Herresenior 1: 4-2-sejr ude mod Avarta med to spillere på tavlen for første gang

image
24. oktober 2021 kl. 21:42
Tredje sidste kamp i efteråret blev spillet lørdag d. 23. oktober 21 i Espelunden, hvor nedrykkerne fra Avarta tog imod.

Det første indbyrdes møde sluttede hele 4-1 til os, det var for 2 måneder og 2 dage siden, og sammenlignet med den kamp måtte vi skifte 7 spillere ud. Heldigvis mødte Anders Fleng frem inden kampstart kl 13, vennerne Nicolai Krag og Oliver Tind stod klar i lufthavnen, og fik Fleng frem til kampbanen i næsten god tid :-)

Skæbnen ville at Fleng scorede kampens første mål, det var samtidig hans første for AFK1, og der var der spillet blot 4 minutter. Kaptajn Parrish stod for oplægget. I det 14. minut kom kampens andet mål, Tobias (TC) sendte en perfekt bold i feltet, hvor topscorer Muddi brugte hovedet og indersiden til, at bringe os foran 2-0.

En næsten perfekt start på en svær udebane, Avarta var ubesejrede i hele syv kampen frem mod mødet med os, vi var advaret. Skou rejste sig fra sygesengen i nogenlunde god tid, og var klar i start 11. Det var tilbagevendte Have også, det var ved siden af Jonathan, det maskinrum kørte rigtigt rigtigt fint hele kampen. Vester var på plads i midten, det gjorde han igen godt.

Ysbæk var tæt på i et par omgange, TC og Parrish boltrede sig fint sammen, MC måtte hive en fin redning frem, men kunne dog ikke

stille noget op i det 39. spilminut, hvor hjemmeholdet udnyttede et straffespark, der efter vores spillers mening var noget hårdt dømt.

To på træværket

I første overtids minut sendte Muddi bolden på stolpen via Avartas keepers parade, det efterfølgende hjørnespark sendte Jonathan på overliggeren, hjemmeholdet slap vist nådigt fra halvlegen ned med 1-2.
Ysbæk var igen tæt på i startminutterne efter pausen, Avarta sendte bolden godt forbi vores mål, og fik på en eller anden måde tilkendt et hjørnespark på det – heldigvis kom der ikke mere ud af det. Jæger arbejdede som altid effektivt begge veje, uanset placeringen på banen.

Midtvejs i halvlegen skiftede Ysbæk med Mads K, Jonathan kom frem til en løs bold før Avartas keeper, afleveringen til Jæger blev opsnappet, men vi var gode til at fastholde. Minuttet efter, det var det 70., sendte Muddi en løs bold efter endnu et hjørnespark ind til 1-3, glæden var stor, vi skulle senere få mere at glæde os over. TC måtte udgå efter en noget voldsom tackling, der gav gult kort, Patrick kom ind og senere byttede Parrish med Wagner. De to indskiftede spillere skulle ikke bruge lang tid på banen før der skete endnu mere i solskinnet i Rødovre, Wagner viste overblik og afleverede bolden med hælen til en fri Patrick – der fra tæt hold flot sparkede 1-4-målet ind. Fremragende kasse.

Sen reducering fra Avarta

I sidste minut prellede bolden af på vores overligger, Avarta udnyttede senere vi gav for meget plads væk, reduceringen til 2-4 kom i det 93. minut.
Det var omtrent kampens sidste aktion, vi kunne gå den lange vej til omklædningsrummet med en solid 4-2-sejr efter 90 gode minutter.

Muddi blev man of the Match, Parrish og Vester blev runner up.