Storsejr i sæsonens sidste Herresenior 1 kamp, vi slutter på 2. pladsen i DS

image
19. juni 2022 kl. 11:41
Seks forskellige målscorere mod B1903

Inden ugen startede var vi på 4. pladsen i DS, pulje 1. Det var før 1. halvleg i Union, pokalkampen i Holbæk, 2. halvleg i Union og den afsluttende turneringskamp mod B1903 lørdag d. 18. juni 2022. Tre kampe på seks dage er ikke hverdagskost for nogle fodboldspillere i nogen rækker, men man hører ingen piveri fra vores gutter, det er ganske enkelt en helt enestående trup.

Kampen mod B1903 var vigtig for begge hold, og for Herstedøster, der med en sejr over 2. placerede Greve kunne spille sig i sikkerhed hvis AFK samtidig fik sejren. Begge resultater holdt, B1903 rykker ned, mens vi slutter sæsonen på 2. pladsen, en flot bedrift af vores rendyrkede amatører.

Stærk bænk

Vi havde fuld bænk til kampen, reservekeeper Magnus Holmstrup, Victor Blaabjerg, Nikolai Krag, og Sebastian Pitzner-Schmidt kom ikke på banen denne gang, det gjorde Lucas Refnov, Mark Parrish og Markus Madsen, sidstnævnte til sin debut, med et stort tillykke herfra!!

De første 20 minutter af kampen gav vel et meget godt indtryk af hvad, der var i vente i resten af opgøret. AFK var mest på bolden, vi var dog ikke helt flyvende, cadeau til gæsterne som vandt det omvendte opgør 2-1 tilbage i midten af april i år.

Første scoring for AFK

Kampens første scoring kom efter hjørnespark, Laurits headede sit første mål for AFK1 ind, og minuttet senere fordoblede Lasse føringen, tredje kamp i træk med scoring fra Las.

Så var vi igang, og herfra så vi os ikke tilbage. Chancerne kom der flere af, men ikke flere mål i første halvleg. B1903 afsluttede godt , MC reddede i fuld længde til hjørnespark, og et kvarter efter pausen kom 3-0-målet så. Dargis udnyttede oplægget fra Lasse, og så var den sidste ludt ligesom sivet ud på udeholdet.

Tre mål på kort tid

Indenfor 6 minutter scorede vi tre gange, Virkelyst til 4-0 på oplæg fra Muddi, et stærk afslutning på sæsonen af Virkelyst, der også nettede i sidste kamp. Vores - og rækkens - topscorer Muddi holdt sig ikke tilbage i sin vel sidste kamp for os, og satte 5-0-målet ind eftre oplæg fra Vesterbæk. Få minutter senere praktiserede vi det, der ligner totalfodbold mest, Tobias C løb dybt, Vesterbæk sendte medløbsbolden som den skal, og det sjette mål fra ligesom spillere blev flot og sikkert sparket ind.

Der blev uddelt 3 gule kort i kampen, alle til gæsterne og alle katagoriseret som C2 (forseelse med fysisk kontakt, begået hensynsløst eller med unødig kraft) hvilket trak helheds indtrykket ned på en herlig eftermiddag i Allerød Idrætspark.

Chefen blev kampens spiller

Tobias C blev kampens spiller, anfører Jonathan og Jæger spillede begge solidt på midten, i det hele taget var det en god og særdeles solid måde at slutte sæsonen på.

Mål

21' 1-0 Laurits Rasmussen, oplæg Tobias Christiansen

22' 2-0 Lasse Sejer Lyby, oplæg Oscar Dargis

58' 3-0 Oscar Dargis, opplæg Lasse Sejer Lyby

75' 4-0 Mathias Virkelyst, oplæg Morten Olsen

79' 5-0 Morten Olsen, oplæg Nichlas Monefeldt Vesterbæk

80' 6-0 Tobias Christiansen, oplæg Nichlas Monefeldt Vesterbæk