Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Klub info: AFK Årets Børneklub 2015
AFK Årets Børneklub 2015

I lørdags blev det i Allerød Idrætspark fejret at DBU Sjælland har kåret Allerød Fodboldklub til Årets Børneklub 2015 på Sjælland.

 

Allerede fra morgenstunden var der stor aktivitet på anlægget med flere stævner for de alleryngste piger og drenge samtidig med at der blev afviklet 8-mands kampe på opvisningsbanen. Kl. 9.30 fik klubben overrakt det synlige bevis på titlen, en flot pokal og et diplom. Derudover fulgte en stor banner til ophængning i klubhuset, så både medlemmer og gæster kan se hvem der er de bedste på Sjælland indenfor børneområdet. 

 

AFK havde fint besøg af formanden for DBU Sjælland, Ole Jacobsen og formanden for Børneudvalget i DBU, Kim Møller, der begrundede valget af AFK. Udvalget har lagt vægt på, at klubben har et imponerende stort antal frivillige forældretrænere, der alle yder et stort stykke arbejde for at fastholde de mange piger og drenge i fodboldklubben med kvalificeret træning samtidig med et de formår at opbygge et stærkt socialt sammenhold medlemmerne imellem.

 

Desuden var det en vigtig parameter, at klubben har udarbejdet nogle nedskrevne Retningslinjer for børnetræningen og at klubben og trænerne også følger disse Retningslinjer i alle årgange. Kim Møller roste også Allerød Byråd for at have bygget et så flot anlæg som Allerød Idrætspark, der giver rigtig gode muligheder for at træne og udvikle børnene, der starter i klubben allerede som 3-4 årige og heldigvis fortsætter med at spille fodbold, selv om der er mange andre fristelser, der kan trække interessen i andre retninger. 

 

Herefter var AFK vært ved et morgenmadsarrangement, som omkring 100 interesserede valgte at deltage i. Heriblandt Allerøds borgmester, Jørgen Johansen, formanden for Kultur- og Idrætsudvalget, John Jensen og byrådsmedlemmerne, Lea Herdal, Jesper Hammer og Erling Pedersen. I løbet af formiddagen havde de mange børn, der var tilstede, mulighed for at prøve kræfter med en hoppeborg, ligesom de efter deres respektive kampe blev belønnet med et stykke kage og en slush ice, som AFK donerede for at markere den festdag, det udviklede sig til i den strålende oktobersol.


Til sidst vil jeg ønske AFK et STORT og velfortjent tillykke med prisen som er en stor cadeau til alle vore udvalgsformænd, trænere og frivillige ledere. Uden alle jer og jeres store indsats var AFK ikke hvor vi er i dag. Også en særlig tak til alle som med kort varsel lykkedes med at stable så flot et arrangement på benene på selve dagen.
FORZA AFK.

 

Sportslige hilsner

Flemming Bærentzen.

   
FB d. 05-10-2015
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
BANKObandenHvitvedSepioFrisør MoldowKop & Kande SøborgAllerød Fysioterapeuterne
Se også
Åbner først når restriktionerne fra Christiansborg ændres18-01-2021 - Åbner først når restriktionerne fra Christiansborg ændres
ALLERØD FODBOLDSKOLE ER TILBAGE I 2021!!17-01-2021 - ALLERØD FODBOLDSKOLE ER TILBAGE I 2021!!
Vi må desværre lukke al træning ned...05-01-2021 - Vi må desværre lukke al træning ned...
Træningsopstart 202101-01-2021 - Træningsopstart 2021
Nytårskrudt v. Lillerød Hallerne23-12-2020 - Nytårskrudt v. Lillerød Hallerne

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
Kamp Center
vs
B1908Allerød FK
Turneringskamp
Lørdag 13. Feb. kl 12.00

Seneste kamp
Lør 24. Okt.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
Intersport Allerød
BANKObanden
Kvickly Allerød
WS Audiology
Sponsorer
Sepio
Handelsbanken
Byens Pizza
Krukkerne
Frisør Moldow
Allerød Fysioterapeuterne
3F
Mr. Allerød
Certego
Allerød Fysioterapeuterne
Carstens Diner
Team Allerød
Sydbank A/S
Allerød Nyt
Drachmann Advokater I/S
Nejstgaard & Vetlov
VB Byggeindustri A/S
A/S Carl Nielsen & Søn
SuperBrugsen Lynge-Uggerløse
Brøndby Stilladser ApS
Allerød Kommune
Kvickly Allerød
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?