfinalen
Allerød FK’s U13-piger (2008) spiller i LIGA-1 rækken efter sommerferien24-06-2020 - Allerød FK’s U13-piger (2008) spiller i LIGA-1 rækken efter sommerferien
Pokalfinale - U16 piger24-06-2020 - Pokalfinale - U16 piger
Pokal semifinale nu på søndag den 21-6-kl.12.00 i Allerød Idrætspark19-06-2020 - Pokal semifinale nu på søndag den 21-6-kl.12.00 i Allerød Idrætspark

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
Der er ikke skrevet kommentarer.
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
Kamp Center

Ingen kommende kampe


Seneste kamp
Lør 2. Nov.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
BANKObanden
WS Audiology
Intersport Allerød
Kvickly Allerød
Sponsorer
Carlsberg
Allerød Fysioterapeuterne
Sepio
Dalgaard Serigrafi ApS
Intersport Allerød
OK – Altid billig benzin
Certego
Handelsbanken
Carstens Diner
Allerød Nyt
Kop & Kande Søborg
Team Allerød
Flemming Elsborg Bolig
Kvickly Allerød
Nordsjællands KonferenceCenter
VB Byggeindustri A/S
Brillehuset
Drachmann Advokater I/S
Jyske Bank Allerød
Sydbank A/S
Aage Christiansen & Søn ApS
SuperBrugsen Lynge-Uggerløse
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?