Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Senior 1: Smalt nederlag i forårspremieren, Herlev var nok det ene mål bedre i matchen
Smalt nederlag i forårspremieren, Herlev var nok det ene mål bedre i matchen

Endelig. Skærtorsdag d. 1. april 2021 skulle vores herresenior 1 igen på banen til en betydende kamp efter måneders nedlukning, modstanderen var Herlev IF, der tog imod på vel nok Storkøbenhavns ringeste kunstbane.

 

Det andenplacerede hjemmehold er et stærkt hold, tidligere i sæsonen fik vi hevet 1-1 hjem i vores første indbyrdes møde, og dagens kamp var ingen undtagelse - mere om det senere i referatet.

 

Til kampen der blev afviklet uden tilskuere indenfor hegnet, var Ysbæk med fra start, Jæger og Søren på den offensive del af midtbanen, op til kampen måtte både Harlev, Jonathan og OK melde fra.

 

DS er nu begunstiget af fem indskiftninger, de skal bruges i max. tre spilstop, og vi fik i kampen brugt alle vores fem indskiftninger. Blandt de fem var der en enkelt debutant, nemlig Tobias Christiansen. Der var come back til Morten Olsen og MP Hansen, ellers var resten af holdet 'gamle' kendinge.

 

Første afslutning på mål kom efter 2 minutters spil, Anders Østergaard sendte bolden forbi, og Herlevs første forsøg tog Magnus (MC) sig sikkert af kort efter. Jacob Jæger sendte både et fint hovedstød og et dykkende skud afsted mod målet, uden det dog fik resultattavlen igang. Det kom den kort efter, en lang bold, måske en clearing, havnede for fødderne af kampens eneste målscorer, der på et fladt spark kunne bringe Herlev foran 1-0.

 

Det var stort set det eneste, der skete i felterne i 1. halvleg, Vesterbæk fik sat en fin tackling ind mod slutnignen af halvlegen, og i den modsatte ende fik vi ikke afsluttet i en situation, hvor bolden og alt for meget granulat hoppede i takt med bolden blev sparket langt ud af feltet.

 

Vi skiftede to mand i pausen, Mark og Ange til fordel for Mads Kragerup og Morten (Muddi) og sidstnævnte var mod slutningen uhyre tæt på et udlignende mål. Vi overtog det meste af spillet, Herlev skiftede deres bedste spillere ud, og Søren forsøgte sig med et fint hovedstød efter hjørnespark, det blev reddet af en Herlev-forsvarer.

 

I den periode var vi dominerende, Threms forlængede bold i feltet kom der ikke meget ud af, og i det 81. minut kom chancen til Muddi. En fin tværaflevering fra Søren blev resolut afsluttet, det lignede en come back scoring, men bolden susede lige over målet til stor ærgerlse for os.

 

MC fik ikke sved på panden, da en friløber blev overplaceret, og i det hele taget var Herlev også sjældne afsluttere efter pausen.

 

Vi jagtede udligningen til det sidste, bedst som flere Herlev-spillere var nede med krampe, men målet kom ikke, og efter 94 minutter fløjtede dommeren kampen af med slutresultatet 1-0 til Herlev, der dermed spillede sig op på en samlet førsteplads i rækken. Vi må se os overhalet af Greve Fodbold i tabellen, hvor vi nu er på 5. pladsen med et kamp færre end nummer 3 og 4.

 

Nikolai Have spillede igen en god kamp for os, mens flere på holdet kan se tilbage på en kamp, hvor vi manglede det sidste i flere situationer. Forårets anden kamp er 2. påskedag, igen på udebane, her tager tabellens nr. 3 fra GVI imod på Nymosen. Igen er tilskuere desværre ikke tilladt til kampen.

   
Finn A d. 03-04-2021
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
Kvickly AllerødHvitvedMr. AllerødAllerød FysioterapeuterneOK – Altid billig benzinHandelsbanken
Se også
Første sejr i 4 kampe for DS-holdet, Muddi blev Matchwinner09-05-2021 - Første sejr i 4 kampe for DS-holdet, Muddi blev Matchwinner
To scoringer efter pausen på Fyn07-05-2021 - To scoringer efter pausen på Fyn
Nederlag i Greve, intet er afgjort med tre runder tilbage02-05-2021 - Nederlag i Greve, intet er afgjort med tre runder tilbage
Nederlag til B1908, det var ikke vores aften på Amager30-04-2021 - Nederlag til B1908, det var ikke vores aften på Amager
Vild stime, 5. sejr i træk til DS-holdet, det blev lidt rodet mod Vordingborg25-04-2021 - Vild stime, 5. sejr i træk til DS-holdet, det blev lidt rodet mod Vordingborg

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
Der er ikke skrevet kommentarer.
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
Kamp Center
vs
Allerød FKB1908
Turneringskamp
Søndag 16. Maj. kl 14.00

Seneste kamp
Lør 8. Maj.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
Kvickly Allerød
WS Audiology
Intersport Allerød
BANKObanden
Sponsorer
Mr. Allerød
Dalgaard Serigrafi ApS
Certego
Brønnums Turistfart
3F
Team Allerød
Allerød Fysioterapeuterne
Autohjørnet Lyngby
Bog & idé
Carlsberg
Allerød Nyt
Team Allerød
Flemming Elsborg Bolig
A/S Carl Nielsen & Søn
Nejstgaard & Vetlov
Allerød Nyt
Allerød Kommune
VB Byggeindustri A/S
Brøndby Stilladser ApS
Drachmann Advokater I/S
Sydbank A/S
SuperBrugsen Lynge-Uggerløse
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?