Menu

Fællesskab og sammenhold i AFK Kvinde Senior truppen

image Sejrsmålet mod BSF fejres
Kenneth Geert Rasmussen
09. maj 2022 kl. 14:19
AFK KS har fået en god start på foråret

Med masser af spillere til to hold, samme træningstider, baner i nærhed af hinanden og en stor trænerstab, øges fællesskabet og sammenholdet i AFK Kvinde Senior truppen fortsat.

Ting vi i Allerød Fodbold Klub tager for givet, er ikke nødvendigvis sådan andre klubber også træner.
Ofte ser og hører vi andre klubber har deres 1. og 2. hold adskilt og lukkede, men sådan er det ikke i Allerød Fodbold Klub på kvinde senior holdene.
I AFK har begge hold samme træningstider og -baner, og når det kan lade sig gøre udveksler holdene også spillere på tværs, så udvikling af spillere og spilletidspunkter går hånd i hånd.

Den store kvinde senior trup (som har et aldersspænd på mere end 20 år fra de yngste teenagere, til de ældste og mest erfarne spillere) består af mere end 40 piger og kvinder, der til de to ugentlige træningspas ofte samler mere end 30 spillere.
Arrangementer som teambuilding inden sæsonstart for hele truppen og månedlig fællesspisning i klubhuset giver pigerne et fællesskab og en følelse af sammenhold på tværs af holdene.

I øjeblikket spiller AFK KS1 slutspil i 2. division og med bare få point mere i de resterende kampe, så kan de sikre sig yderligere en sæson i 2. division, mens AFK KS2 fører sin serie 1 række og måske for første gang kan rykke op i Sjællandsserien til næste sæson.

AFK KS siger tak for opbakningen fra tilskuere, forældre og familier, samt ikke mindst til vores sponsorer.

Luk