Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Senior 1: Vi ramte stolperne – modstanderne scorede
Senior 1
Kampen på Skovvang stadion mod fynske Svendborg blev ikke vendepunktet for os. Slet ikke.

Mens gæsterne bare skulle på skudhold mod os, måtte vi i stedet se chancerne blive forpasset, eller reddet af stolperne.

Indrømmet, det går ikke vores vej for tiden. For fjerde gang på stribe (!) måtte vi forlade banen med nederlag, og rutscheturen går med lidt for hastige skridt nedad i rækken.

Bevares, Svendborg er da et habilt DS-hold, så er det vist sagt. Vi selv overlod alt for meget initiativ til dem, lavede nogle grove fejl, som vi i den grad blev straffet for, og spillede helt uden sæsonindledningens glød og skarphed.

14 minutter var der spillet da Svendborg på kanten af off-side blev spillet fri. Indlægget blev nemt omsat til scoring med et stående hovedstød. Først i det 26. minut kom vi frem til en god mulighed. Ras fyrede et godt skud af, målmanden halvklarede men var først over den løse bold. I det 28. minut kom endnu en scoring. Martin klarede et skud, riposten i feltet røg til en ganske fri Svendborg-spiller, og med indersiden blev det 0-2.
I det 37. og 38. minut var der skydetelt i Svendborgs felt. Tættest på var Ras men stolpen stod i vejen. Stik mod retfærdigheden kunne Svendborg bringe sig på 3-0 kort før pausen. Mens vi gik fejl af hinanden, kunne gæsterne udnytte endnu en gratis mulighed til 0-3. I halvlegens overtid kurede Svendborgs målmand ud af feltet lige foran en af vores, men bolden var stadig i hænderne. Det må man ikke, og da han lige efter samlede bolden op udenfor feltet, kunne dommeren ikke se nogen anden udvej end at fløjte. Vi fik frispark, målmanden kunne takke dommeren for han kun fik gult, og mere skete der ikke i halvlegen.

Langtidsskadede Sejer afløste Als i pausen, og efter 1,49 kom vi så endeligt på tavlen. Sebastian sendte en god stikning frem til Ras, og topscoreren svigtede ikke. 1-3, og vi var med…Lidt endnu.
Kort efter måtte Seb forlade banen med et drilsk baglår, O. Hansen kom på banen, og kampen var nu meget lige.
Sylle pådrog sig et 6 points gult kort, og vi kom dog heller ikke yderligere i bogen. I det 69. minut fik Svendborg firspark nogle meter inde på vores halvdel. Frisparket blev sendt ind i feltet, og som den nemmeste i verden, kunne gæsterne bringe sig på 4-1. PyHa, hvor var vi mon henne ?!?

Ti minutter før tid måtte Sejer se et godt placeret hovedstød prelle af på stolpen, indskiftede Carsten sparkede returen lige på målmanden, og mere blev det ikke til.

1-4, og det var vist mere os der tabte, end Svendborg der vandt. Jeg håber troen, viljen og lysten hurtigt kommer tilbage på holdet, for 4 i træk kan vi ganske enkelt ikke være bekendt. Især ikke over for os selv.

FA
   
Finn A d. 06-10-2007
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
Intersport AllerødIntersport AllerødSepioCarlsbergAL-GLAS ApS3F
Senior 1's kampe mod Svendborg FB
 Dato  Type  Niveau     
 08-06-2008  Turneringskamp  Danmarksserie  Svendborg FB - Allerød FK 1 - 0 
Valgte kamp29-09-2007  Turneringskamp  Danmarksserie  Allerød FK - Svendborg FB 1 - 4 
Se også
Uafgjort mod naboerne i årets sidste kamp i DS03-11-2019 - Uafgjort mod naboerne i årets sidste kamp i DS
Uafgjort mod det absolutte tophold, det lignede ellers en sejr, men sådan skulle det ikke være28-10-2019 - Uafgjort mod det absolutte tophold, det lignede ellers en sejr, men sådan skulle det ikke være
Vi tabte den udsatte halvleg mod Taastrup, og dermed kampen23-10-2019 - Vi tabte den udsatte halvleg mod Taastrup, og dermed kampen
Pointdeling mod Køge Nord FC var et fint resultat for os20-10-2019 - Pointdeling mod Køge Nord FC var et fint resultat for os
LSF blev tilføjet sæsonens andet nederlag, Micheal og Skou kom på tavlen13-10-2019 - LSF blev tilføjet sæsonens andet nederlag, Micheal og Skou kom på tavlen

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
2 #1 rune

d. 08-10-2007 00:28:27
Her er Svendborgs syn på kampen: http://www.sfb.dk...&retid=926
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
Kamp Center

Ingen kommende kampe


Seneste kamp
Lør 2. Nov.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
BANKObanden
Intersport Allerød
Kvickly Allerød
WS Audiology
Sponsorer
Handelsbanken
Certego
Allerød Fysioterapeuterne
OK – Altid billig benzin
Sepio
ExpandIT Development ApS
Mr. Allerød
Intersport Allerød
Hvitved
Kop & Kande Søborg
Allerød Nyt
Team Allerød
Flemming Elsborg Bolig
Allerød Nyt
A/S Carl Nielsen & Søn
Brillehuset
VB Byggeindustri A/S
Aage Christiansen & Søn ApS
Jyske Bank Allerød
Drachmann Advokater I/S
Nordsjællands KonferenceCenter
Kvickly Allerød
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?