Tilbage på sejrssporet, en festlig dag blev rundet af med 5-1 til herrerne i DS

image
FA
11. september 2022 kl. 20:05
Dino scorede to, Holger, GH, og Ashab kom også på scoringstavlen

Tidligt lørdag eftermiddag d. 10. september 2022 løb vi på banen i Allerød Idrætspark til 7. rundekampen mod KFUM, København. Klubbens bedste kvindehold havde netop sendt Albertslund hjem med en storsejr på 5-0 på dagen, hvor dameafdelingen behørigt fik fejret 50 års jubilæum, tillykke til alle, der har været med på vejen lige siden.

Det var med to noget forskellige formbarometre holdene mødte frem med, gæsterne var ubesejrede i deres seneste 3 kampe, vi med lutter nederlag i vores sidste 3.

Kunne det ses i opgøret? Næh, egentlig ikke, dertil var Allerøds offensiv for sprudlende, udover de 5 mål til hjemmeholdet så vi 3 stolpeskud, mens udeholdets chancer var med et mere beskedent antal.

Midterforsvar Holger Jarlund bragte os foran i det 10. minut, Tobias Christiansen sendte et hjørnespark godt indover, William Kops headede på tværs, og Holger var hurtigst på bolden til sin første scoring i AFK-trøjen. Forinden havde Tobias sendt et frispark på ydersiden af stolpen, KFUM var i den grad advaret. Nicolai Have og anfører Jonathan Eriksen havde godt styr på midten, Bünyamin Topal (Benno) i sin startdebut og Nichlas Monefeldt Vesterbæk var med begge veje, mens både Linus Bondo Jensen og W. Kops kom godt frem til afslutninger.

Magnus Christensen viste sig fint frem med en god redning efter 33 minutter, kort efter sparkede Dino Karjasevic en løs bold i nettet fra en utrolig spids vinkel, et flot mål til 2-0. Gæsterne sendte bolden i nettet kort tid efter til en lidt for hurtig reducering, i slutminutterne frem mod pausen havde vi bud efter endnu et mål, men kvaliteten manglede lige akkurat.

2-1 ved pausen

Kort efter pausefløjtet sendte Dino bolden over gæsternes mål, Gustav Harlev stemplede for alvor ind, og vi var tæt på endnu en scoring. Den kom først i det 64. minut, indskiftede Ashab modtog bolden fra Dino, og med en præcis aflevering kunne GH sende 3-1-målet ind. Omkring 5 minutter senere kom den næste scoring. Jonathan sendte en følt aflevering frem til Dino, med stort overblik blev gæsternes keeper tørret, og med brystkassen kom vi på 4-1. Et helt igennem flot mål.

Nu stemplede vi for alvor ind i kampen, det lignede One Way, og det femte mål kom da også. Lasse spillede veloplagte Ashab fri, og 5-1-målet var også en fryd for øjet.

kampen sluttede 5-1, endelig sejrede vi, det var en herlig festdag i Allerød Idrætspark !

Kampens spiller blev Ashab, Dino var runner up.