Menu

Anden sæsonsejr over Taarnby FF efter 0-1 i starten af opgøret i AIP

image
20. oktober 2023 kl. 08:23

Lørdag d. 14. oktober tog vi hul på anden runde i årets Danmarksserie, de 10 hold i puljen har mødt hinanden en gang, og vi fik igen en god start med en sejr mod stærke Tårnby FF som vi besejrede 3-2 i sæsonens første kamp. Fire gæve bolddrenge var på plads i Allerød Idrætspark, hvor græstæppet igen imponerede med den høje og indbydende kvalitet. Holdene lå side om siden i tabellen, og en sejr ville formentligt betyde et større hul ned til 6. pladsen.

Blæsten fulgte godt med aktørerne, AFK Ultras kunne høres gennem hele kampen, og efter blot 6 minutters spil kom gæsterne foran i medvinden. Målmand Frederik refleksreddede et godt skud midt i feltet, riposten blev sikkert sparket ind til 0-1.

Vi måtte nok engang undvære en god håndfuld skadede spillere, men de udvalgte stod flot sammen og fik vendt kampen til vores fordel inden pausen. Med to mål på blot 2-3 minutter fik vi i den grad vendt opgøret til vores fordel, igen kom Kops på tavlen, det var til 1-1 efter oplæg fra veloplagte Bünyamin Topal, og anfører Tobias Christiansen holdt sig ikke tilbage med en kontrolleret afslutning til 2-1-føring efter hjørnespark. Chancefordelingen var klart til vores fordel, og sådan fortsatte det efter pausen.

Målscorer måtte forlade banen efter en tackling

Målscorer Kops måtte forlade banen med en skade efter et sammenstød, Jacob Jæger kom ind og spillede den vel nok bedste halvleg i denne sæson. Dargis var også i hopla, gæsterne fik gult for at stoppe vores vævre kant, og Christian var ikke til at stoppe. Udeholdets keeper parerede til hjørnespark, det var trængsel tider for gæsterne. Virke fik også afsluttet, Lasse var tæt på, inden 3-1-målet fik jublen til igen at bryde frem i efterårsblæsten. TC sendte bolden frem mod Dargis, en berøring gav Christian en friløber, flot udnyttet af vores energiske back som dermed fik scoret et af sine sjældne mål.

Ti minutter senere var vi igen tæt på, i det hele taget var målchancerne vores, og selv Benno var tæt på ti minutter før tid. Tårnbys keeper reddede til hjørnespark. Kort efter måtte en Tårnby-spiller forlade banen efter et fald, alle udskiftningsslots var der anvendt, så gæsterne måtte spille det sidste af kampen i undertal.

Sejren kom aldrig i fare

Vi fik endnu et par hjørnespark, flere mål var der ikke i os, kampen sluttede 3-1 og vi konsoliderede 4. pladsen i rækken med 20 point efter 10 kampe. Gørslev topper med 23 point, det er et enkelt foran Brønshøj som er vores næste modstander. Den kamp spilles lørdag d. 21. oktober 2023 i Tingbjerg Idrætspark, kampstart er klokken 14:00. Tårnby FF er på 5. pladsen med 16 point.

Kampens spiller blev Tobias (TC), runners up Christian, Virkelyst og Fleng

Kampfacts

Herre-DS 2023-24, Pulje 1

Allerød Fodbold Klub-Tårnby FF 3-1 (2-1)

Mål

5’ 0-1 Lasse Brandt Hansen

31’ 1-1 William Kops, oplæg Bünyamin Topal

33’ 2-1 Tobias Christiansen, oplæg William Kops

63’ 3-1 Christian Jimmy Ravn Espenhain, oplæg Oscar Dargis

Gule kort

51’ Jonas Nørremark Jensen, Tårnby

68’ Ali Jennane, Tårnby