Kops sparkede udligningen ind mod VB1968 i Danmarksserien

image
21. oktober 2022 kl. 13:47
Et point efter sen udligning

Lørdag d. 15/10-2022 var både første lørdag i efterårsferien, og kampdag for herrerne i DS. På hjemmebanen i Allerød Idrætspark ventede VB1968 fra Værebro, som mødte frem med to friske sejre i deres to sidste kampe. Vi kom fra et tungt nederlag til Skjold, og havde ikke de allerbedste forudsætninger frem mod opgøret med skader og sygdom i truppen.

Seks spillere tog plads på bænken fra kampens start, vi skiftede de tilladte fem spiller undervejs, alle efter pausen, heldigvis kunne tilbagevendte Laurits fuldføre kampen trods problemer med skulderen efter en nærkamp.

Magnus i målet var klar, efter blot 5 minutters spil reddede vores keeper fra tæt afstand, fin start, også selvom der blev fløjtet for frispark til os i situationen. Dargis var tæt på scoringen lige efter det første kvarter var rundet, sidenettet reddede for gæsterne. Mads K sparkede et frispark i hovedet på Laurits, hovedstødet var ikke langt forbi, og sådan fortsatte kampbilledet. Vesterbæk var stærk i duellerne, Lasse kæmpede fint på midten, mens der denne gang var længere mellem aktionerne fra Lucas.

Et minuts overtid blev det til, 0-0 stod den ved pausehvilen på en forbløffende god græsbane :-)

Tobias måtte lade sig skifte i pausen, Holger kom på banen, og vi startede 2. halvleg med et par gode muligheder. Der var længere mellem afslutningerne fra gæsterne, angriberen Kim Aabech var klart farligste spiller for VB, og han var netop ophavsmanden til kampens første mål, med en frispilning til 0-1 efter 58 minutters spil. Noget stik imod både spil og chancer, men sådan er fodbold også.

Vi sadlede lidt om, friske kræfter blev sendt på banen, og vi pressede mere og mere på. Magnus var igen klar, da VB forsøgte sig fra midtercirklen, vores målmand lod sig ikke overliste. I det 83. minut måbede vi noget over et manglende kort, da V's nr. 7 sparkede ud efter en af vores spillere i fremdrift, det så ikke godt ud.

Lange om længe fik vi udbyttet af anstrengelserne, Vesterbæk vandt endnu en duel, bolden havnede hos W. Kops, der efter nogle kvikke træk lagde bolden ind med højrebenet til 1-1. Det var skønt at se, og vi ville mere. Tre hjørnespark blev det til omkring de 90 minutter, vi fik ikke sat den afgørende bold ind, og lidt slukøret måtte vi forlade banen med det ene point - omvendt bude vi måske snarere glæde os over det ene point når kampen nu formede sig som den gjorde.

W. Kops blev man of the Match, Laurits og Vesterbæk blev runner up.