Billeder    |    Forum    |    Dokumenter    |    Facebook    |    Twitter    |    Instagram    |    AFK-TV
Senior 1: Endelig sejrede vi igen. 2-1 over Greve med Wibroe som matchvinder.
Senior 1
For en sjælden gangs skyld lykkes det os at gå hele vejen...det skete lørdag eftermiddag i herligt solskinsvejr på Skovvang Stadion, i en kamp hvor gæsterne fra Greve var kørt til Allerød uden skiftetøj.

Den altid flinke Greve fandt vores røde udebanetrøjer frem, og kampen kunne heldigvis gennemføres trods tanketorsken fra gæsterne.

Livlig indledning på kampen

Solen skinnede ned på spillerne og de mange fremmødte tilskuere, og umiddelbart så det ud til at det bekom tilskuerne bedst. Spillet bar dog langt fra præg at være en sommerkamp, og straks fra start var holdene klar. Greve viste efter 12 minutter giftighed foran vores kasse, men vi fik clearet til hjørnespark.


Målscorer Rune ses forrest


Kort efter kunne Jan sætte hovedet på et indlæg fra Dennis, der mente dén skulle være headet ind. Morten var med i meget i kampen, hjørnesparkene blev bedre og bedre, og vi kom til flere gode hovedstøds-muligheder før pausen. Tættest på var Jeppe, men det var Rune der fik slukket måltørken på Skovvang.

Herlig kasse til 1-0

Det skete efter 29 minutters spil. Jan viste stort overblik, serverede bolden for fødderne af Rune, der med venstre foden skød os på 1-0 uden chance for Greves keeper. Stort øjeblik ofr vores topscorer i foråret, og til stor jubel på 'Fortet'.


Paw vinder duellen


Få minutter senere måtte vi lige op igen, efter en kort tur i kulkælderen. En land bold så tilforladelig ud, men Pryts glider, og den enlige Greve-spiller så ud til at kunne trille bolden i det tomme bur....Men Pryts er hurtigt oppe, godt hjulpet af Jeppe i situationen, og får sikret sig bolden før udligningen kunne sættes ind. Pyha.

I de sidste minutter af halvlegen var Greve fremme et par gange, men det blev ikke rigtigt farligt. Takket være myreflittige Simon blev et indlæg afværget til hjørnespark, og halvlegens sidste chance strøg over målet fra tæt afstand.


Greve måtte spille i vores udebanetrøjer. . . .


Erik måtte udgå

Nogle minutter efter pausen måtte Erik forlad banen, og 'T' kom ind i stedet. Blot 3 minutetr efter indhoppet lavde T alt rigtigt i feltet, dog ikke da afslutningen ramlede lige ind på Greves målmand, der fik dækket godt for skuddet.

I de følgende minutter kom vi til mere og mere. Jan, Rune og T forsøgte sig, Simon måtte se målmanden redde til hjørnespark, og vi kom tættere og tættere på den afgørende scoring.

Indskiftede Louis manglede skudkraft i en elleres gunstig position - men Greve svarede igen. 7 minutter før tid kunne Pryts dog se bolden gå udenom stolpen. I det 86. minut brugt vi den 3. og sidste udskitning, og ind på banen kom Michael Wibroe som en ekstra gardering på midten. Få sekunder senere fik Michael stoppet et ellers giftigt angreb fra gæsterne, og vi var ovenpå.


Matchvinderen kalder på bolden


2-0-målet, tak for det.

Da stadionuret rundede 89 minutter blev bolden sendt højt mod mål fra vores venstre side. Målmanden blev øjensynligt generet af solen, og det ellers sikre indgreb blev til en tabt bold. Michael var fulgt med - lurende på chancen - og den løse bold blev sparket ind bag den måbenede keeper, der ikke fik chancen for at gøre skaden god igen. Vild jubel igen, men før vi fik set os om havde Greve fået reduceret. 28 sekunder inde i overtiden fik vi ikke lukket af, og ved bagerste stolpe blev 2-1-scoringen sat ind af Harvel Glalara.

Trænerne hev sig i håret, gæsterne øjnede den mulige pointdeling, men vores unge spillere gav ikke mere væk. Kampen sluttede dermed 2-1, de 3 point bragte os forbi Skjold i stillingen, og cheftræner Søren var begejstret: Det var skide flot, vi havde flotte opspil, og det er en mandfolke præstation at v vinder, og med det pres der har været på os efter vi har ligget sidst i månedsvis.


Sikke en stil !


M-O-M blev Rune, og der var gode præstationer fra mange i kampen, der bød på en enkelt advarsel til os, og to til gæsterne. Michael Wibroe fik med målet skudt sig ind som målscorer i divisionen, og kunne forlade Skovvang som matchvinder, hvilke skam er sket før....i serie 2 for nogle sæsoner siden.

Vi lader stillingen tale for sig selv. På gensyn onsdag i Brøndby.

FA
   
Finn A d. 23-05-2010
FBAD+F8lg os pBAD+5 Facebook  FBAD+F8lg os pBAD+5 YouTube  FBAD+F8lg os pBAD+5 Twitter  FBAD+F8lg os pBAD+5 Instagram
 FBAD+5 dit Instagram-billede eller dit tweet pBAD+5 hjemmesiden ved at bruge #afklive
Sponsorer
WS AudiologyOK – Altid billig benzinTeam AllerødCarlsbergAL-GLAS ApSCarstens Diner
Senior 1's kampe mod Greve Fodbold
 Dato  Type  Niveau     
 19-05-2012  Turneringskamp  Danmarksserie  Allerød FK - Greve Fodbold 4 - 3 
 01-10-2011  Turneringskamp  Danmarksserie  Greve Fodbold - Allerød FK 1 - 4 
 20-03-2011  Turneringskamp  2. Division  Greve Fodbold - Allerød FK 0 - 1 
 11-09-2010  Turneringskamp  2. Division  Allerød FK - Greve Fodbold 2 - 2 
Valgte kamp22-05-2010  Turneringskamp  2. Division  Allerød FK - Greve Fodbold 2 - 1 
 17-10-2009  Turneringskamp  2. Division  Greve Fodbold - Allerød FK 2 - 1 
 21-07-2007  Træningskamp  Danmarksserie  Greve Fodbold - Allerød FK 2 - 1 
 10-02-2007  Træningskamp  2. Division  Greve Fodbold - Allerød FK 5 - 2 
Se også
Uafgjort mod naboerne i årets sidste kamp i DS03-11-2019 - Uafgjort mod naboerne i årets sidste kamp i DS
Uafgjort mod det absolutte tophold, det lignede ellers en sejr, men sådan skulle det ikke være28-10-2019 - Uafgjort mod det absolutte tophold, det lignede ellers en sejr, men sådan skulle det ikke være
Vi tabte den udsatte halvleg mod Taastrup, og dermed kampen23-10-2019 - Vi tabte den udsatte halvleg mod Taastrup, og dermed kampen
Pointdeling mod Køge Nord FC var et fint resultat for os20-10-2019 - Pointdeling mod Køge Nord FC var et fint resultat for os
LSF blev tilføjet sæsonens andet nederlag, Micheal og Skou kom på tavlen13-10-2019 - LSF blev tilføjet sæsonens andet nederlag, Micheal og Skou kom på tavlen

Flere indlæg i samme kategori...
Kommentarer
Kommentarer
2 #1 rune

d. 23-05-2010 18:29:43
Sådan Wibroe!! Smile
54 #2 sejer

d. 24-05-2010 13:15:20
En lille hilsen fra Filippinerne - Nyheden om Alleroed sejr er gaaet verden rundt !!!
Saadan Drenge - godt at hoere, at de gamle drenge er paa banen og stadig kan Smile Rune og Wibroe i samme kamp, SUPERT ///

FANTASTISK SEJR drenge, haaber og regner med at i klare den !!!! Kommer og ser de sidste par kampe, naar jeg engang vender hjem SmileCool
19 #3 Finn A

d. 25-05-2010 10:02:25
Læs mere på amtsavisens hjemmeside, hvor Rooney self er med Smile :

http://www.sn.dk/...ikel/62476
19 #4 Finn A

d. 25-05-2010 12:28:55
Der er også skrevet på Allerød Nyts hjemmeside:

http://alleroed.l...29625/1008
KommentBAD+9r
Du skal logge ind for at kommentere.
Kamp Center

Ingen kommende kampe


Seneste kamp
Lør 2. Nov.
AFK Akademi
AFK Webshop
Elite sponsorer
Kvickly Allerød
WS Audiology
BANKObanden
Intersport Allerød
Sponsorer
3F
Bog & idé
Intersport Allerød
Frisør Moldow
Handelsbanken
Hvitved
Sepio
Autohjørnet Lyngby
Allerød Fysioterapeuterne
Allerød Nyt
Carstens Diner
Team Allerød
Jyske Bank Allerød
Nejstgaard & Vetlov
VB Byggeindustri A/S
Drachmann Advokater I/S
Aage Christiansen & Søn ApS
A/S Carl Nielsen & Søn
Brøndby Stilladser ApS
Brillehuset
Sydbank A/S
Flemming Elsborg Bolig
Log ind
 Brugernavn
 Kodeord
 Opret log ind?
 Glemt kodeord?