Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Kvinde-afd.: Forårsevaluering fra kvindeafdelingen
Forårsevaluering fra kvindeafdelingen

Foråret er slut og sommerferien er på vej og derfor følger her en lille evaluering fra kvindeafdelingen.

 

Først stort tillykke til herresenior 1 med oprykningen til danmarksserien – hatten af for et flot og stort stykke veludført arbejde.

 

I kvindeafdelingen havde vi mange delpunkter som skulle klares i dette halvår. Rekruttering af piger i de yngste årgange via FLYERS og PIGERAKKETTEN. Det er gået rigtig godt og vi har fået mange nye medlemmer og her fra skal der lyde – godt gået til alle som har lagt mange kræfter i disse to projekter og ikke mindst STORT velkommen til alle vores nye medlemmer blandt de yngste.

Fodbold fitness for kvinder er blevet skudt i gang. Ulrik – vores træner – smiler. Han har ca. 15-20 kvinder til træning hver gang og det forlyder, at alle får sved på panden, god motion og frisk luft samt vigtigst af alt – et bredt smil på læben :). Også her skal der lyde VARMT velkommen til pigerne, som aktivt er trådt ind i AFK og det skal da understreges, at tilbuddet jo gælder alle kvinder.

Derudover har der naturligvis været mange andre emner på tapetet, men vi skal ikke løbe alt igennem, blot komme med lidt generel information fra de enkelte afdelinger.U7

 Her vil man da gerne slå et slag for at de har fået U7 pigehold (årgang 2008+2009) op at stå, da de gik på græs - og de har nu omkring 20 piger til træning hver mandag på Møllemosen bane 10. Michael Nørregaard er holdleder på holdet - og er godt sekunderet af Nanna Sørensen (mor til Alma - årgang 2008). Specielt årgang 2008 har tidligere været meget tyndt besat i AFK - stort set ikke eksisterende - men med god hjælp fra Pigeraketten er lidt over halvdelen af holdet nu fra årgang 2008. Her efter sommeren rykker årgang 2008 pigerne så op til U9 holdet - og de åbner for årgang 2010 officielt på U7 (vi har allerede en enkelt pige fra årgang med på U7). For to uger deltog dei i deres første stævne - et DBU 3-mands stævne - hvor de fik nogen gode lige kampe mod Melby og Frederiksværk - og fik et par fodbold-lektioner af to meget stærke pigehold fra Greve. De er nu ved at planlægge flere stævner - og gerne nogen lagkage-stævner, så pigerne kan opleve at få lidt medaljer om halsen. Det er nogen dejlige og glade piger som nu mødes hver mandag omkring fodbolden :)

 

 

U9

U9 var tilmeldt DGI række A/B og C, endte midt i rækkerne, og sluttede meget stærkt af. Godt fundament til at, bygge videre på.
De har fået 7-8 nye spillere efter pigeraketten, primært årgang 2006 hvor de nu er ca. 15 spillere.
U9 havde en virkelig god træningslejr i Blovstrød i april med et par piger fra Lynge og turnering med Brøndby
Pinsecup er tidligere rapporteret på hjemmesiden.

Så de slutter af med 'et nyt' kommende U10 hold, og glæder sig alle til, at træne sammen med U10 pigerne. Det er en flok rigtigt gode piger, så trænerne Mads og Bjarke og pigerne glæder sig.

 


U10

U10 har slidt hårdt i det i U11 – rækken mod piger som er ældre end dem selv. Men alle har gjort det virkelig godt og de kan være stolte af deres præstationer. I pinsecuppen i år vandt de flot finalen i B-rækken.

 

 

U11

U11 har 23 piger hvoraf 3 er indmeldt i løbet af maj/juni

Herudover har de for nærværende 9 andre nybegyndere med til træning fra bl.a. Blovstrød og Ravnsholtskolen, enkelte fra Lillerød skole. Piger/forældre er blevet bedt om at melde sig ind i løbet af juni/juli, for derefter at blive oprettet på holdsport, således at de kan spille kampe i efteråret.

 

Efter lidt vinter træthed hos pigerne i marts/april efter 3 gange ugentlig træning (2 ude/1 inde + kampe inde/ude) og deraf faldende fremmøde, kom der flere og flere fra medio maj og fremadrettet. Nu har de vel næsten 90 % fremmødte hver gang. Det er absolut godkendt.

 

De har fokuseret meget på teknisk træning med bold, ligeledes en hel del øvelser med generel spil forståelse omkring positioner/dybdeløb-afleveringer, spil bredt, pres spil/gen-pres, første berøring/hurtig boldomgang/vende spillet samt afslutninger og hjørnespark – alle områder de prøver, at få til at fungere i kampene…

 

I turneringen i SBU U11 række 1: Blev de en meget sikker nummer 1 med 9 sejre i 9 kampe og 30-4 i målscore. En meget usædvanlig og flot præstation og er dermed faktisk uofficiel sjællandsmester i U11.

 

SBU U11 række 2: De blev nr. 3. Dette er et meget godkendt resultat, da de kun har anvendt 2 (max. 3) A piger pr. kamp og flere C piger/nybegyndere har været med…

 

Til efteråret er de tilmeldt U12 række 1 og række 3 (hvor der kun anvendes BC og nybegyndere). De 6 bedste A piger anvendes på skift 2 og 2 ved U13.

Derudover blev de i BSF cup nr. 1 og i Pinsecuppen i Nykøbing nr. 1 og 2 hvor 2 jævnbyrdige hold var lavet.

 

 

U12

U12 fører flot række 1 og kan med blot en uafgjort mod rækkens bundhold fra Haslev ligeledes kåres som vinder af række 1. En super præstation af alle de energiske piger som løber rundt i denne årgang. Afdelingen glæder sig og ser frem til, at spille i U13 ØST rækken efter sommerferien.

 

 

U13

U13 har haft mange tætte og lige kampe i en vanskelig række 1. Og har med en flot 2-0 sejr over Roskilde i sidste runde lagt sig på en 8. Plads i den store 14 holds række 1.

 

De slutter af i weekenden med endnu en hård kamp mod HGI og kan efter denne blive alt fra nummer 7 – 11 i rækken.

Mange af pigerne fra denne afdeling kommer ligeledes troligt på torsdagsakademiet med en fantastisk indstilling og begejstring og er altid i godt humør. Pigerne skal efter sommerferien være U14 og skal dermed – traditionen tro i AFK pigeafdeling – nu til at træne sammen med 01erne fra U15.

 

 

U14

U14 har slidt og slæbt i deres række 1 og det blev til en samlet placering som nummer 7 ud af 12. Pigerne ligger meget energi i såvel træningen som kamp og de ved der venter en ordentlig mundfuld efter sommerferien, da de er blevet indrangeret i U15 ØST. Men de tager glædeligt arbejdshandskerne på sammen med pigerne fra det kommende U14.

 

 

U15

U15 har lavet mange super resultater i denne sæson. SM - Guld blev det til i indendørs og SM - Bronze i futsal.

Derudover kunne de i dette forår indtage rollen som Sjællandsmester i Mesterrækken (11 mands) og Sjællandsmester i 8 mands efter at have vundet finalen i final four på straffe.

Flotte resultater af årgang 00 med successiv hjælp fra årgang 01. Årgang 00 er dermed klar til, at komme op i U17, som skal i gang med endnu en sæson i U17 ØST samt et 8-mands hold.

 

 

U17

U17 afdelingen har lige lagt referat af deres sæson på hjemmesiden og kan læses der. Men det kan da nævnes, at de allerede i denne uge gik i gang med indledende manøvrer til sæsonen efter ferien. Årgang 99 og årgang 00 tog fat på en træningskamp mod et række 1 hold og vandt en flot spillet fodboldkamp med det komfortable resultat 10-1.

 

 

U19

U19 spillede ligeledes i ØST rækken og blev her nummer 2 efter mange gode kampe.. Årgang 97 siger farvel til de fem piger, som nu skal op til kvindesenior. Til gengæld glæder de sig til at sige goddag til de 13-14 piger fra årgang 98 som kommer op fra U17. Begge årgange er klar til en spændende sæson efter ferien med mange gode kampe mod nogle kvalitative modstandere.

 

 

Kvindesenior

KS holdet var så tæt på at rykke op i KVINDE ØST, men det blev desværre kun til en andenplads efter FC Helsingør. Den sidste kamp (1-2) i Herlev blev desværre afgørende og udslagsgivende for en ellers flot sæson. Pigerne er dog så småt ved, at komme sig over skuffelsen og har givet håndslag på, at tage kampen op igen i efteråret – nu skal det være siger de og det håber vi på for dem.

 

 

8-kvindeseniormester

8-kvindeseniormester vandt naturligvis som vanligt deres række men tabte desværre finalen i final four til AIK Strøby, selvom de ellers inden da havde vundet semifinalen stort. Og ligeledes var de tæt på i pokalfinalen, som de også kvalificeret sig til, men her tabte man til pigerne fra Næstved.

 

 

Alt i alt må vi igen heldigvis konstatere, at vi har en velfungerende, seriøs og god kvindeafdeling i AFK med et utal af mange energiske frivillige personer, som gør en jætte fortløbende indsats – På alle pigernes vegne vil vi gerne sige MANGE TAK FOR DET og hav alle sammen en rigtig god sommer!

 

Jakob & Lennart      

   
AllerodFK d. 25-06-2015
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
Kvickly AllerødIntersport AllerødOK – Altid billig benzinHandelsbankenHvitvedCarlsberg
Se også
Allerød FK’s U14-piger Liga 1 søger assistenttræner11-07-2020 - Allerød FK’s U14-piger Liga 1 søger assistenttræner
AFKs U16 kvinder vinder pokalfinalen28-06-2020 - AFKs U16 kvinder vinder pokalfinalen
Allerød FK’s U13-piger (2008) spiller i LIGA-1 rækken efter sommerferien24-06-2020 - Allerød FK’s U13-piger (2008) spiller i LIGA-1 rækken efter sommerferien
Pokalfinale - U16 piger24-06-2020 - Pokalfinale - U16 piger
Pokal semifinale nu på søndag den 21-6-kl.12.00 i Allerød Idrætspark19-06-2020 - Pokal semifinale nu på søndag den 21-6-kl.12.00 i Allerød Idrætspark

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
Der er ikke skrevet kommentarer.
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
Kamp Center

Ingen kommende kampe


Seneste kamp
Lør 2. Nov.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
Intersport Allerød
Kvickly Allerød
WS Audiology
BANKObanden
Sponsorer
Allerød Nyt
Hvitved
3F
Sepio
Dalgaard Serigrafi ApS
AL-GLAS ApS
Carstens Diner
Allerød Fysioterapeuterne
ExpandIT Development ApS
Bog & idé
Kop & Kande Søborg
Team Allerød
VB Byggeindustri A/S
Dalgaard Serigrafi ApS
SuperBrugsen Lynge-Uggerløse
Sydbank A/S
Jyske Bank Allerød
Flemming Elsborg Bolig
A/S Carl Nielsen & Søn
Allerød Kommune
Brillehuset
Kvickly Allerød
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?