Vi måtte se os besejret på hjemmebane mod Avarta

image
09. maj 2022 kl. 16:19
Kampen sluttede 2-3 efter lidt for store personlige fejl fra os

Forårssolen skinnede i Allerød Idrætspark hvor vi lørdag d. 7. maj 2022 stod overfor forårets mest formstærke hold Avarta, der med en sejr kunne passere os i tabellen. Kvindesernior 1 havde netop vundet 1-0 over BSF på banen, vi ville gerne gentage triumfen, men måtte se os besejret af forårets hold fra Rødovre, der ganske enkelt har gjort rent bord hidtil.

Med blot 4 gengangere i gæsternes holdopstilling i forhold til vores 4-2-sejr i sidste indbyrdes møde sidst i oktober sidste år, var det da også en ganske andet hold fra Espelunden, der løb på banen.

Første start af William

Unge Kopps fik første start på AFK1, TC var klarmeldt efter sin skade kampen før, men måtte blive på bænken hele opgøret. I kampens indledning spillede vi os til tre hjørnespark indenfor de første 3-4 minutter. Lidt senere sendte Dargis bolden mod målet, blot for at se gæsterne sende bolden til hjørnespark, en kendelse som gæsterne slet ikke var tilfredse med, en reprimande fra dommeren hjalp godt til.

Avarta kom siden mere med i spillet, først afslutning fra gæsterne var efter en lille halv times spil, hovedstødet strøg over. Minutter senere brød Lasse bolden højt, afslutningen blev sendt over målet. I det 34. minut var Muddi meget tæt på, Avartas keeper fik reddet i et par omgange, men kort efter kom føringsmålet.

Jæger sendte nok et hjørnespark afsted, Have stod hvor han skulle, og kunne med hovedet sende os på 1-0. Bedst som tiden i 1- halvleg rindede ud, fik Avarta udlignet i en situation, der nok kunne og skulle være clearet op til flere gange. Dommeren fløjtede halvlegen af, da vi gav bolden op.

Mere hjælp til gæsterne

Knap et kvarter inde i 2. halvleg fik vi første forvarsel. MC var på sin plads med en god redning, men kort efter opsnappede gæsterne bolden efter en opspilsfejl, og 1-2-målet var et af de nemmere.

Minuttet efter var der udlignet til 2-2. Muddi måtte se sit skud parere af gæsternes keeper, Virkelyst sparkede returen ind, vi var med igen. Kampens eneste gule kort kom efter 60 minutter, et frispark på indskiftede Gustav var da også til at få øje på. Iøvrigt blev det kampens eneste gule kort.

Mark skiftede med Dargis, det blev herefter en anden type offensiv, og Kopps var så tæt på at sende os foran, men styringen ved bagerste stope strøg snert forbi.

Overliggeren reddede for gæsterne

Kort efter GH sendte en afslutning over mål, slog Avarta til igen. Vi får ikke ekspederet bolden ud af farezonen, og fra feltes kant  kunne gæsterne bringe sig på 2-3 med en behersket afslutning. Vi havde mulighederne for udligningen. Muddi sendte et fint skud lige på målmanden, Mark vendte rundt og bolden prellede af på overliggeren, det var tæt på.

Jacob Harlev blev sendt på banen istedet for Jonathan i det 69. minut, der havde Avarta ikke benyttet sig af udskiftninger, de kom efter 72, 73 og 82 minutters spil.

Avarta kom i minutterne i perioden ikke til det store, faktisk slet ikke, først få minutter før tid kom MC igen i aktion, det var så til gengæld med en god redning. Vi fik ikke for alvor truet gæsterne mod slutningen, og efter blot 2 minutters overtid måtte vi forlade banen efter forårets andet nederlag.

I tabellen er Avarta ny nummer 3 med 39 p. efter 21 kampe, vi er nr. 4 med 37 for 20 kampe, Frederikssund nr. 5 med 34 point for 21 kampe.

Sidstnævnte er vores næste modstander, kampen spilles tordag aften d. 12. maj, kampstart på Frederikssund Stadion er klokken 19:00.