Menu

Herresenior 1: Hattrick sendte os videre til 3. runde i pokalen efter flot indsats mod Herlev fra 3. div

image
31. august 2021 kl. 13:27
Det har været en lang vej for os i pokalturneringen, det startede tilbage i maj i år oppe i Helsinge.

Det har været en lang vej for os i pokalturneringen, det startede tilbage i maj i år oppe i Helsinge, og det fortsætter efter tirsdagens (d. 31/8-21) kamp mod 3. divionsmandskabet fra Herlev IF. Pokalkampen i 2. rundes sluttede nemlig hele 3-0 til AFK efter 1-0 ved pausen, og dermed er vi overraskende med i lodtrækningen til næste runde efter en flot indsats af hele holdet.

Alle målene i opgøret blev scoret af Muddi, der fortjent blev valgt til Man of the Match, Vesterbæk var runner up efter en flot kamp bagved. Set uderfra på spil og chancefordeling var sejren vel helt fortjent, Herlev havde bolden meget i opgøret, men blev aldrig rigtig farlige.

Magnus (MC) vogtede målet i den tidlige eftermiddagskamp, og stod solidt i alle 90 minutter.

Oplæg fra Patrick

Kampens første mål blev scoret i det 11. minut, Patrick stod for oplægget, og bedre start kunne vi ikke ønske os. Søren var tilbage på holdet, Jonathan og Vester var stærke bagved, mens Gustav forsøgte igen og igen. Den spinkle pauseføring blev udbygget kort efter sidebyttet, anfører Søren sendte Muddi i dybden, Herlev-spillerne blev sat af, og med en sikker afslutning kom vi på 2-0. Forinden havde vi haft nogle nærgående muligheder, og da Muddi tacklede bolden fra Herlevs keeper i det 77. minut syntes kampen afgjort.

Der kom ikke flere mål i opgøret, vi er videre til næste runde med en flot og sikker sejr over en højere placeret modstander efter flot spil af alle.