Lennart Engelhardt
23. maj 2023 kl. 17:33
For anden kamp i træk var der sejr til AFK KS2

I nyt kampsæt var KS2 i hopla mandag aften på den flotte opvisningsbane i Allerød Idrætspark.

KS2 gik ind til kampen mod Frederikssund dels med lige mange point – nemlig 5 og med en sejr i bagagen fra udekampen mod Køge, hvor Frede lavede to flotte mål og AFK vandt 2-1.

Forholdene var ideelle og KS2 pigerne gik ind til denne kamp med det nye kampsæt. I kvindeseniorafdelingen i Allerød, er man gået Manchester City women(bordeaux shorts)og det danske kvindelandshold( røde shorts) i bedene og skiftet de hvide shorts ud med sorte.

Caro var vendt hjem fra tre måneders ferie og kvitterede med et fremragende langskud efter 9 minutter som blev kanoneret ind under overliggeren – 1-0 til AFK.

Til trods for at Frederikssund egentlig spillede bedst var det ikke desto mindre Annie som efter 44 minutter kunne gøre det til 2-0 på et ihærdigt og slidsomt oplæg fra Julle. Annie tøvede ikke og smækkede bolden via overliggeren ind i kassen.

Inden da havde Frederikssund haft to friløbere og begge gange kom Sofie stærkt ud af AFK-målet og fik afværget målchancen.

AFK kunne gå til pause med en 2-0 føring.

Frederikssund pressede fortsat på og efter 10 minutters spil i anden halvleg fik de tilkendt et straffespark, som de omsatte meget sikkert.

Resten af kampen var meget lige med små chancer i begge ender. AFK havde en dag, hvor flere måtte udgå med skader og der skulle roteres godt rundt på positionerne. Heldigvis kunne både Kat og Marie begge komme ind igen efter skader og de sled sig igennem kampen. Til gengæld måtte både Annie og Niko udgå med skader.

Til trods for at det længe mere lignede en 2-2 kamp fik AFK et frispark midt på modstanderes banehalvdel og Caro takkede endnu engang for at være med i startopstillingen ved at smaske bolden ind under overliggeren direkte på frisparket og kunne dermed gøre det til kampens resultat 3-1.

Runners op i kampen var tilbagevendte Caro og Cirke, som begge spillede en flot kamp, men WOM denne mandag blev keeper Sofie, for at have været en sikker skanse i det bageste, hvor resten af forsvaret i øvrigt også spillede en god kamp.

Godt kæmpet og tre gode og vigtige point. Meget skal gå galt i de sidste tre kampe, hvis ikke KS2 bliver i Sjællandsserien og dermed tager den tredje halvsæson i træk i rækken efter sommerferien.