Herresenior 1: Kampen mod Ishøj afgjort på straffespark i overtiden

image
22. oktober 2021 kl. 08:18
Lørdag d. 16. oktober 2021 mødte vi Ishøj IF på udebane i efterårets fjerde sidste kamp.

Lørdag d. 16. oktober 2021 mødte vi Ishøj IF på udebane i efterårets fjerde sidste kamp. Vi havde revanche til gode efter 0-2 i Allerød i midten af august, men +10 afbud fra truppen gjorde ikke opgaven nemmere.

Mads-Peter og Rem var tilbage i truppen, Mark P var også på bænken ligesom Laurits (årg. 02), sidstnævnte uden at komme på banen.

Kampen startede fint for vores vedkommende, i det 20. minut scorede Muddi kampens første mål, det var på straffespark dømt efter hånd på bolden. Ysbæk og Patrick forsøgte sig godt på kanterne, Søren og Jæger i rummet bagved, mens Ange tog sig af midten. Hjemmeholdet havde bolden mest, det blev dog ikke til nogle nævneværdige chancer mod en stærk MC i vores mål.

Ikke før det 34. minut, pludselig stod en spiller HELT fri midtfor i vores felt, afslutningen var ikke den bedst udførte, men via MC's udstrakte hånd gik bolden lige akkurat i nettet til 1-1, målet i den grad fejret af stadionspeakernes høje tilråb, og afterski-musik bragende om kap i højtalerne.

Flere gule kort til hjemmeholdet

Ishøj kom efter udligningen til et par halve muligheder, vi forsvarede målet godt, og hjemmeholdet sluttede da også halvlegen bedst af.

Vores anfører Søren fik gult lige inden pausen, det lignede mest modstanderen ikke blev ramt, på den gule konto førte Ishøj 3-1, det blev udbygget efter pausen.

Pausen blev overstået på knap 9 minutter (rekord?), begge hold blev på banen og undlod dermed den 3 minutters lange gåtur til omklædningsrummet. TC, Vester, Jonathan og Skou fik mere at se til efter pausen, vi havde vores muligheder, især Muddi var tæt på, bolden strøg tæt forbi hjemmeholdets mål. Midtvejs i halvlegen blev Søren stoppet i en omstilling, vi fik frisparket, det lignede unægteligt endnu et gult kort til hjemmeholdet, der på det tidspunkt var nået op på 4.

Ange sendte Muddi afsted, Ishøjs målmand kom ned til skuddet, vi svarede godt igen. Clearingerne manglede i den grad fart, Ishøj nærmede sig vores mål, og i overtiden (92.) kom afgørelsen så. En forseelse i feltet blev korrekt takseret til straffespark, bolden blev sat ind helt oppe i det ene målhjørne uden chance for MC. Mere blev det ikke til, højtalerne kunne knap nok følge med, og kampen sluttede med nok et gult til Ishøj efter 6 minutters overtid, hvor Ishøj forståeligt nok stod lavt på banen.

MC blev kampens spiller for os.

Ishøj topper rækken med 27 point, Greve har 26, vi er på 20, alle for 11 kampe. Lige efter følger Avarta med 16, en modstander vi står overfor i næste spillerunde. Kampen spilles i Rødovre, det er på 'Tømrermester Jim Jensen Park', kampstart er klokken 13:00.