Fredag aften i Næstved, flere afbud og fortsættelse af Herresenior 1's ubesejrede korte stime

image
24. maj 2023 kl. 08:26
Det blev overskriften i 10. spillerunde.

Det blev overskriften i 10. spillerunde, da Næstved som vanligt tager imod fredag klokken 18:30, hvilket naturligvis ikke altid passer udeholdene, men sådan er det. Tilmed skulle kampen her i slutningen af maj spilles på deres noget slidte kunstgræs, hvilket helt sikkert ikke er tilfældigt. Vi mødte frem med 15 spillere på holdkortet, alle udskiftere kom på banen, og her var der en kærkomment come back til Holger Jarlgaard efter længere udlandsrejse.

Hjemmeholdet viste igen flotte takter i matchen, vi har tabte to gange til dem tidligere i sæsonen, denne gang lignede det en gentagelse, da Mads Freitag (med enkelte divisionskampe i sæsonen) bragte værterne på 1-0 i det 17. minut. Velspillende Tobias var tæt på, at stoppe bolden på stregen, målet fik angriberen.

Flot kommet tilbage

Inden pausen var kampen vendt på hovedet, med to AFK scoringer indenfor 6 minutters spil, så det nu pludseligt langt bedre ud. Faktisk havde vi opspil til mere, 1-2 var stillingen ved pausen.

Vores mål blev scoret af Lasse Lyby (til 1-1) på straffespark, begået mod Willum, mens 1-2-målet skal tilskrives et indkast fra Jacob Jæger (man of the Match), Jonathan Eriksen der forlænger med hovedet, rammer en Næstved-spiller som tilskrives målet ifølge dommeren.

Kort ind i 2. halvleg måtte Lasse se sin first timer ved forreste stolpe pareres til hjørnespark, og herefter stod der mest Næstved på kampen. Først i den 87. minut fik hjemmeholdet udnyttet en løs bold i feltet, og en stærkt spillende MC i målet var prisgivet.

Kampen sluttede 2-2, AFK er på 3. pladsen i kvalen med 39 point, Næstved har 38 point på 4. pladsen, og nyt tophold er Skjold med 42 point.

Hele holdet skal roses for den solide holdpræstation mod det dygtige hjemmehold, vi havde flere afbud til kampen, forhåbentlig har trænertrioen flere spillere til rådighed til næste runde. Vi mødte frem til kampen med hele 3 sejre på stribe, og udbyggede dermed en fin ubesejret stime.

Næste kamp

Vores næste kamp spilles i Allerød pinselørdag d. 27. maj, naturligvis på græs, modstanderen er LSF, kampstart er klokken 13:00.