Menu

Så er kvindesenior kommet igang... 2 sejre og 1 nederlag i weekenden

image
25. august 2021 kl. 17:35
Så er kvindesenior kommet igang... 2 sejre og 1 nederlag i weekenden

Første spillerunde for alle tre KS hold blev afviklet i weekenden. Det blev til to sejre og et nederlag.

KS3 havde en god debut i Serie 2 med en 1-0 sejr over Vejby på mål af Eva Kaas og holdet styrede hele kampen og vandt sikkert med 1-0 – stort tillykke med sejren i KS rækkerne til det nyetablerede ungseniorhold.

KS1 havde en fornem debut i 2.Division med en 2-1 sejr ude over Fredensborg på mål af søstrene Wegener – Mie og Carina. Sofie Arleth blev WOM. Resultatet lyver lidt, da AFK faktisk skulle have vundet med 5 eller 6-1 – målt ud fra chancer , men meget positivt at de kom frem til alle de chancer og opholdet i 2. Division tegner lovende. KS2 tabte i går hjemme med 3-1 til nedrykkerne fra Sjællandsserien Bella med Marie Frimand som AFK målscorer og Katrine Folke som WOM. Desværre kom der mange skader på KS2 denne dag og allerværst gik det desværre ud over Katinka Lützen som brækkede skinnebenet to steder og måtte hentes af ambulancen og køres til Hillerød.  Katinka havde ellers KS debut og viste i det første kvarter fremragende og lovende takter og ustyrligt engagement, men desværre kom hun uheldigt ind i en tackling og måtte udgå. Vi ønsker Katinka alt det bedste og håber vi trods alt ser hende snart igen.

Ellers er kvindeseniorafdelingen kommet godt i gang med efteråret og mange nye-som gamle ansigter møder friske op.

Ligeledes er der kommet et par nye men velkendte ansigter på trænerfronten, hvor Keskin har overtaget kvindesenior 1 og Kim Zeutner har overtaget kvindesenior 2. Vi har taget pænt afsked med Rene Johansen og Allan Kiowsky og ønsker dem held og lykke fremover.

På kvindesenior 3 er der også kommet nye men velkendte ansigter, da vi på trænerfronten har fået Helle Langhoff og Jørgen Rath og med Camilla Rath som holdleder. Alle indgår i det nuværende træner set up hvor vi i forvejen havde Jim Keiwe, Kenneth Rasmussen og Lennart Engelhardt.

Lennart

Luk