Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Senior 1: Uafgjort mod Fremad Valby, kampen indledt med 1 minuts stilhed til ære for Lukas
Uafgjort mod Fremad Valby, kampen indledt med 1 minuts stilhed til ære for Lukas

Lørdagens hjemmekamp d. 14. september 2019 mod 3. placerede Fremad Valby blev indledt med et minuts stilhed til ære for Dino's lillebror Lukas, der i ugens løb alt for tidligt gik bort efter sygdom. AFK1, dagens modstandere og dommertrioen stillede op i midtercirklen til en mindestund før matchen, æret være Lukas minde.

 

Dino selv blev testet op til kampstart, og insiterede på at gennemføre kampen til ære for sin kære lillebror. Denne gang kom vores topscorer ikke på måltavlen, noget overraskende var eneste målscorer OK, en bedrift der vist ikke er set før.

 

Vi stillede nok engang op i ændret formation, med Basse ude med karantæne i to kampe måtte trænerduoen tænke alternativt, Vester og Lucas spilelde begge en flot kamp i midterforsvaret, mens OK og Skou tog sig af backerne. Cedric var med fra start, Søren tog sig af anførerbindet, og desværre var vi i kampens indledning alt for gæstfrie.

 

Knap 10 minutter inde i kampen opsnappede udeholdet en løs bold i feltet, 0-1-målet var alt for nemt, men vi lod os ikke ryste. Når bolden blev spillet hurtigt rundt gav det muligheder til os, det blev til flere tilløb og enkelte afslutninger, F Valby ville også vise hvad de kunne, det blev heller ikke farligt. Få minutter efter sidebyttet måtte Harlev forlade banen efter et vrid i anklen, Virkelyst kom ind og var med til at lægge et godt tryk på gæsterne i medvinden efter pausen.

 

Søren testede målmanden efter et fint angreb, en afslutning fra Cedric var tæt på at gå ind via en forsvarer, og udeholdet fik reddet på stregen efter et hjørnespark. Det lignede mere og mere en kamp for os, og et kvarter inden i halvlegen faldt udligningen. Sckou slog endnu et godt indlæg, Dino forlængede til OK, der fra en noget spids vinkel kanonerede bolden op i nettaget til 1-1.

 

En sot mulighed blev det til mod slutningen, Søren kom godt op, men hovedstødet strøg lige over, og dermed sluttede kampen uafgjort efter en 2. halvleg hvor gæsterne vist mest koncentrede sig om at lukke af.

 

Senere i halvlegen byttede vi Cedric for Bredal, der er kommet tilbage efter sin skade mod Køge Nord, Bach kom ind istedet for altid hårdt arbejdende Rem.

 

Kortene blev i lommen på dommeren i 1. halvleg, det blev der lavet om på efter pausen, hvor gæsterne modtog 5 gule, vi fik 2.

 

Kampens spiller blev OK, Lucas og Harlev var runner up.

 

På tirsdag d. 17. september spiller vi den udsatte kamp på hjemmebane mod Taastrup FC, den spilles på kustgræseet med kampstart 18:30.

   
Finn A d. 15-09-2019
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
Intersport AllerødCarlsbergAllerød FysioterapeuterneAllerød FysioterapeuterneMr. AllerødExpandIT Development ApS
Senior 1's kampe mod Fremad Valby
 Dato  Type  Niveau     
Valgte kamp14-09-2019  Turneringskamp  Danmarksserie  Allerød FK - Fremad Valby 1 - 1 
 08-06-2019  Turneringskamp  Danmarksserie  Allerød FK - Fremad Valby 1 - 2 
 06-04-2019  Turneringskamp  Danmarksserie  Fremad Valby - Allerød FK 4 - 1 
 22-09-2018  Turneringskamp  Danmarksserie  Allerød FK - Fremad Valby 4 - 2 
Se også
Uafgjort mod naboerne i årets sidste kamp i DS03-11-2019 - Uafgjort mod naboerne i årets sidste kamp i DS
Uafgjort mod det absolutte tophold, det lignede ellers en sejr, men sådan skulle det ikke være28-10-2019 - Uafgjort mod det absolutte tophold, det lignede ellers en sejr, men sådan skulle det ikke være
Vi tabte den udsatte halvleg mod Taastrup, og dermed kampen23-10-2019 - Vi tabte den udsatte halvleg mod Taastrup, og dermed kampen
Pointdeling mod Køge Nord FC var et fint resultat for os20-10-2019 - Pointdeling mod Køge Nord FC var et fint resultat for os
LSF blev tilføjet sæsonens andet nederlag, Micheal og Skou kom på tavlen13-10-2019 - LSF blev tilføjet sæsonens andet nederlag, Micheal og Skou kom på tavlen

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
Der er ikke skrevet kommentarer.
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
Kamp Center

Ingen kommende kampe


Seneste kamp
Lør 2. Nov.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
WS Audiology
Intersport Allerød
BANKObanden
Kvickly Allerød
Sponsorer
ExpandIT Development ApS
Frisør Moldow
Certego
Hvitved
Intersport Allerød
Team Allerød
Allerød Nyt
Sepio
3F
AL-GLAS ApS
Carlsberg
Team Allerød
Aage Christiansen & Søn ApS
VB Byggeindustri A/S
Drachmann Advokater I/S
Jyske Bank Allerød
Nordsjællands KonferenceCenter
Flemming Elsborg Bolig
Brillehuset
SuperBrugsen Lynge-Uggerløse
A/S Carl Nielsen & Søn
Nejstgaard & Vetlov
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?