Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Senior 1: Forårets 4. sejr på stribe, LSF besejret efter to sene scoringer
Forårets 4. sejr på stribe, LSF besejret efter to sene scoringer

Forårets første midtugekamp for herrerne i Danmarksserien blev spillet i Allerød Idrætspark onsdag d. 21/4-2021 mod førerholdet LSF (Ledøje Smørum). De næste uger venter også kampe midt på ugen, så de er et hårdt program vi går ind til. Til kampen måtte både Have og Mark i sidste øjeblik melde fra med skader, på bænken var Ange og Harlev tilbage, og vejrudsigten holdt desværre stik, der stod en strid vind over landet, Møllemosen var ingen undtagelse.

 

MC var tilbage i målet, Johan tog plads udenfor sammen med MP, Nicolai, ysbæk og Tobias (TC). Referatet af 1. halvleg bliver kort, der var ikke mange chancer i i blæsten, hvor vi startede med vinden i ryggen. LSF stod for halvlegens eneste mål, det var omkring den halve time i en situation, hvor vi var langt fra markeringerne, 0-1-målet var godt sat ind. Anfører Søren havde vores bedste forsøg, LSFs keeper gav retur på det, og indsatsen var vel lidt bedre mod slutningen af halvlegen.

 

Vi byttede Wagner for TC i pausen, Skou så gult og Mads og Ysbæk byttede inden et forsøg fra LSF prellede af på overliggeren, vi svarede hurtigt igen, forsøget fra Morten gik udenom. Vi knoklede på i modvinden, det blev ikke rigtigt til noget, og trænertrioen sendte friske kræfter ind i foram af Harlev og Ange. Jonathan og Virkelyst gik ud.

 

Ysbæk viste han vil det, et godt skud havnede lige udenom målet, og Ange og Morten holdt sig ikke tilbage. Fem minutter før tid faldt udligningen. Et fremragende pasning fra TC omsatte Harlev til en sikker scoring, imponerende at rejse sig fra sygesengen, og kort efter sætte sit præg på den måde. Gæsterne kom ikke til nævneværdige muligheder, og udligningen var vel OK set ud fra det ændrede kampbillede.

 

Det skulle blive endnu bedre senere i matchen. I 92. minut serverede Søren bolden til Morten, og skarpretteren viste nok engang sin målnæse, og 2-1-målet var en nydelse til stor glæde i AI.

 

LSF forsøgte med et par dødbolde mod slutningen, Vester, Hjulle og co. afviste det hele, og efter 95 minutters spil var sejren sikret.

 

Det lignede langt fra 3 point i de svære vejrforhold, vi fik først fat i spillet efter pausen, til gengæld var sejren den 4. i træk, det taler sit tydelige sprog. 

 

Næste kamp spilles samme sted, igen uden tilskuere på anlægget, modstanderen er Vordingborg i 15. rundekampen, der fløjtes op klokken 13:00 lørdag d. 24/4-2021.

   
Finn A d. 23-04-2021
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
Kvickly Allerød3FAllerød FysioterapeuterneBog & idéHandelsbankenIntersport Allerød
Se også
Første sejr i 4 kampe for DS-holdet, Muddi blev Matchwinner09-05-2021 - Første sejr i 4 kampe for DS-holdet, Muddi blev Matchwinner
To scoringer efter pausen på Fyn07-05-2021 - To scoringer efter pausen på Fyn
Nederlag i Greve, intet er afgjort med tre runder tilbage02-05-2021 - Nederlag i Greve, intet er afgjort med tre runder tilbage
Nederlag til B1908, det var ikke vores aften på Amager30-04-2021 - Nederlag til B1908, det var ikke vores aften på Amager
Vild stime, 5. sejr i træk til DS-holdet, det blev lidt rodet mod Vordingborg25-04-2021 - Vild stime, 5. sejr i træk til DS-holdet, det blev lidt rodet mod Vordingborg

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
Kamp Center
vs
Allerød FKB1908
Turneringskamp
Søndag 16. Maj. kl 14.00

Seneste kamp
Lør 8. Maj.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
WS Audiology
Intersport Allerød
BANKObanden
Kvickly Allerød
Sponsorer
Handelsbanken
OK – Altid billig benzin
3F
Byens Pizza
Carlsberg
AL-GLAS ApS
ExpandIT Development ApS
Autohjørnet Lyngby
Bog & idé
Kop & Kande Søborg
Intersport Allerød
Team Allerød
A/S Carl Nielsen & Søn
Flemming Elsborg Bolig
Allerød Nyt
Sydbank A/S
Aage Christiansen & Søn ApS
Nejstgaard & Vetlov
Drachmann Advokater I/S
VB Byggeindustri A/S
Dalgaard Serigrafi ApS
Brøndby Stilladser ApS
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?