Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Klub info: Anerkendelse til Henrik Greve
Anerkendelse til Henrik Greve

Henrik Greve blev af Ungdom Yngst indstillet til Allerød Kommunes ”Frivilligprisen 2018” for sin store indsats for breddefodbolden i Allerød. Som eksempel på en vigtig opgave, så er Henrik den som sikrer at banerne er fordelt til de mange hjemme kampe som afvikles.

 

Henrik var med blandt i alt 5 nominerede, og Svava Lykkegaard Hansen fra Grøn Guide blev vinderen. På biblioteket fik Henrik fredag den 28.9 overrakt en buket blomster og anerkendt af Allerøds politikere. Både Frederiksborg Amts Avis og Allerød Nyt var tilstede. Sidstnævnte medie referer Henrik som formand for Allerød Fodbold Klub. Hvorvidt der er tale om ”Fake News” eller en ny spændende opgave for Henrik vides ikke.

 

Ungdom Yngst takker Henrik for hans store arbejde med store og små opgaver med at holde AFKs fodboldmaskine kørende.

 

Indstilling:


”Henrik Greve fra Allerød Fodboldklub (AFK) indstilles for hans betydelige arbejde for breddefodbolden i Allerød Fodboldklub.

 

Henrik har i mere end 5 år varetaget banefordeling, bookning af baner til hjemmekampe for alle klubbens hold samt et utal af andre støtteopgaver for den relativt store fodboldmaskine som AFK er. Resultatet af hans indsats er bla. at børn og unge på tværs af kommunens skoler gennem fodbold kan styrke deres sociale relationer. Der er også eksempler på at flygtningebørn eller to-sprogede børn integreres på en positiv måde ved at møde deres kommende eller nye klassekammerater i en ny kontekst til fodboldtræning.

 

Banefordeling, specielt i vinterhalvåret, er en kompliceret opgave, da efterspørgslen på træningstid på kunstgræs overstiger hvad der kommunens 3 kunstgræsbaner giver mulighed for. Henrik bidrager hver sæson med en stabil og ansvarlig indsats hvor han sikrer at alle pige, drenge, kvinde, herre hold får træningsmulighed så alle kan spille bold i vintermørket.

 

Alene på børne- og ungdomsholdene er der ca. 700 drenge og piger i AFK. Dette giver et utal af kampe, som på baggrund af udtræk fra databaser i Sjællands Boldspil Union (SBU) og Danmarks Gymnastik og Idrætsforbund (DGI), skal indtastes så det fremgår på Allerød Idrætspark hvor holdene skal spille. Henrik er krumtappen i at administrere denne afgørende logistiske dimension når der afvikles fodbold kampe på Allerød Idrætspark. Manglende kampe, dobbeltbookninger eller andre fejl er helt ukendt takket være Henriks dedikerede tilgang til arbejdet.

 

Slutteligt vil vi fremhæve Henriks karakter og hans operative talent. I hans daglige virke i AFK møder Henrik mange spillere og trænere, som han altid lytter til. Henrik er nem at gå til, og han eksekverer. Der er mange eksempler på ”simple opgaver”, f.eks. ”ny nøgle-brik til boldrummet”, som for det enkelte hold er kritisk i forhold til at kunne afvikle træning. Henrik er en rollemodel da han også løser disse opgaver, hvor han gør en stor forskel for andre, snarere end at være ”tilskuer” ved at bruge tiden på at se DR 1 fjernsyn hjemme.

 

Henrik har blik for at finde gode praktiske løsninger, som på lang sigt er til at administrere for spillere og trænere, samt for teamet fra Allerød Kommunes som driver Allerød Idrætspark. Som eksempel kan nævnes at der er blevet indkøbt tyve 3-mands mål i løbet af sommeren 2018. Hovsa-løsninger er ukendt for Henrik, og efter at have analyseret situationen blev der valgt en model som sikkerhedsmæssigt, sportsligt og driftmæssigt var acceptabel.

 

Konkret muliggør Henriks indsats som frivillig at det fritidstilbud som AFK leverer fortsat kan udvikle sig og være attraktivt, så mange af kommunes børn, unge og voksne kan motionere og tanke ny energi på Allerød Idrætsparks baner.”

   
AllerodFK d. 03-10-2018
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
BANKObandenSepioOK – Altid billig benzinHvitvedCarstens DinerHandelsbanken
Se også
Vi må desværre lukke al træning ned...05-01-2021 - Vi må desværre lukke al træning ned...
Træningsopstart 202101-01-2021 - Træningsopstart 2021
Nytårskrudt v. Lillerød Hallerne23-12-2020 - Nytårskrudt v. Lillerød Hallerne
Jule & Nytårs-hilsen21-12-2020 - Jule & Nytårs-hilsen
AFK LUKKER NED FOR 202010-12-2020 - AFK LUKKER NED FOR 2020

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
Der er ikke skrevet kommentarer.
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
Kamp Center
vs
B1908Allerød FK
Turneringskamp
Lørdag 13. Feb. kl 12.00

Seneste kamp
Lør 24. Okt.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
Intersport Allerød
Kvickly Allerød
BANKObanden
WS Audiology
Sponsorer
Intersport Allerød
Allerød Fysioterapeuterne
3F
OK – Altid billig benzin
Hvitved
Frisør Moldow
Mr. Allerød
ExpandIT Development ApS
Team Allerød
AL-GLAS ApS
Autohjørnet Lyngby
Team Allerød
Allerød Nyt
A/S Carl Nielsen & Søn
Drachmann Advokater I/S
Aage Christiansen & Søn ApS
Sydbank A/S
Kvickly Allerød
Nejstgaard & Vetlov
SuperBrugsen Lynge-Uggerløse
VB Byggeindustri A/S
Flemming Elsborg Bolig
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?