Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Senior 1: To scoringer efter pausen på Fyn
To scoringer efter pausen på Fyn

Jep, det ændrede Corona program for Danmarksserien gav os en onsdagskamp på Fyn, hvor Otterup hører hjemme. Kampen skulle være spillet en lørdag som det vil være mest fair for alle, men vi tog den positive mine med på turen de 200 km fra Allerød.

 

Jacob Jæger var tilbage efter sin karantæne, Anke startede på den offensive midtbane, mens Niklas Skou også var tilbage på holdet efter en enkelt kamps fraværen.

 

Det første indbyrdes møde mellem klubberne sluttede 1-1 tilbage i september sidste år, og begges holds formkurve frem til mødet var ikke prangende. Vi mødte frem med to nederlag i bagagen, og hjemmeholdet fik scoret to gange i 1. halvleg, det sidste mål i tillægstiden, 20 sekunder senere var der pause. I det 2. minut blev Anke i den grad væltet i feltet, og i det hele taget fik vi flere afslutninger mod målet som sagtens kunne have givet os en bedre start på opgøret. Muddi var tæt på, afslutningen fra Mark blev en meter for bred, og bagud 2-0 med Hjulmand skadet mod slutningen af halvlegen gav os ikke det bedste afsæt til de sidste 45 minutter i blæst, regn og gråvejr i det fynske.

 

2. halvleg blev i den grad vendepunktet, flere viste smittende moral, og vores to mål faldt indenfor få minutter midtvejs i halvlegen. Muddi brugte igen hovedet, godt assisteret af anfører Mark. Tre minutter senere sendte en stærk Virkelyst bolden faldt i mål til 2-2, og flere mål faldt der ikke i matchen trods et par gode muligheder i begge ender. 

 

Otterup så gult tre gange efter pausen, de to var for frispark af den lidt grovere slags, heldigvis kunne Skou spille videre. Muddi var tæt på i et par gange mod slutningen, indskiftede Harlev, Ysbæk og TC var alle med i meget, og heldigvis kunne Have igen holde til 90 minutter - ganske imponerende hvad den unge allrounder får udrettet på holdet. Vester var særdeles beslutsom, Jæger forsøgte sig godt og nærmer sig i den grad sin næste scoring på holdet.

 

Med i bussen var både Magnus Holmstrup (reserve keeper), og Mads-Peter, begge blev ikke benyttet i kampen, ligesom Wagner ikke denne gang kom banen.

 

Virkelyst blev Man of the Match, Have, Muddi og Mark runner up.

 

Næste kamp for vores vedkommende er lørdag d. 8/5-2021 på hjemmebane mod Birkerød, derefter venter en udsat kamp mod B1908 også i Allerød Idrætspark. Den spilles onsdag d. 19/5-2021 efter DBU har valgt at flytte hele spillerunden pga. Corona udbrud på Taastrup holdet i samme række, og er samtidig vores sidste kamp i grundspillet.

   
Finn A d. 07-05-2021
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
BANKObandenTeam AllerødAL-GLAS ApSOK – Altid billig benzinIntersport AllerødHvitved
Se også
Smalt nederlag til Frederikssund på årets varmeste dag20-06-2021 - Smalt nederlag til Frederikssund på årets varmeste dag
Alt for stort nederlag til  Ishøj i DS-slutspillet, vi var for gavmilde10-06-2021 - Alt for stort nederlag til Ishøj i DS-slutspillet, vi var for gavmilde
Slutspillets første sejr blev på hele 4-006-06-2021 - Slutspillets første sejr blev på hele 4-0
Bedste halvleg længe set i den uafgjorte kamp mod Frederikssund30-05-2021 - Bedste halvleg længe set i den uafgjorte kamp mod Frederikssund
Klart nederlag til B1908, vi er i oprykningsspillet :)20-05-2021 - Klart nederlag til B1908, vi er i oprykningsspillet :)

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
Der er ikke skrevet kommentarer.
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
Kamp Center
vs
Ishøj IFAllerød FK
Turneringskamp
Onsdag 23. Jun. kl 19.00

Seneste kamp
Lør 19. Jun.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
BANKObanden
WS Audiology
Intersport Allerød
Kvickly Allerød
Sponsorer
Allerød Fysioterapeuterne
Hvitved
Allerød Nyt
Allerød Fysioterapeuterne
Mr. Allerød
Kop & Kande Søborg
Carlsberg
Frisør Moldow
Autohjørnet Lyngby
Sepio
Handelsbanken
Team Allerød
Flemming Elsborg Bolig
A/S Carl Nielsen & Søn
Aage Christiansen & Søn ApS
VB Byggeindustri A/S
Sydbank A/S
Nejstgaard & Vetlov
Allerød Nyt
SuperBrugsen Lynge-Uggerløse
Kvickly Allerød
Allerød Kommune
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?