Sejr til herresenior i DS over LSF, fire forskellige målscorere kom på tavlen

image
03. oktober 2022 kl. 20:12
Kærkommen sejr til AFK sender os op på 4. pladsen

10. rundekampen i DS mellem Allerød FK og gæsterne fra LSF (Ledøje Smørum) blev spillet lørdag d. 1. oktober 2022 på vel nok seriens allerbedste græsbane i Allerød Idrætspark. Gæsterne havde inden opgøret spillet sig frem i subtoppen af rækken, mens vi var dumpet længere ned efter en noget pointfattig periode.

Faktisk mødte holdene op med vidt forskellige formbarometrer, sidste kamp nævnt først:
AFK T-U-V-T-T
LSF T-V-V-V-V

De to hold mødtes i allerførste spillerunde i sæsonen, det var tilbage d. 5 . august, hvor Mathias Virkelyst fra AFK scorede det enlige mål i 1-o-sejren på Flodvej.

Samme spiller kom igen på tavlen i lørdagens på papiret sikre sejr, forinden kunne vi se AFK med størt effektivitet i felterne, og kampens første scoring var da også en nydelse. Anfører Jonathan sendte bolden til Lasse Lyby, der temmelig fri i feltet kunne score til 1-0, da var der spillet 28 minutter.

Wauvv, flot mål af 'Luke'

8 minutter senere kom endu en perle, denne gang fra 18-årige Lucas Refnow, som fikst vippede bolden over udeholdets fremstormende keeper, opspil fra først tobias Christiansen og igen Jonathan Eriksen, ren klasse. Et helt igennem flot mål.

Stillingen 2-0 holdt til pausehvilen, vores målmand MC var ikke udsat for de store udfordringer, et par mindre skovture trak dog lidt ned i helhedsindtrykket, det ændrede sig dog efter pausen.

Godt et kvarter efter pausen slog AFK til igen. Denne gang ved topscorer Dino Karjasevic, der afdriblede sin modstander, og sparkede 3-0-målet ind fra en spids vinkel. Niklas Skou Holm fik assisten på målet.

Vi skiftede de tilladte fem spillere, ind kom Holger Jarlgaard og Daniel krogh, senere Mathias Virkelyst, Linus Bondo Jensen og Markus Madsen, sidstnævnte blev noteret for vores eneste advarsel i opgøret, LSF fik 2.

4-0

Nævnte Linus var i den grad ophavsmanden til 4-0-målet, et par uimodståelige driblinger i feltet bragte vores elegantier på skudhold, bolden blev styret ind af M. Virkelyst, der blev noteret for målet. 'Bolden var ikke gået ind, så det var godt Virke ramte den' sagde Linus efter kampen.

MC var i den grad i hopla efter pausen, især en flot redning sotd lysende klar efter sejren, der lød på de 4-0.

Der var flere bud til Man of the Match, offensiv esset Ashab Mukudajev storspillede i matchen, ligesom N. Vesterbæk og Tobias Christiansen var fortagsomme, mens også Nikolai R. Have var stærk på midten.

Næste kamp er på udebane

Dagens modstander LSF er efter runden på på 3. pladsen med 15 point, derefter følger AFK med 14, og Herlev med 13.

I næste runde skal AFK til Fælledparken, hvor BK Skjold spiller, og hvor de er ubesjerede i deres sidste 3 hjemmekampe.

Kampen spiller på det aparte tidspunkt klokken 16:00. Vi håber mange fra Allerød kommer til 'Kunst, Fælledparken' som banen officielt kaldes.