Menu

Herresenior 1: Uafgjort hjemme mod Brønshøj

image
16. oktober 2021 kl. 15:15
Vi var tæt på sejren mod nedrykkerne fra Brønshøj, der nok engang måtte fuldføre kampen i undertal

Lørdag d. 9. oktober spillede vi 10. rundekampen på hjemmebane mod Brønshøj, som efter nedrykningen fra divisionen har haft det svært i DS, hvilket placeringen som nummer 6 i tabellen afspejler. Vores set-up er noget mere ydmygt, placeringen som nummer 3 kan ingen tage fra os, og det blev en kamp med mange udtryk.

Opstarten var lettere kaotisk for os, Jonathan måtte melde forfald midt i opvarmningen, Skou skiftede fra bænken til en plads i start-11, hvorefter bænken var med Mads K og Ysbæk, mens der var stor tvivl om Jonathan kunne træde ind senere – det kunne han heldigvis.

Kampens første chance tilfaldt os, akkompagneret af trommerne fra udeholdets tilskuere sparkede Muddi bolden fladt i det 3. minut, Brønshøjs keeper stod godt placeret, og sådan var det flere gange senere i kampen.  Gæsterne var ikke meget for at beholde bolden i egne rækker, enten blev der sparket langt eller også spillede de bolden hurtigt lige op i banen -  begge dele havde vi fint styr på.

Patrick startede inde på kanten, Have og Harlev på midten. mens TC og Jæger tog sig af højresiden.

Vesterbæk var igen stærkt spillende, vi fik et par gode scoringsmuligheder til Muddi og Søren, Brønshøj lukrerede mest på dødbolde, vi afviste flot. I halvlegens sidste minut måtte gæsternes målmand igen redde holdet, vi fik senere frispark ved buen af straffesparksfeltet, Jæger sendte bolden tæt forbi.

I starten af 2. halvleg var vi igen toneangivende stik imod amatørspillets uskrevne regler, det lignede en forseelse i feltet på Jæger inden Vesterbæk blev første spiller i dommerens bog, frisparket var klart nok, gæsterne var sluppet nådigt i flere omgange. Harlev ville også være med, hovedstødet blev reddet på målstregen og chancerne var vores. Kort efter dominerede Brønshøj, de var mest på bolden, det blev vel aldrig rigtigt farligt, dog hoppede bolden på oversiden af overliggeren, den havde MC også taget sig af.

Brønshøj fik intet ud af en håndfuld hjørnespark, et kast i vores felt lignede mere film end noget andet, dommeren vinkede da også afvægrende. Indskiftede Ysbæk forsøgte godt mod slutningen, og kort efter måtte Brønshøj se en spiller vist ud, ganske som i første indbyrdes møde (2-2) i sæsonen. Denne gang for en tackling direkte på knæet af anfører Søren, bolden var ikke hensigten, den så voldsom ud. Heldigvis kunne Søren spille videre, vi havde skiftet de tilladte tre gange på det sene tidspunkt, om end det ikke var på sit vanlige niveau.

Muddi fik endnu en mulighed, afslutningen var for ligepå.

I overtiden var Fleng uhyre tæt på sit første mål, i solskinnet på Allerød Idrætspark måtte Brønshøj målmand helt op i hjørnet, vi nøjedes med et nyt hjørnespark.

Kampen blev blæst af efter 6 minutters tillægstid, slutstillingen 0-0 lignede mere et nederlag end et point mod nedrykkerne. Vi kan nu se frem til mødet med tabellens førerhold fra Ishøj i næste kamp, det er på lørdag d. 16. oktober med kampstart klokken 13:00 i Ishøj Idrætscenter.

Jæger blev kampens spiller, Vesterbæk og MC runner-up.