Flot og fortjent sejr til Herresenior 1 i Herlev

image
23. oktober 2022 kl. 15:53
Oscar Dargis matchwinner efter oplæg fra Mathias Virkelyst

Lørdag d. 22. oktober 2022, Herlev Stadion, entré pris kr. 60,- (!), kunstgræs, flere afbud og revanche.

Det var nogle af ingredienserne i 13. rundekampen i herrernes DS mellem hjemmeholdet Herlev IF og AFK. Banens beskaffenhed var ikke den bedste, alt for meget granulat og alt for mange blade, især på den ene halvdel. Ikke de bedste forudsætninger for spillerne.

Mads Kragerup og Mathias Virkelyst var foretrukket på den centrale midtbane, begge spillede en flot kamp, mens Dargis var sendt helt frem i fraværet af bla. Dino. Linus og Kops var begge fortagsomme, mens Lasse kæmpede til det sidste fløjt, trods kvaler med benene.

Hjemmeholdet lagde bedst ud, det holdt nogle minutter, og så var vi på mere end omgangshøjde. De første muligheder tilfaldt os, og omkring det første kvarter slog Dargis til. Tilbagevendte Virkelyst lagde en sublim aflevering frem i forreste række, Dargis vandt duellen, og alene med målmanden blev føringsmålet sikkert sat ind. 0-1, og stor jubel på og udenfor banen.

I minutterne efter var vi tæt på igen, Kops måtte se sit forsøg blive reddet til hjørnespark, Johanthan fandt Linus med cut back, skuddet ramte en Herlev-spiller til endnu et hjørnespark. Omkring den halve time var Dargis tæt på at blive dobbelt målscorer, og da Herlev forsøgte sig, var Magnus Christensen i vores mål sikkerheden selv.

Vores første bytte kom i pausen, Linus byttede med Lucas og spillet tilhørte mest hjemmeholdet. Især det først kvarter forsøgte Herlev sig godt, uden dog at blive rigtige farlige. Magnus var varm og sikkerheden selv.

Vi kom godt tilbage i matchen, Jonathan viste vejen, Herlevs målmand reddede skuddet. I det 74. minut blev Dargis i den grad stemplet, synderne var Herlevs nr. 11 som tidligere i kampen nærmest havde truet vores spiller, det gule kort til spilleren i hvidt var fuldt fortjent.

Dargis måtte da også udgå efter tacklingen, Ashab kom ind på midten.

Vores trænertrio måtte omrokere, indskiftede Lucas blev erstattet af den mere defensive Benno, der efter få minutter på banen serverede en god bold i feltet, Herlevs forsvar fik igen blokeret. Tobias Christiansen kunne ikke fuldføre kampen, Skou kom ind og var med i flere aktioner både fremme og tilbage. Endnu en gang fik hjemmeholdet pareret et skud, vi var tæt på nok en scoring og kunne ånde lettet op, da Herlev på en chance i det 95. bragede bolden noget over vores mål.

Kampen sluttede med 1-0 til AFK, vi fik revanchen fra 2-4-nederlaget d. 20. august, der hvor vi førte 2-1 inden Herlev kom på sejrskurs det sidste kvarter.

Det var en mandfolkepræstation på den svære bane, Lasse måtte blive på banen trods store kvaler mod slutningen af lørdagens kamp, og sejren var vel også fuldt fortjent set på spil og chancer.

Kampens spiller blev keeper Magnus, Vesterbæk som ikke engang er nævnt hidtil, var også særdeles stærkt spillende, faktisk fortjener alle stor ros for en kærkommen solid præstation som heldigvis sluttede med de 3 point til os.