Menu

AFK-Café udnævner Elin som første æresmedlem

image
31. oktober 2023 kl. 10:07

Efter årtiers frivillig indsats for Allerød Fodboldklub har Elin Petersen besluttet, at nu skal tiden bruges på andre aktiviteter, husbond, børn og børnebørn.

Elin har være aktiv i fodboldklubben både som spiller, leder og senest som en af ankerkvinderne i klubbens sociale samlingspunkt – Caféen. Først i køkkenet på Skovvang Stadion, og siden 2014 i den nye café i Allerød Idrætspark. Indkøb, rengøring, Smileyordning og ekspedition af de mange medlemmer og gæster i klubben er blot nogle af de opgaver, som Elin har løst med stor energi og entusiasme.

I forbindelse med et arrangement for klubbens Goldsupportere lørdag, den 28. oktober, blev Elin overrasket af de øvrige frivillige cafékollegaer der mødte op med blomster, gavekurv og diplom der bekræfter, at Elin er det første æresmedlem af AFK Café. STOR tak til Elin for mange års indsatser for vores fodboldklub. Vi kommer til at savne dig på ’holdet’, men ønsker dig held og lykke fremover og håber at se dig ind imellem – på den anden side af skranken!

Luk