Herresenior 1: 1-1 mod Greve, blev vi snydt i overtiden?

image
Finn A
07. november 2021 kl. 09:23
Uafgjort i efterårets sidste kamp

Der var topopgør i efterårets 14. og sidste runde i DS, hvor 2. placerede Greve tog imod os på kunstgræsset ved Greve Idræts Center, kampen blev spillet i et rigtigt efterårsvejr, hvor lyset fra masterne ikke rigtigt kunne trænge igennem da regnen satte ind. Tilskuerne var placeret bag en snor på den ene langside, indgangen var gratis, til gengæld var der ingen mulighed for at købe bare det mindste forplejning...

Vi var 4 point efter i tabellen på en 3. plads i pulje 1, og tilføjede tilbage i starten af september det eneste nederlag til Greve i sæsonen.

Det var tæt på at gentage sig, desværre så vi et par meget kontroversielle kendelser i overtiden, der begge gik os imod - så kampen sluttede 1-1 efter en match med de klart største chancer til AFK.

Søren var helt udenfor efter sin hjernerystelse i sidste kamp, flere andre måtte også melde fra, vi havde derfor 4 spillere på bænken, heriblandt reservemålmand Magnus Hoffmann.

Hjemmeholdet pressede på fra starten af kampen, det var tydeligt de var vant til det underlag, hvor vi langsomt men sikkert kom ind i kampen. Tobias sendte bolden i feltet i det 9. minut, Jonathan dirrigerede 0-1-målet ind med stor elegance ved forreste stolpe, i øvrigt 3. kamp i træk med assist fra Tobias!

Efter føringsmålet kom chancerne til os, Muddi sendte bolden over efter indlæg fra igen godt spillende Mark P, og inden halvlegsfløjtet kunne Greve ånde lettet op efter en dobbelt chance, der var meget tæt på. Greve fik spillet sig til en del hjørnespark, Magnus i kassen og resten af holdet afviste det flot, det samme når hjemmeholdet afsluttede fra distancen, stillingen ved pausen var 0-1, hmm, det lugtede af mere.

Intens 2. halvleg

I 2. halvleg bølgede spillet frem og tilbage, ingen af holdene fik rigtigt spillet sig frem til større muligheder før en af flere domme gik hjemmeholdets vej. Et frispark i det 73. minut ved vores felt så meget tyndt ud, et par afleveringer efter - og et skud på indersiden af stolpen - lå bolden i målet til udligning 1-1.

Alle tre markspillere på bænken kom på banen efter pausen, Ysbæk sendte et veludført skruet spark lige udenom det modsatte hjøne, Virkelyst kom endelig i kamp igen efter sin skadespause, men Anke byttede i starten af 2. halvleg med Jæger, der måtte udgå med en skade i ryggen.

Mod slutningen af kampen tog spændingen til, Mark blev stoppet i en omstilling, vi fik frispark, kortene udeblev i flere situationer til hjemmeholdet, der i overtiden to gange i den grad blev reddet af kendelserne.

To gange blev hjemmeholdet reddet

Første gang da Virkelyst gled forbi sin oppasser, der ganske enkelt sparkede vores mand ned i feltet - gad vide hvorfor fløjten for straffesparket udeblev?

Få minutter senere blev Muddi sendt  h e l t alene igennem midt på Greves banehalvdel, afleveringen kom fra Virke, der spillede bolden i det helt rigtige øjeblk - af fuldstændig uforklarlige årsager blev der dømt off-side, en kendelse som alle bag snorene på tilskuerpladserne på den halvdel kunne se ikke var korrekt.

Greve forsøgte med en omstilling i den dybe overtid, returløbet fra vores var imponerende, angrebet sluttede med et målspark til os, efter en gennemsolid tackling fra Fleng, en aktion som tydeligt understreger vores unge forsvarsspiller flotte efterår på holdet.

Mere skete der ikke, kampen sluttede 1-1, et resultat, der smagte af mere, men sådan blev det. Ærgerligt når det overskygger spillet på banen.

Turneringen går nu på pausen indtil marts næste år, Ishøj topper rækken med 36 point, Greve har 31, Allerød FK 27, herefter følger 2 hold med 19 point.

Nikolai Reindholdt Have blev kampens spiller, Mark og Jonathan runner up.

Tak for denne halvsæson, tak for støtten både ude og hjemme, på gensyn d. 26/3-22 når Herstedøster IC kommer til Alleørd Idrætspark.