Nederlag på nederlag for Herresenior 1 i efterårets sidste kampe i DS

image
27. november 2022 kl. 18:03
Topholdet Avarta og divisionsforstærkede Næstved var for stærke

'Det forsømte efterår' er nok en god betegnelse for herresenior 1 i Danmarksserien her i 2022. De sidste 3 kampe sluttede nemlig med lutter nederlag, og AFK går til vinterpausen på en 6. plads med 24 point i de 18 spillede kampe. Placeringerne under de 2 oprykningsbejlere Avarta og Frederikssund er uhyre tæt, LSF på 3. pladsen har 26 point, og Skjold er på 7. pladsen med 24 point.

Lørdag d. 19 november, på en noget kølig eftermiddag, bød vi topholdet Avarta velkommen i Allerød. En busfuld supporterer havde taget turen med fra Rødovre, og stemningen på lægterne var god hele vejen igennem.

Kampens sluttede 0-1, det enlige mål scoret af Mads Walter i det 28. minut, og med en større skarphed havde AFK fået point med sig fra det opgør. Ashab havde vores største mulighed før pausen, i overtiden sendte Holger bolden over mål fra en gunstig position ved feltets kant. Det var tæt på en vel fortjent point efter en solid præstation især efter pausen.

Lørdagen efter, det var d. 26. november, ventede Næstved på udebane. Det blev en spøjs kamp, med reparation af målnettene i flere omgange, de dårligste opvarmningsbolde længe set, og omklædningsforhold under vanligt niveau.

På kunstgræsset sendte Lasse bolden i mål til 0-1, Christian stod for oplægget, der var der spillet 16 minutter. Hjemmeholdet scorede to mål indenfor få minutter omkring den halve time, og AFK kunne ikke for alvor komme tilbage mod hjemmeholdet, der blot har tabt en hjemmekamp i sæsonen. Vi mødte Næstved ved sidste landskampspause, det betyder deres 1. divisionshold ikke spiller, og dermed sender flere spillere ned på DS-holdet. Det skete så igen denne gang, det kunne ses i de afgørende situationer. Næstved viste præcision igen efter pausen, hvor det blev til en enkelt scoring i opgøret, der sluttede 3-1.

Chancerne var der ellers flere af til AFK, Dargis sendte et hovedstød på overliggeren i kampens indledning, og i det hele taget var træfsikkerheden markant forskellig på de to hold.