Menu

Uafgjort mod topholdet Avarta efter sent straffespark, Fleng slemt skadet i slutminutterne

image
18. september 2022 kl. 21:24
I det 88. minut scorede AFK et rimeligt fortjent mål

Det blev til en pointdeling i Espelunden mod DS's førerhold Avarta BK, efter 1-1 og 1-0 til hjemmeholdet ved pausen. Avarta kom tidligt foran på et følt spark i modsatte hjørne, forinden havde vi haft en gylden mulighed til kampens første mål, Holgers afslutning røg i sidenettet. Kort tid efter Avartas føringsmål var Dino meget tæt på, hjemmeholdets keeper reddede til hjørnepark.

Mål underkendt, desværre

I det 36. minut fik AFK scoret, kun for at se flaget komme op for off-side, hvilket billederne fra VEO klart viste var en fejldom.

Ingen af holdene gav endeligt los for offensiven, dertil var respekten for hinanden måske lidt for markant, og chancemæssigt var AFK da også foran efter de 45:03 spillede minutter i 1. halvleg.

Kort efter pausen blev Vesterbæk stemplet noget voldsomt i hælen, heldigvis kunne vores firer fortsætte kampen, også da han senere fik en regulær kæberasler efter en nærkamp.

Hjemmeholdets sendte et direkte frispark forbi vores mål, vores forsvar stod godt og sikket, ligeså med Magnus i målet.

Vi kom tæt på

Dino var igen tæt på i det 51. minut, et frispark fra Tobias var lige akkurat for langt dybt inde i hjemmeholdets felt. Der blev givet en par henstillinger til hjemmeholdet, en for at gå alt for voldsomt i ryggen på Tobias, en anden for at sparke bolden væk efter dommerens fløjten. Kort efter kom Avarta til en afslutning - bolden havnede et godt stykke fra vores mål.

Topholdet fra Rødovre var nok mest i boldbesiddelse gennem hele kampen, det direkte spil var dog ikke med holdet, der gik til kampen med 6 sejre og et nederlag i de hidtil 7 spillede kampe.

Udligningen sat ind på straffe

De 258 tilskuere fik en scoring at gå hjem på, det var i det 88. minut, og vel rimeligt fortjent til AFK. Dino tog et skarpt træk i feltet, benspændet var tydeligt, og Dino sparkede selv bolden ind til 1-1.

Kort efter måtte Anders Fleng desværre forlade banen med en alvorlig skade, det skete efter en nærkamp ude ved sidelinjen, det kostede 3 brud i anklen. GOD BEDRING FLENG, KOM STÆRKT TILBAGE!

I overtiden indkasserede hjemmeholdet 2 advarsler, trods overtallet formåede topholdet ikke at spille sig frem til chancer, og de 1-1 stod på tavlen, da dommeren fløjtede af efter 96 minutter.

Kampens spiller blev Dino, runners up blev anfører Jonathan Eriksen, og N. Vesterbæk.