Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Senior 1: Fuld gevinst mod rækkens bundhold
Senior 1
Onsdag aften tog vi på en succesfuld tur til Albertslund. Vi havde revanche til gode efter blamagen på Ravnsholtbanen i august sidste år, og vi kunne samtidig følge op på lørdagens sejr mod Østerbro.

På den indbydende opvisningsbane kom vi langsomt, men sikkert i gang. Omkring det første kvarter viste vi vores farlighed for første gang, og i det 24. minut kom scoringen. Til os.
Carsten stak af på kanten, indlægget var millimeter præcist til O. Hansen, der var hurtigere på bolden end deres målmand. Sikkert blev bolden sat i kassen, og målscoreren fra i lørdags smilede stort.

Albertslund kom frem til nogle muligheder, men forsvaret stod godt, og stolpen var på vores side, da bolden var lidt for rund for Nicklas. Mod slutningen af halvlegen viste vi gode kombinationer, og både Paw og Als var med helt fremme. Als var hidkaldt i sidste øjeblik i stedet for en sengeliggende Sejer, og det unge håb spillede en god solid kamp.

Der blev rokeret i pausen, Rune og Magnus byttede, men 2. halvleg startede på samme måde som den første. Denne gang kom hjemmeholdet dog kun til en enkelt chance, hvor Nicklas flyvende reddede til hjørnespark. Vores største chancer i halvlegens start stod Carsten og O. Hansen for, og langsomt så det igen bedre ud. Desværre måtte Carsten forlade banen med en skade, det var i det 74. minut, Jan kom ind, og kort efter spillede vi os til et par gode muligheder. Mark og Als var begge tæt på at udbygge føringen, og i det 82. minut manglede Magnus’ afslutning ikke meget, men en forsvarer kom på tværs og reddede på stregen.

Spænding var der til det sidste, hvor vi dygtigt forsvarede den for lille føring helt til det sidste. Det blev nemlig ved de 1-0, og endnu en sejr til stimen.

Stemmerne gik til Andreas, Paw og Laurids, og vi ser frem til bøfferne hvis-og-hvis…

På gensyn lørdag eftermiddag, til en forhåbentlig dejlig solskinskamp, hvor vi tilstræber, at starte kampen med et minuts stilhed for, at ære Carstens minde.

FA

Dagens detalje: Mortens hurtighed fra bænken i overtiden, da en modstander åbenbart havde glemt reglen om man ikke må slå på modstanderne. Så det jo godt vi kan hjælpe dem lidt på vej!!
   
Finn A d. 26-04-2007
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
Intersport AllerødCarlsbergHvitvedAutohjørnet LyngbyAllerød Nyt3F
Senior 1's kampe mod Albertslund IF
 Dato  Type  Niveau     
 02-02-2008  Træningskamp  Kval.række  Allerød FK - Albertslund IF 3 - 0 
Valgte kamp25-04-2007  Turneringskamp  Danmarksserie  Albertslund IF - Allerød FK 0 - 1 
Se også
Uafgjort mod naboerne i årets sidste kamp i DS03-11-2019 - Uafgjort mod naboerne i årets sidste kamp i DS
Uafgjort mod det absolutte tophold, det lignede ellers en sejr, men sådan skulle det ikke være28-10-2019 - Uafgjort mod det absolutte tophold, det lignede ellers en sejr, men sådan skulle det ikke være
Vi tabte den udsatte halvleg mod Taastrup, og dermed kampen23-10-2019 - Vi tabte den udsatte halvleg mod Taastrup, og dermed kampen
Pointdeling mod Køge Nord FC var et fint resultat for os20-10-2019 - Pointdeling mod Køge Nord FC var et fint resultat for os
LSF blev tilføjet sæsonens andet nederlag, Micheal og Skou kom på tavlen13-10-2019 - LSF blev tilføjet sæsonens andet nederlag, Micheal og Skou kom på tavlen

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
19 #1 Finn A

d. 26-04-2007 10:59:25
Amtsavisens udsendte har på deres netavis skrevet følgende:

www.dagbladetonli...1000/SPORT
54 #2 sejer

d. 26-04-2007 15:29:37
Sgu godt og se drenge - 3 point på kontoen..Perfekt !!! Det er sådan, det skal gøres.... Håber og se det samme på lørdag, da det bliver en lidt sværere modstander, vi der kommer op imod... God træning idag -
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
Kamp Center

Ingen kommende kampe


Seneste kamp
Lør 2. Nov.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
BANKObanden
WS Audiology
Kvickly Allerød
Intersport Allerød
Sponsorer
Sepio
Kop & Kande Søborg
Bog & idé
Team Allerød
Allerød Fysioterapeuterne
Mr. Allerød
Carstens Diner
Certego
Allerød Nyt
Carlsberg
Handelsbanken
Team Allerød
Nejstgaard & Vetlov
Allerød Nyt
Nordsjællands KonferenceCenter
SuperBrugsen Lynge-Uggerløse
Dalgaard Serigrafi ApS
A/S Carl Nielsen & Søn
Kvickly Allerød
Sydbank A/S
Aage Christiansen & Søn ApS
Flemming Elsborg Bolig
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?