Menu

Forårets anden sejr til herrerne i DS kvalen, Slagelse havde intet modtræk før pausen

image O. Dargis og L. Lyby i kontrol ved midterlinjen
30. april 2023 kl. 11:26
Fire mål i første halvleg blev udslagsgivende, efter pausen pyntede gæsterne på resultatet efter rødt kort

Lørdag d. 29. april 2023 mødtes AFK og Slagelse i kvalspillet i Danmarksserien. Holdene lå side om side i tabellen med 29 point hver, begge med en halvskidt pointhøst hidtil i foråret, så kampens store betydning var i den grad til at få øje på.

Hele 8 friske bolddrenge (U10 og U11) var på sin plads på opvisningsbanen, solen tittede frem og vinden kunne som vanligt mærkes.

Resultatet blev 4-2 til AFK efter 4-0 ved pausen, i 2. halvleg blev en Slagelse-spiller sendt tidligt fra banen efter først et gult kort, siden direkte rødt i samme sekvens. I undertal lykkedes det gæsterne, at score to gange efter to dødbolde, men mere spænding kom der dog heller ikke i opgøret - som i den grad vil blive husket for en fornem 1. halvleg, der altså resulterede i hele fire mål fra AFK.

Sæsonens første indbyrdes møder sluttede først med en Slagelse-sejr på 3-1 i Allerød i september 2022, og siden en sejr på 4-1 til AFK i november 2022. I sidste kamp var Dargis nærmest flyvende, denne gang blev det til en enkelt assist fra Dargis, det var til angrebsmakker Willumsen, der noterede sig for to scoringer i mathchen, til 2-0 og 3-0 efter Jonathan Eriksen flot udnyttede en god afleveirng fra Lasse Lyby til at starte scoringei i opgøret, da var der spillet 19 minutter. Ti minutter senere stod det 3-0 og et par minutter før pausen kunne Lasse score kampens fjerde mål, 4-0 ved pausen er ikke hverdagskost i den række.

Kanp 10 minutter i i 2. halvleg fik Slagelses nr. 7 Ricki Christian Olsen gult kort, det lød til at være for protester. Sekunder senere blev selvsamme spiller vist ud med direkte rødt kort, hvad der blev sagt kan ikke gengives her, men i spil 10 mod 11 formåede gæsterne som tidliere nævnt at score to gange, AFK havde kort forinden havde nogle gyldne muligheder for at uddybe føringen, men gæsterne kom aldrig nærmere, og efter 97 (!) minutters spil kunne hjemmeholdet endelig juble over en tiltrængt sejr.

To målskytten Willumsen blev man of the Match, runners up var Lasse Lyby og Christian Espenhain.

Luk