Herresenior 1: God indsats i to-måls nederlag til storsatsende Ishøj

image
23. august 2021 kl. 17:53
Sæsones anden kamp i DS blev spillet på vores hjemmekamp lørdag d. 14. august mod Ishøj IF.

Sæsones anden kamp i DS blev spillet på vores hjemmekamp lørdag d. 14. august mod Ishøj IF, en modstander vi mødte to gange i sidste sæsons slutspil, hvor begge hold vandt på modstandernes hjemmebane. Ishøj har flere rigtigt dygtige spillere på holdet, de to med flest divisions- og superligakampe afgorde kampen med en scoring hver.

Målene faldt efter 41 og 67 minutters spil, det første godt sparket ind efter en retur i vores felt, mens det sidste kom efter en lang fremlægning hvor vi tøvede lidt vel rigeligt.

Vi kom frem til vores muligheder i opgøret, Muddi og Søren var begge tæt, faktisk kom vi vel til ligeså mange chancer som gæsterne, der til gengæld viste større skarphed, hvilket afgjorde kampen. Indskiftede Harlev var også tæt på, i overtiden blev bolden sendt i sidenettet, og Ishøjs landsholdskeeper kunne igen ånde lettet op.

Der blev uddelt to gule kort til hvert hold, Vesterbæk og Have blev noteret for os, mens det ene gule kort til Ishøj blev givet til en spiller på udskiftningsbænken.

Patrick fik sine første hele kamp for AFK, der kommer helt sikkert mere fra ham, mens både Threms og Ysbæk kom på banen efter pausen. Vi møder Avarta i næste runde, den kamp spilles lørdag d. 21. august i Allerød Idrætspark med kampstart klokken 13:00