Menu

Herresenior 1: Sæsonens første sejr, Muddi og Gustav førte an mod Avarta

image
25. august 2021 kl. 13:53
I sæsonens tredje kamp fandt vi sejrsmelodien frem, nedrykkerne fra Avarta var på besøg i Allerød Idrætspark lørdag d. 21. august 2021 og kampen sluttede med hele 4-1 til os efter 2-0 ved pausen efter 90 spændende og intense minutter.

I startformationen måtte Jonathan nok engang ned i bagkæden, Harlev og Ysbæk var med fra start, mens MC, Ange, Fleng, Threms og Gustav var på bænken, sidstnævnte med et comeback der i den grad vil blive husket.

Gæsterne fra Avarta kom fint fra start, holdet var nok mest på bolden, mens Vester og co havde godt styr på de mange lange fremlægninger. Skou og TC tog sig af de yderste pladser bagved, mens Johan vogtede målet. I det 20. minut kom Avarta til en stor mulighed, afslutningen var dog ikke opspillet værdigt, og Johan kunne nemt samle den gode mulighed op. Vi kom også fint igang på kampen, Muddi blev vel holdt lige vel rigeligt i en løbeduel, intet blev dømt - og det var billedet nærste i hele kampen. Begge hold så gult omkring midtvejs i 1. halvleg, kort efter kom vi på 1-0, målet scoret af energiske Muddi, der nærmest stjal bolden lige udenfor gæsternes felt.

10 minutter senere var Muddi i oplæggerens rolle, Søren fik en herlig cut back aflevering, 2-0-målet blev flot sat ind i solskinnet på vores fine opvisningsbane.

Starten af 2. halvleg tilhørte gæsterne

Vi kom godt ud efter pausen, det lignede unægteligt endnu et overset frispark nær gæsternes felt, og kort efter kom Avarta på tavlen, 1-2 og kampen var helt åben.

Trænerne reagerede med en dobbelt udskiftning, Ange og Gustav blev sendt på banen, mens Harlev og Ysbæk tog et hvil på bænken. Langsomt fightede vi os tilbage i kampen, en afslutning fra Muddi blev pareret til hjørnespark, en forsselese i feltet kunne være dømt vores vej, og i det 70. spilminut fik Avarta en gylden mulighed for udligning. En tilbagelægning blev samlet op, og det inddirekte frispark blev fra kort afstand kanoneret dirkete på TC, der i den grad ofrede sig for holdet!

Gustav scorede 2 mål

Virkelyst forsøgte sig opportunistisk, Have var igen særdeles synlig på midten, mens gæsterne ikke for alvor truede vores mål.

TC byttede med Fleng, kort efter så Avarta gult for et særdeles hårdt frispark på Skou, det var kort før Gus for alvor stemplede sig ind i opgøret. Ange stod for assisten, Gus for målet til 3-1 på et veltimet hovedstød. En herlig scoring, omend var vi ikke uheldige i situationen. Avarta fik endnu et gult kort, Jonathan var med dybt i vores felt og hjalp, så Johan kunne samle det flade skud op. Der var der spillet 89 minutter, et par vigtige aktioner.

Ligesom stadionuret passerede de 90 minutter slog Gustav til igen, denne gang udefra og igen utageligt for gæsternes keeper, Muddi stod igen for et oplæg.

De 4-1 holdt til slut, en dejlig sejr mod en kompetent modstander, som ind i mellem havde udfordringer med blandt andet sprogbrugen.

Reservekeeper MC og Threms kom ikke på banen. Gus blev man of the Match, Muddi var runner up.

Med sejren er vi nu placeret som nummer 6 i DS pulje 1 med 4 point efter 3 runder, i næste runde skal vi møde 3. placerede Frederikssund (7 point) på udebane, der venter os endnu en svær opgave der. Kampen spilles lørdag d. 28. august med kampstart klokken 13.