Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Kvinde-afd.: 4 X GULD………
4 X GULD………
Landsmestre - Kvinde Senior IndendørsLandsmestre - U18 IndendørsSjællandsmestre - FutsalSjællandsmestre - Indendørs

Når AFK kvindesenior i disse dage skal evaluere på inde sæsonen 2016/2017, er det uden sidestykke en helt igennem ”crazy” betragtning.

 

4 X guld og 2 X sølv er det blevet til i de turneringer pigerne har stillet op i:

 

 

SBU

 

Futsal:


Efter at have tabt den første kamp i gruppespillet 0-1 tilbage i november måned, så pigerne sig aldrig tilbage i de efterfølgende 10 kampe.

 

De vandt gruppespillet og skulle herefter møde Albertslund Futsal Forening i kvartfinalen, hvor AFK vandt med 3-2 efter 0-0 i pausen i én første halvleg, hvor AFK måske burde have været foran med 2-3 mål.

I weekenden skulle de så spille semi - og finale. I semifinalen vandt AFK med 4-0 over Fårevejle efter at have ført 2-0 efter de første 20 minutter. Sejren var aldrig i fare og i målet havde man en stensikker sidste skanse i Cille, som ikke lukkede noget som helst ind.

 

I finalen stod AFK overfor Team Østsjælland/Solrød og efter en meget jævnbyrdig start på kampen, hvor det skulle vise sig, at Solrød stod rigtig godt på banen og hvor det tydeligt kunne ses, at de var skolet i futsal spillet, tog AFK over. 2-0 i pausen og AFK lignede en vinder og med et mål mere i anden halvleg og en samlet finalesejr på 3-0, kunne pigerne blive kåret som sjællandsmestre. 12 piger har været med til denne sejr i løbet af de kampe der er blevet spillet.

 

Indendørs:


Dagen efter om søndagen skulle AFK så til SM i indendørs, som man i øvrigt havde været lidt heldig at kvalificere sig til via målgennemsnit over – ja faktisk AFK old girls.

 

De fem meget unge KS spillere (16-18 år) spillede en fremragende finaledag og kunne blive kåret til sjællandsmestre efter, at have spillet 4-4 mod kvalliga holdet fra Sundby, 3-1 over Rønnede og til sidste i et festfyrværkeri af rang med 9-2 over Vipperød, som skulle vise sig at være meget afgørende, da Sundby ligeledes gik ud og vandt stort over Rønnede. AFK havde dog den bedste målscore og blev derfor efterfølgende kåret som sjællandsmestre for andet år i træk, da det var vores ” gamle tøse ” old girls, som sørgede for sejren sidste år. 9 piger har været med til, at bringe holdet frem til mesterskabet.

 

 

DGI


Vores ” good old ” old girls tog til Fredericia for 14 dage siden og fik en samlet 2.Plads og dermed sølvmedalje. De kan endnu de gamle og det er rigtig sjovt fortsat, at følge dem.

 

Vores KS hold tog ligeledes til Fredericia for at spille LM i kvindeseniorrækken. De fire rutinerede piger havde forinden vundet DGI Nordsjælland suverænt med 11 sejre , tre uafgjorte og 2 nederlag. I Fredericia hev de guldet med hjem til AFK og kunne blive kåret som landsmester 2017.

 

De næstyngste (99erne) i KS truppen havde valgt, at stille op i U18 rækken. I turneringen i DGI Nordsjælland, var de som vores KS piger ganske suveræne. 17 vundne kampe, 1 uafgjort og blot 2 kampe tabt og med en målscore på 116-35, var de ligeledes klar til landsmesterskaberne.

 

Med sig til landsmesterskaberne tog 99erne de regerende mestre fra AFK (00erne). Det skulle vise sig, at 00erne igen i år var meget skarpe over begge spilledage og der blev aldrig nogen tvivl. AFK vandt henholdsvis både guld og sølv, da 00erne tog sig af guldet, mens 99erne nappede sølvet. Alle 10 piger havde en god og hyggelig tur sammen og kunne godt sove sammen, trods den interne konkurrence og når dagen er omme er de jo også på hold sammen udendørs.

 

Det har været en fantastisk indesæson for AFK kvindesenior og naturligvis ligger der flere års arbejde bag dette, men i bund og grund er det helt og holdent ud fra pigernes behov og præmisser resultaterne er skabt. Selvfølgelig bliver der hevet værktøjer op af kassen fra trænerteamet og teamet sørger for at holde pigerne i form over de tre - fire måneder inde sæsonen kører, men opskriften bag dette- lad os bare kalde det for lille eventyr – er egentlig blot at møde pigerne der, hvor deres behov er lige her og nu og så er det jo bare rigtig sjovt for hele truppen, når man så også gør det hamrende flot.

 

Vi har været i gang siden medio januar, men nu rettes kikkerten 100 % på udendørssæsonen, hvor vi har KS-1 i ØST-rækken og KS-2 i serie 1.

 

Teamchef KS

Allerød Fodbold Klub

Lennart Engelhardt 

   
AllerodFK d. 06-03-2017
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
Intersport Allerød3FBog & idéAutohjørnet LyngbyTeam AllerødCarlsberg
Se også
Allerød FK’s U14-piger Liga 1 søger assistenttræner11-07-2020 - Allerød FK’s U14-piger Liga 1 søger assistenttræner
AFKs U16 kvinder vinder pokalfinalen28-06-2020 - AFKs U16 kvinder vinder pokalfinalen
Allerød FK’s U13-piger (2008) spiller i LIGA-1 rækken efter sommerferien24-06-2020 - Allerød FK’s U13-piger (2008) spiller i LIGA-1 rækken efter sommerferien
Pokalfinale - U16 piger24-06-2020 - Pokalfinale - U16 piger
Pokal semifinale nu på søndag den 21-6-kl.12.00 i Allerød Idrætspark19-06-2020 - Pokal semifinale nu på søndag den 21-6-kl.12.00 i Allerød Idrætspark

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
Der er ikke skrevet kommentarer.
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
Kamp Center

Ingen kommende kampe


Seneste kamp
Lør 2. Nov.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
Kvickly Allerød
BANKObanden
WS Audiology
Intersport Allerød
Sponsorer
ExpandIT Development ApS
Autohjørnet Lyngby
Skjold Burne
Handelsbanken
Krukkerne
Allerød Fysioterapeuterne
Kop & Kande Søborg
AL-GLAS ApS
Intersport Allerød
Team Allerød
Carstens Diner
Team Allerød
VB Byggeindustri A/S
A/S Carl Nielsen & Søn
Dalgaard Serigrafi ApS
Drachmann Advokater I/S
Brillehuset
Kvickly Allerød
Sydbank A/S
SuperBrugsen Lynge-Uggerløse
Nejstgaard & Vetlov
Allerød Nyt
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?