Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Senior 1: Flot come back efter pausen, da Taastrup blev besejret 3-1
Flot come back efter pausen, da Taastrup blev besejret 3-1

I forårets 4. kamp gik vi til pause med stillingen 1-0 til hjemmeholdet fra Taastrup FC (jep, det hedder de), og med et misbrugt straffepark som vores klart største mulighed, så det ikke helt godt ud på kunstgræsbanen de på Vestegnen kalder NyBolig Park.

 

Kalenderen viste lørdag d. 17/4-2021, termometeret sned sig op på 8-9 grader C, og nok engang måtte vi ændre på holdet. Heldigvis var Have tilbage efter sin skade, på skadeslisten kunne vi så tilføje Threms, der efter ca. en halv times spil måtte lade sig udskifte. Det betød en ændring i formationen, Jæger kom på banen, og det meste spil - og de fleste afslutninger - tilhørte AFK i 1. halvleg.

 

Straffesparket var i det 11. minut. Virkelyst tog et skarpt træk i feltet, og dommeren var ikke i tvivl. Ysbæk tog sig af sparket, Taastrups målmand lurede sparket, og stillingen blev ved de 0-0. Johan var igen på mål, og særligt en redning kort efter straffesparket var af høj klasse. Virkelyst tog sig af et par frispark, vi var dog ikke helt farlige i perioden, og Taastrup måtte se et skud prelle af på stolpen inden Threms måtte forlade banen. Få minutter senere faldt kampens første mål. Vi fik ikke lukket angrebet ned, og 1-0-scoringen var et af de mere seværdige, efter et cut back i feltet blev sparket ind udenfor Johans rækkevidde. Søren var anfører i matchen, hvor vi sluttede halvlegen af med et par gode muligheder. Først ved Jæger, siden Ysbæk, men de 1-0 holdt til pausehvilen.

 

Starten af 2. halvleg tilhørte klart os, 5 minutter efter pausebyttet kom udligningen så. Morten viste nok engang sin målnæse frem, første forsøg blev blokeret, men bolden blev efterfølgende sat fladt ind til stillingen 1-1. Blot 4 minutter senere kom 1-2-målet. Søren drev bolden frem, støtteløbene var med på begge sider, og målet blev sikkert sat ind af vores stærke Freund.

 

Kort efter byttede Ysbæk med Have, Jæger fik minsandten kampens første gule kort efter hjemmeholdet gang på gang måtte stoppe vores spillere med ikke lovlige midler. Mads og en modstander var da heller ikke helt enige efter en nærkamp, begge fik gult, og det var vist lidt i overkanten set fra sidelinien. 

 

Efter 70 minutters spil blev kampen endegyldigt afgjort. Nok engang viste Søren sit store overblik, og trillede 1-3-målet ind efter først forsvaret var sat, og målmanden nok havde vovet sig lidt for langt væk fra sit mål.

 

Morten og Mads byttede med Wagner og Tobias, resten af kampen var cruise control, Virkelyst var tæt på i et par omgange, flere mål blev der ikke scoret i opgøret, der sluttede 1-3 og dermed vores 3. sejr i træk. Fantastisk.

 

Søren blev man of the Match, Skou og Jonathan var også godt spillende denne tidlige eftermiddagskamp i Tåstrup.

 

   
Finn A d. 18-04-2021
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
Intersport AllerødMr. AllerødAL-GLAS ApSOK – Altid billig benzinCertegoAllerød Fysioterapeuterne
Se også
Første sejr i 4 kampe for DS-holdet, Muddi blev Matchwinner09-05-2021 - Første sejr i 4 kampe for DS-holdet, Muddi blev Matchwinner
To scoringer efter pausen på Fyn07-05-2021 - To scoringer efter pausen på Fyn
Nederlag i Greve, intet er afgjort med tre runder tilbage02-05-2021 - Nederlag i Greve, intet er afgjort med tre runder tilbage
Nederlag til B1908, det var ikke vores aften på Amager30-04-2021 - Nederlag til B1908, det var ikke vores aften på Amager
Vild stime, 5. sejr i træk til DS-holdet, det blev lidt rodet mod Vordingborg25-04-2021 - Vild stime, 5. sejr i træk til DS-holdet, det blev lidt rodet mod Vordingborg

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
Der er ikke skrevet kommentarer.
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
Kamp Center
vs
Allerød FKB1908
Turneringskamp
Søndag 16. Maj. kl 14.00

Seneste kamp
Lør 8. Maj.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
Intersport Allerød
BANKObanden
WS Audiology
Kvickly Allerød
Sponsorer
Team Allerød
Nejstgaard & Vetlov
A/S Carl Nielsen & Søn
Allerød Kommune
SuperBrugsen Lynge-Uggerløse
Kvickly Allerød
Dalgaard Serigrafi ApS
Drachmann Advokater I/S
Sydbank A/S
Brøndby Stilladser ApS
Aage Christiansen & Søn ApS
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?