Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Kvinde-afd.: Nyt fra kvinde/pige-afdelingen!
Nyt fra kvinde/pige-afdelingen!

Efter at have vundet de to første kampe i danmarksserien ØST med 5-1 over Sundby og 2-1 over Fremad Amager, måtte Kvindesenior se sig besejret med 0-1 til Husum lørdag den 1.Maj. Man siger jo der ikke findes fortjent eller ufortjent i fodbold, men målt på spil og ikke mindst chancer burde AFK have vundet denne kamp – det ville have været fair! Anfører H blev WOM.

 

Endelig er det lykkedes AFK at have et pigehold med i U18 i dette forår og dette har været undervejs et stykke tid. Det skyldes et lang sejt træk og et stort stykke forarbejde fra trænerteamet Helle, Camilla og Jørgen siden efter sommerferien sidste år som altså har udmøntet sig i, at cirka 16 piger træner to gange om ugen og spiller med i U18 – pigerækken her i foråret. Holdet har spillet to kampe indtil videre og klaret sig ganske godt med uafgjort 2-2 på udebane mod Herlev IF og en 4-1 sejr hjemme mod Virum Sorgenfri BK.   


Herligt, at pigerne både får god motion på træningsbanen men også spillet kampe og så oveni dette til og med ikke taber – flot klaret og på den lange bane håber man naturligvis i KS truppen på, at så mange som muligt af pigerne rykker op til kvindesenior efter sommerferien og dermed kan være med til, at bane vej for et tredje 11-mandshold.

 

U16 pigerne fører både ØST 2 og række 2. U16 1 har vundet tre gange med cifrene 2-1 og fører dermed med 9 point. U16 – 2 har 7 point i række 2 og fører dermed denne og det ser dermed spændende og godt ud for hele truppen, som typisk tæller 32-35 piger til hver eneste af ugens tre træningspas.

 

U14 – pigerne har virkelig overrasket positivt her i foråret 2021. De fører simpelthen U14 liga 1 rækken med 10 point for tre sejre og en uafgjort. Både FC Helsingør, HB Køge og Herlufsholm har man besejret og så en enkelt uafgjort mod Greve. Mange gode og rigtig stærke hold venter, men flot af U14 – pigerne indtil videre.

 

U13, U12 og U11 har alle også præsteret yderst flot i deres respektive bedste rækker, så alt i alt trods covid-19, må vi sige at udover pigerne møder op hver uge med godt humør, glæde og begejstring spilles der også noget seriøst og god bold fra pigerne i blåt og hvidt.

 

Lennart Engelhardt

   
Greve d. 02-05-2021
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
Kvickly AllerødExpandIT Development ApSAllerød FysioterapeuterneSepioHandelsbankenAllerød Nyt
Se også
Kvindesenior fører rækken09-05-2021 - Kvindesenior fører rækken
Flot fight af U13 pigerne i pokalfinalen09-05-2021 - Flot fight af U13 pigerne i pokalfinalen
Flotte pokalresultater af pigerne og god start for kvindesenior i DS ØST!23-04-2021 - Flotte pokalresultater af pigerne og god start for kvindesenior i DS ØST!
Først i årets sidste kamp lykkedes det en modstander at tage point fra Kvinde 126-10-2020 - Først i årets sidste kamp lykkedes det en modstander at tage point fra Kvinde 1
Nordea Fonden på besøg hos AFK15-10-2020 - Nordea Fonden på besøg hos AFK

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
Der er ikke skrevet kommentarer.
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
Kamp Center
vs
Allerød FKB1908
Turneringskamp
Søndag 16. Maj. kl 14.00

Seneste kamp
Lør 8. Maj.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
WS Audiology
Intersport Allerød
Kvickly Allerød
BANKObanden
Sponsorer
Team Allerød
Allerød Nyt
A/S Carl Nielsen & Søn
Kvickly Allerød
Sydbank A/S
Dalgaard Serigrafi ApS
Allerød Kommune
Brøndby Stilladser ApS
Drachmann Advokater I/S
Nejstgaard & Vetlov
SuperBrugsen Lynge-Uggerløse
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?