Herresenior 1 tog tredje sejr på stribe, Dargis scorede tre gange

image
06. november 2022 kl. 12:32
Langturen til Slagelse uden flere stamspillere, blev nemmere med en flot sejr

Lørdag d. 5. november bød på tur til Slagelse for DS-holdet, dejligt mildt efterårsvejr, solskin og en flot sejr, der midtvejs i 2. halvleg kunne være kommet i fare. Stillingen var 0-3 ved pausen, målene scoret af Oscar Dagis (2), og Dino Karjasevic på straffespark, begået mod Ashab Mukudajev.

Hjemmeholdet reducerede ikke langt ind i 2. halvleg, og inden det for alvor blev spændende, fik Dargis en større gave fra det rødklædte hjemmehold, og med sin scoring til 1-4 blev hattricket fuldendt.

Holdene lå side om side i tabellen før kampen, de 3 gode point sender os en plads frem på 3. pladsen, 7 point fra de 2 pladser, der giver kval til oprykningsspillet til foråret.

De øvrige hold spiller om at undgå nedrykning, alle point tages med, så alle kampe er vigtige. Vi mangler 3 kampe i efteråret, KFUM venter ude i næste runde, derefter kommer topholdet Avarta til AI, og i sidste runde skal vi en tur til Næstved.

Der var flere gode præstationer i kampen, Dargis blev man of the Match, og vi gav debut til vores nye dygtige spiller Gustav Møller, der spillede en solid sidste halve time.

AFK storspillede til tider i 1. halvleg, Mads og Lasse var ovenpå, Dino og Ashab udfordrende på kanterne og med Virke og Dargis i forreste geled fik vi en solid start på det med spænding imødesete opgør. Første indbyrdes møde sluttede 1-3 i Allerød, der var vi foran 1-0 før vi fik inviteret det gæstende hold ind i kampen. De roller var byttet rundt på en glimrende græsbane på Slagelse Stadion. Første store  mulighed til os kom allerede efter 2 minutters spil. Dargis måtte se hjemmeholdets målmand parere denne ene gang. Kampens første mål faldt i det 11. minut, Ashab viste vanligt overblik, Dargis takkede for assisten og sparkede bolden sikkert ind i hovedhøjde på keeperen.

Få minutter senere blev Ashab i den grad nedlagt i feltet, ingen protesterede overhovedet, Dino scorede sit 8. sæsonmål på straffesparket. 2-0.

TC og Vester var på deres pladser, Jonna og Holger lukkede også af, mens MC i målet så Slagelses største chance i halvlegen blive sparket godt over. 5 minutter før pausen ville hjemmeholdet have straffespark, den duel var de to spillere var vist lige gode om, og kampens gode dommer vinkede da også afvægrende. Det gjorde han ikke i halvlegens overtid, Lasse fandt Dargis i feltet, og fra en spids vinkel blev 0-3-målet køligt sat ind.

En perfekt afslutning på en helt igennem god halvleg.

To minutter efter pausebyttet skulle og burde TC også være kommet på scoringstavlen, afslutningen tog en Slagelse-spiller til hjørnespark. I det 55. minut kom reduceringen så, et hovedstød havde lige akkurat fart nok til, at hoppe ind over stregen og hjemmeholdet vejrede ny luft. Ashab byttede med Møller, Holger var ikke i hopla og måtte forlade banen, Benno og Christian kom ind, Virkelyst forlod også banen. Slagelse vandt flere dueller nu, MC var tæt på at give hjemmeholdet en livline, men sikrede sig hurtigt den løse bold i det lille felt.

Dino og Mads gik ud, Linus og Mark P kom ind, og heldigivs kunne Benno fortsætte efter en noget ufin tackling fra hjemmeholdet. Lasse forsøgte sig udefra, vi udnyttede mellemrummet godt, og var slet ikke færdige i efterårssolskinnet.

En tværaflevering fra hjemmeholdet gav Dargis muligheden for, at lukke kampen, et par træk og en sikker afslutning senere bragte os på 1-4, og dermed fuldendte Dargis sit første hattrick for AFK. Et par minutter senere kunne det blive endnu værre for Slagelse, en snæver offside kendelse forhindrede det 4. mål fra dagens skarpretter.

6 minutters overtid blev det til, de 4-1 var vel ikke et mål for lidt efter en solid kamp af vores afbudsramte hold.

Tremåls skytten Oscar Dargis blev man of the Match.