Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Senior 1: Solid holdinsats mod storfavoritterne fra Herlev rakte til et point
Solid holdinsats mod storfavoritterne fra Herlev rakte til et point

I forårets 6. kamp stod vi overfor rækkens nummer 3 fra Herlev, kampen blev spillet på opvisningsbanen i Allerød Idrætspark, efter kampen blev der fra tislkuerpladserne sået tvivl om det virkerlig var et bundhold, der mødte et hold fra toppen...

 

Kampen sluttede 0-0, begge hold havde forsøg på træværket, og vi spillede nøgternt set en perfekt kamp med det mandskab vi havde til rådighed til kampen.

 

Morten, Dino og Casper var tilbage på holdet, Søren og Nikolas var på senior 2, mens en af sidste uges målscorere, Mads rem, må stå over i lidt tid endnu.

 

Herlev har flere dygtige spillere på holdet, en stor fysik og rækkevidde, mens vi havde revanche til gode efter tre scoringer på blot fem minutter omkring pausen i det omvendte opgør i efteråret. Få minutter inde i kampen viste Morten sine store kvaliteter i det fremadrettede, Herlev svarede igen kort efter, og starten var livlig. Vi kom godt med i kampen omkring det 20. minut var det 2-2 i afslutningerne inden Basse med et godt spark sendte bolden på overliggeren hjulpet på vej af den flyvende Herlev-målmand. Det blev indledningen til nogle solide minutter fra os, vi spillede friskt til, midtbanen var hele tiden spilbar, og kun uheld forhindrede Victor og Peters gode opspil blev til mål.

 

I det 36. minut kunne vi se en Herlev spiller sparke bolden forbi Buchs mål, halvlegen sluttede med et skruet frisaprk fra Ys mod hjørnet, også denne gang var Herlevs målmand ude i fuld længde og måtte give nok et hjørnespark.

 

Pausen kom belejligt, Patrick måtte til bahandling i pausen, devisen fra cheftræner Dennis var klar, og holdet fulgte planen også efter pausen. Herlev ramte oversiden af overliggeren efter 52. minutter, Buch var klar, og stillingen var fortsat 0-0.

 

Herlev forsøgte til tider med gennembrudsspil, Balle og Patrick var sikre i alle indgreb, og da gæsterne endeligt fik overlistet Buch var Patrick på plads med en sidste øjebliks tackling på stregen.

 

De tre kom ind fra bænken, Dino kom godt rundt på kanten, vi fik dog ikke mere end et par hjørnepark ud af situationen fem minutter før tid. Mark sendte et godt indlæb til Casper, hovedstødet blev reddet og holdet forsøgte til det sidste.

 

Vores sidste mulighed blev ved en lige ved og næsten, Bigler slog et godt frispark ind i feltet, Tim nåede lige akkurat ikke frem og dermed sluttede kampen uden scoringer til holdene, der forsøgte sig kampen igennem uden at få udbytte denne eftermiddag.

 

Patrick blev kampens spiller med stor marjoritet, Bigler var også toneangivende for AFK, hvor alle spillere leverede en fin indsats mod rækkens nummer 2, der lukrede på et andet holds pointtab, og dermed rykkede frem i tabellen.

Vi selv byttede plads med FA2000 i bunden, og kan med hovederne oppe se frem til vores næste kamp, der er på lørdag i Vanløse.

 

Tilskuere: 150

   
Finn A d. 30-04-2016
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
Intersport AllerødCarlsbergCarstens DinerFrisør MoldowMr. AllerødExpandIT Development ApS
Senior 1's kampe mod Herlev Fodbold
 Dato  Type  Niveau     
 26-05-2018  Turneringskamp  Sjællandsserie  Herlev Fodbold - Allerød FK 1 - 3 
 14-10-2017  Turneringskamp  Sjællandsserie  Allerød FK - Herlev Fodbold 3 - 2 
Valgte kamp30-04-2016  Turneringskamp  Danmarksserie  Allerød FK - Herlev Fodbold 0 - 0 
 10-09-2015  Turneringskamp  Danmarksserie  Herlev Fodbold - Allerød FK 3 - 0 
 22-09-2007  Turneringskamp  Danmarksserie  Allerød FK - Herlev Fodbold 1 - 3 
 04-08-2007  Træningskamp  Danmarksserie  Herlev Fodbold - Allerød FK 2 - 2 
Se også
Uafgjort mod naboerne i årets sidste kamp i DS03-11-2019 - Uafgjort mod naboerne i årets sidste kamp i DS
Uafgjort mod det absolutte tophold, det lignede ellers en sejr, men sådan skulle det ikke være28-10-2019 - Uafgjort mod det absolutte tophold, det lignede ellers en sejr, men sådan skulle det ikke være
Vi tabte den udsatte halvleg mod Taastrup, og dermed kampen23-10-2019 - Vi tabte den udsatte halvleg mod Taastrup, og dermed kampen
Pointdeling mod Køge Nord FC var et fint resultat for os20-10-2019 - Pointdeling mod Køge Nord FC var et fint resultat for os
LSF blev tilføjet sæsonens andet nederlag, Micheal og Skou kom på tavlen13-10-2019 - LSF blev tilføjet sæsonens andet nederlag, Micheal og Skou kom på tavlen

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
1 #1 AllerodFK

d. 01-05-2016 19:40:53
1 #2 AllerodFK

d. 01-05-2016 19:45:13
Fra Herlev's facebook-side (https://www.faceb...evfodbold/):

En blodfattig indsats lørdag eftermiddag i Allerød!
Lørdag eftermiddag besøgte Herlev 1. senior bundholdet Allerød! Og lad det være sagt strakt det blev 0-0 i en kamp hvor Allerød - trods langt op til nedrykningsstregen kæmpede det bedste de havde lært. Og med denne energi holdt de Herlev fra scoringer i hele kampen. Jo - Herlev kom i kampens løb til sine chancer og burde have scoret - men omvendt Allerød fik trods Herlevs pres også sine chancer med et skud på overliggeren og et frispark hvor Herlevs målmands måtte præstere en fantomredning! En alt i alt "snusfornuftig" indsats af Allerød i en kamp hvor Herlev undlod at lægge et højt pres i hele kampen på en modstander der absolut havde sine begrænsninger!
1 #3 AllerodFK

d. 02-05-2016 13:26:26
1 #4 AllerodFK

d. 02-05-2016 13:27:35
1 #5 AllerodFK

d. 05-05-2016 20:03:21
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
Kamp Center

Ingen kommende kampe


Seneste kamp
Lør 2. Nov.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
Intersport Allerød
Kvickly Allerød
BANKObanden
WS Audiology
Sponsorer
3F
Krukkerne
Skjold Burne
Brønnums Turistfart
Hvitved
AL-GLAS ApS
Autohjørnet Lyngby
Team Allerød
Bog & idé
Mr. Allerød
OK – Altid billig benzin
Team Allerød
Allerød Kommune
Sydbank A/S
Drachmann Advokater I/S
Nejstgaard & Vetlov
Dalgaard Serigrafi ApS
Flemming Elsborg Bolig
A/S Carl Nielsen & Søn
Kvickly Allerød
SuperBrugsen Lynge-Uggerløse
Jyske Bank Allerød
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?