Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Senior 1: Sejr i snevejret mod GVI, Morten og Jæger scorede begge
Sejr i snevejret mod GVI, Morten og Jæger scorede begge

Der var solskin, der var strid blæst, der var hagl og der var snevejr - sådan blev det 2. påskedag i Nymosen, da GVI tog imod i forårets anden kamp. Hjemmeholdet vandt 2-0 i Vordingborg forleden, og var med den sejr kravlet forbi os i tabellen. Mathias Virkelyst gik skadet fra vores nederlag i Herlev, og kunne ikke spille med, vi var derfor nede på 18 spillere på holdkortet, og trænertrioen havde rokeret på start elleveren.

 

Morten var med fra start, Søren iførte sig anførerbindet, og Jonathan var tilbage efter sit fravær i sidste kamp.

 

Efter en lige indledning kom vi til kampens første afslutninger, både Morten og Søren var begge uhyre tæt på scoringer omkring det første kvarter, og en bedre start kunne vi ikke ønske os. Det blev endnu bedre i det 21. minut. Et vaklende GVI-forsvar gav Morten en gratis mulighed, og sikkert blev 0-1-målet sparket ind til stor jubel.

 

Anke tog mange gode løb, Have måtte lade sig bytte med Mads K mod slutningen af 1. halvleg, og både Jonathan og Threms var hurtige i tanke og handling. Der blev uddelt et gult kort til hjemmeholdet, det var for at kaste sig i vores felt, og 2 minutter før pausen kom kamepns andet mål.

 

Jæger sparkede direkte på frispark, om det var vinden eller skruet, der gjorde udslaget vides ikke, men bolden krøb ind over stregen til 0-2, og endnu mere jubel.

 

Morten blev noteret for sæsonens første gule kort, bedst som snefaldet satte ind, og næsten hele 2. halvleg blev en kamp på vejrets rasen :-) 

 

GVI måtte også se sig noteret for et gult kort efter et frispark mod Threms, Schou var tæt på scoring kort efter, hvor målmanden og stolpen reddede i fællesskab. GVI satte flere angreb godt sammen i perioder, MC og forsvaret fik afvist i modvinden, og vi fik nogle gode muligheder for at score yderligere. Indskiftede Ysbæk satte deres forsvar af, afslutningen dybt i bolden blev dog taget i vinden, og de 0-2 blev der ikke ændret ved. 

 

Mads spillede en god kamp på midten, målscorer Jæger måtte forlade banen efter et sammenstød, og vores anden målscorer Morten måtte også opgve at fuldføre kampen. 

 

Der skete ikke mere i opgøret, vi spillede en solid kamp og sejren kunne der ret beset ikke indvendes noget som helt imod.

 

De skadede spillere har mindre end en uge til at være klar igen, lørdag eftermiddag venter Roskilde nemlig i vores næste kamp, den spilles i Allerød, hvor tilskuere desværre fortsat endnu ikke har adgang.

 

Kampens spillere blev Jonathan Eriksen og Jonas Threms.

   
Finn A d. 05-04-2021
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
Intersport AllerødCarlsbergSepioAL-GLAS ApSMr. AllerødTeam Allerød
Se også
Første sejr i 4 kampe for DS-holdet, Muddi blev Matchwinner09-05-2021 - Første sejr i 4 kampe for DS-holdet, Muddi blev Matchwinner
To scoringer efter pausen på Fyn07-05-2021 - To scoringer efter pausen på Fyn
Nederlag i Greve, intet er afgjort med tre runder tilbage02-05-2021 - Nederlag i Greve, intet er afgjort med tre runder tilbage
Nederlag til B1908, det var ikke vores aften på Amager30-04-2021 - Nederlag til B1908, det var ikke vores aften på Amager
Vild stime, 5. sejr i træk til DS-holdet, det blev lidt rodet mod Vordingborg25-04-2021 - Vild stime, 5. sejr i træk til DS-holdet, det blev lidt rodet mod Vordingborg

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
Der er ikke skrevet kommentarer.
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
Kamp Center
vs
Allerød FKB1908
Turneringskamp
Søndag 16. Maj. kl 14.00

Seneste kamp
Lør 8. Maj.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
BANKObanden
Intersport Allerød
WS Audiology
Kvickly Allerød
Sponsorer
Byens Pizza
Dalgaard Serigrafi ApS
Skjold Burne
Frisør Moldow
Team Allerød
Mr. Allerød
3F
OK – Altid billig benzin
Kop & Kande Søborg
Allerød Fysioterapeuterne
Handelsbanken
Team Allerød
Brøndby Stilladser ApS
Drachmann Advokater I/S
Allerød Nyt
Nejstgaard & Vetlov
Sydbank A/S
A/S Carl Nielsen & Søn
Allerød Kommune
Dalgaard Serigrafi ApS
Aage Christiansen & Søn ApS
Kvickly Allerød
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?