Menu

AFK KS-afdelingen oplever harmoni og succes

image AFK KS foran sponsor team Allerød
AFK Kvindeseniorafdelingen
01. december 2023 kl. 15:07
Et triumferende fodboldefterår 2023

Fodbold udesæsonen er ovre og for Kvindeseniorafdelingen i AFK har det været et fantastisk efterår. Holdene har opnået utrolige præstationer og harmonien mellem spillerne har været afgørende for deres succes. 

Her følger en oversigt over holdenes præstationer og deres placering i rækkerne.

Kvindesenior 1: Efter en fortræffelig præstation i foråret lykkedes det KS1 at rykke tilbage i 2. division. Holdet har været i konstant udvikling og har kæmpet hårdt for at komme tilbage på dette niveau. Deres præstationer er et bevis på deres fælles dedikation og talent. KS1 sluttede blandt de syv hold i rækken på femtepladsen og går ind til forårets nedrykningspil med 2 point (5,4,3,2,1,0). Solrød rykkede op i 1.Divison.
Årets spiller på KS1 blev meget fortjent Laura Malle.

Laura Malle

Kvindesenior 2: En fantastisk placering som nummer 2 i Sjællandsserien. Et af afdelingens største stoltheder i dette efterår er placeringen af KS2-holdet som nummer 2 i Sjællandsserien. Holdet har imponeret både internt og eksternt med deres fremgang, resultater  og samarbejde. Denne præstation vidner om holdets evne til at udfordre sig selv og levere på et højt niveau og placeringen kommer lidt bag på hele afdelingen og bliver også svær at leve op til i foråret. Espergærde rykkede op i KS ØST.
Årets spiller på KS2 blev meget fortjent Viktoria Opstrup Hansen.

Viktoria Opstrup Hansen

KS3 / Ung Seniorhold: Det nye Ung Seniorhold har også oplevet stor succes i efterårssæsonen. Denne talentfulde gruppe af unge spillere har opnået en andenplads i Serie 2. Deres resultater afspejler det potentiale de alle besidder. Med en masse kampe og en dedikeret træning har de bevist, at de er klar til at spille på et højere niveau fremover og det skal blive meget spændende at følge dem til foråret.
Årets spiller på KS3 blev meget fortjent Hannah Rasmussen.

Hannah Rasmussen

Harmoni og samarbejde er en afgørende faktor bag de flotte præstationer i Kvindeseniorafdelingen.
Holdene er efterhånden tæt sammenspillede og støtter hinanden både på banen og udenfor. Trænerne og pigerne har skabt et miljø, hvor hver enkelt spillers styrker kan blomstre, og det har resulteret i en – synes vi - meget fin og absolut godkendt sæson.

Fremtidsudsigter: Efter et succesfuldt efterår er det spændende at se, hvad der venter Kvindeseniorafdelingen til foråret. Holdene vil fortsætte deres hårde arbejde og arbejde målrettet mod at levere endnu bedre præstationer. Uanset udfordringerne som der er, har været og som må komme på deres vej, har holdene bevist, at de har evnerne og styrken til at tackle dem.

Nu går indendørs, vinterbold og futsal i såvel SM som DM-rækken i gang. Her skal sidste sæsons to sjællandsmesterskaber i henholdsvis indendørs og futsal forsvares og er det så også året hvor, de sidste 4 års tredjepladser i 1.Div Futsal skal resultere i noget mere og derfor DM-spil? Vi får se...

KS med bus til Dalum Næsby

Teambuilding

Teambuilding er en vigtig aktivitet for enhver gruppe, uanset om det er i en virksomhed eller en sportsklub. Det er en fantastisk måde at styrke båndene mellem medlemmerne, fremme samarbejde og opbygge tillid. For nylig havde vores hold af trænere og piger en uforglemmelig teambuilding dag, der startede allerede ved morgenmaden.

Dagen begyndte tidligt om morgenen med en lækker morgenmadsbuffet, hvor vi alle kunne samles og nyde en god start på dagen. Denne afslappede atmosfære fik os til at føle os godt tilpas og klar til resten af dagen. Efter morgenmaden gik vi over til vores første aktivitet, nemlig en intens five-a-side-fodboldkamp.

Vi havde dog også sendt et hold afsted til Lynge-hallen, som skulle forsvare sidste års sjællandsmesterskab i futsal. De vandt 4 kampe og spillede én uafgjort og fører rækken indtil videre.

Efter kampene var alle sultne og frokost blev serveret. Det var en lækker buffet med et bredt udvalg af pålæg. Spisebordet var fyldt med latter og glæde, og der blev delt mange historier og oplevelser mellem trænere og piger. Det var virkelig en god måde at lære hinanden endnu bedre at kende og skabe et stærkere bånd mellem os.

Efter frokosten var der endnu en spændende aktivitet planlagt, nemlig vores helt egen "Fangerne på Fortet". Vi blev opdelt i hold, og vores opgave var at samarbejde for at løse forskellige gåder og udfordringer i et spændende opbygget klubhus. Denne aktivitet testede vores kommunikation, problemløsningsevner og evne til at arbejde sammen som et hold. Vi var alle fordybet i spillet og havde det sjovt.

Efter sådan en fysisk og mental udfordring havde vi brug for en velfortjent pause. En professionel makeupartist blev inviteret til at forkæle os med forskellige skønhedsbehandlinger.

make-up

Vi fik muligheden for at slappe af og nyde lidt selvforkælelse, hvilket skabte en afslappet og sjov atmosfære blandt os. Det var virkelig en unik oplevelse, da det ikke er hver dag, vi får mulighed for at få en personlig makeup-session.

Aftenen kom hurtigt, og vi havde stadig masser af energi og glæde tilbage. Aftenhyggen blev fyldt med leg, musik og lækker mad. Vi spillede forskellige spil, dansede og nød hinandens selskab helt frem til midnat. 

Alt i alt oplevede vi en virkelig hyggelig dag med masser af aktiviteter og muligheden for at styrke vores team. Vi følte os tættere på hinanden efter at have delt sjove, udfordrende og afslappende øjeblikke. Det var en unik mulighed for at bryde den daglige rutine og bare nyde hinandens selskab uden nogen forpligtelser.

Denne teambuilding dag vil helt sikkert blive husket som en af de bedste oplevelser sammen som afdeling. Det var en dag fyldt med glæde, latter og samarbejde, der har styrket vores bånd og gjort os mere effektive som en helhed, som gerne skulle gøre, at vi står endnu bedre rustet til foråret.

I næste uge rundes sæsonen af med det traditionsrige Kvindesenior bankospil.

1000 tak til vores sponsorere #teamallerød #byens-restaurant #byenscafe&pizzeria 

Luk