27. september 2022 kl. 19:57
Føringen ved pausen blev i den grad smidt væk i 2. halvleg

Lørdag d. 24. september 2022 mødtes AFK og Næstveds divisionsreserver i Allerød Idrætspark i 9. rundekampen i Danmarksserien. Vi måtte igen undvære flere spillere, blandt andet Anders Fleng, der mod Avarta i sidste kamp pådrog sig hele tre brud i anklen, og efterfølgende skulle opereres. Rigtig god bedring herfra, vi ved du kommer stærkt tilbage.

N. Skou var tilbage i start elleveren, Linus, Dargis og Dino var i front, bolddrengene fra U/10 var som vanligt helt klar, og U/7 og U/8 var ligeså klar som indkøbsdrenge - der var vist flere, der fik en rigtig god oplevelse med sig derfra.

I kampens første kvarter var Næstved på hælene, tættest på kom Dino med et træf på stolpen. Sådan fortsatte kampbilledet, vi spillede os fint ud af presset, og første forsøg fra gæsterne kom i det 31. minut, skuddet strøg noget over MC's mål.

Kort efter sendte Dargis et godt indlæg ind til Dino, det sluttede med et målspark, det var tæt på. Få minutter senere faldt kampens første mål så. Vesterbæk vandt duellen på gæsternes mållinje, Dino blev spillet ud og meget uselvisk blev bolden lagt til rette for Lasse Lybu, der var sikkerheden selv. 1-0 til AFK.

Kort efter pausen viste MC igen sin store kunnen i feltet, et frit skud blev pareret, vi burde være advaret der.

Vi blev rimelige farlige når spillet var direkte, Næstved måtte give flere hjørnespark væk, og gæsternes målmand begyndte at tabe bolde  og måtte flere gange ned på græsset med skader. I det 60. minut faldt udligningen så, en afslutning udefra susede flot i mål udenfor MC's rækevidde, og kampen var derefter vendt på hovedet.

Indskiftede Kops fik en gylden mulighed kort efter sin indtræden på banen, frisparket fra Tobias C lå godt, træfsikkerden manglede lige akkurat. Kort efter var vi igen tæt på, men det var Næstved som viste bedre skarphed i feltet, og ud af nærmest ingenting stod det 1-2.

Vi var pressede og forsøgte alt for at komme tilbage i kampen, føromtalte keeper var nede igen og måtte lade sig udskifte, og i 95. minut faldt kampens sidste mål så. En opspilsfejl blev straffet, og 1-3 var en realitet, stillingen holdt til tiden rindede ud.

Kampens spiller blev Lasse, Dargis og MC var runner up.