Menu

Anden sejr i træk til Herresenior 1, KFUM besejret 2-0 på en græsbane, der ikke bør spilles fodbold på

image
07. maj 2023 kl. 15:37
Straffesparksscoring og selvmål blev eneste scoringer trods flere gode forsøg fra begge hold

Lørdag d. 6. maj i Emdrupparken, hvor stadionbanen som er en noget knoldet langhåret græsbane, skulle 8. rundekampen mellem KFUM og AFK spilles. Kampens betydning var stor, hjemmeholdet er sidst i kvalen med 24 point, vi har 32 point og har ikke det bedste minde fra efterårets indbyrdes kamp der.

Begge hold mødte frem til kampen med en sejr, denne gang holdt vi nullet, og på to mål før pausen kunne vi sikre tre solide point efter en helstøbt holdpræstation.

To mål i kampen

Målene i kampen blev scoret af Lasse på straffepark, og et selvmål mod slutningen af 1. halvleg. En markspiller fra KFUM tog bolden med hånden, kampens dommer takserede hændelsen til straffespark og et gult kort - angiveligt ikke rødt, da hjemmeholdets målmand havde muligheden for at redde forsøget. Det er der vist flere meninger om. Lasse sparkede sikkert føringsmålet ind.

Midterakslen bestående af Jæger, Jonathan og Have løb rigtigt mange gode metre, og havde i det hele taget et fint overtag på midten. Christian var også iøjenfaldende, i hvert fald før pausen, og måtte senere med et gult kort (vores eneste i opgøret) lade sig udskifte med Benno.

Midtvejs i 1. halvleg havde KFUM deres farligste forsøg, et park udefra blev taget i medvinden, og i en høj bue ramte bolden oversiden af overliggeren, MV var på sin plads, tættere på kom værterne ikke. Vi havde også et forsøg på træværket, et godt gennemspillet angreb gav Dargis muligheden, målmanden hos hjemmeholdet og stolpen reddede forsøget i forening.

To minutter før pausen skar Kops igennem på kanten, hjemmeholdet kunne ikke følge med, og inde foran mål blev bolden styret ind til 0-2 fra en af KFUM-spillerne. Første halvleg blev fløjtet af efter 46 minutters spil, en halvleg helt på vores præmisser.

Tæt på nok en scoring

Kort ind i 2. halvleg viste vi igen godt spil i deres felt, vi var tæt på efter et par hjørnespark, hvor Have på et af dem styrede bolden lige udenom. MC var på sin plads når KFUM forsøgte sig, gerne udefra, måske de havde opgivet af holde bolden nede på græsset...

I det 62. minut kom KFUM #11 endelig i bogen, et noget hårdt frispark bagfra på Kops blev senere i kamprapporten omtalt som 'forseelse med fysisk kontakt begået af taktiske årsager', og da samme spiller lavede to forseelser senere i kampen af lignende karakter ,var det da også svært ved at følge 'linjen'.

Et kvarter før tid fik KFUM sendt et godt hovestød noget forbi vores mål, indskiftede Ashab var uhyre tæt på i et par omgange, og efter 95 minutters spil kunne spillerne juble over en god fortjent sejr.

Jæger blev man of the Match, Have runner up.