Menu

Vi tabte igen til Brønshøj, træværket og en tæt offside kendelse hjalp hvepsene til en 2-0-sejr

image
22. oktober 2023 kl. 19:15

Marginalerne var ikke med os i Tingbjerg Idrætspark lørdag d. 21. oktober 2023, da det gennemrutinerede hjemmehold vandt matchen med 2-0 efter 1-0 ved pausehvilen. Sygdom, flere skader og ferie var nok engang en hæmsko for os, heldigvis havde vi Ashab tilbage fra overstået karantæne samt Greibe efter nogle kampes skadesfravær. Tobias spillede en solid kamp med feber, Peter spillede sin første hele kamp siden sit comeback, og set tilbage på kampen må vi sige det var et meget lige opgør, hvor vi nok havde de fleste chancer.

Hjemmeholdet Brønshøj har vel rækkens mest underholdende tilskuere, dog trækker det ned når deres spillere forsøger at kaste sig i nærkampene, alene i 1. halvleg vinkede kampens dommer afværgende tre gange, ingen af situationerne udløste dog et gult kort. Brønshøj bragte sig foran 1-0 på et hovedstød, der tog stolpe ind bag en sagesløs Magnus i vores mål. 2-0 målet kom efter et hjørnespark, som blev afvist i første omgang, flere spillere appellerede for hånd på bolden fra en af deres spillere, det blev i stedet til en aflevering til målscoreren som fra kort afstand afsluttede fladt i målet.

De to mål var vel også hvad hjemmeholdet spillede sig til, vel havde MC et par redninger, men rigtigt farligt blev det stribede hjemmehold ikke. Oscar Dargis bragede bolden på indersiden af stolpen efter et par gode aktioner, senere reddede overliggeren for en ellers meget fortjent reducering. Returen blev sparket ind af Mark efter oplæg fra Oliver, men da målmanden var længere ude end vores forreste spiller, kom flaget i luften – det var godt nok en tæt afgørelse, vi var ikke heldige med et par kendelser i løbet af kampen, som da Christian på kanten af Brønshøjs felt blev væltet uden det gav anledning for et ellers korrekt frispark.

Vi forsøgte os frem til slutfløjtet, Brønshøj levede mest på enkeltmands præstationer, og med deres rutine kæmpede vi forgæves på den efterhånden meget opkørte bane. Indskiftede Lucas drev flere gange gæk med modstanderne, i det hele taget var det en god indsats hele vejen rundt fra os, denne gang var det dog ikke nok til at få point.

Nok engang var Virkelyst meget synlig, ligesom Benno der i det hele taget er i gang med en rigtig flot sæson.

Have var rykket ned i forsvaret, det blev til en solid indsats i hele dysten, og blev fortjent man of the match.

Vi forbliver på 4. pladsen i rækken, og kan se frem til 3 nervepirrende kampe mod lavere placerede hold i de sidste runder før pausen. På lørdag d. 28/10-23 venter KFUM, Roskilde i Allerød, lørdag d. 4/11-23 skal vi til Greve inden efteråret lukkes med en hjemmekamp d. 11/11-2023 mod Herlev.

Kamp Facts

Danmarksserien 2023-24, Pulje 1

Brønshøj-Allerød Fodbold Klub 2-0 (1-0)

Mål

21’ 1-0 Alekandar Lazarevic

55’ 2-0 David Boysen

Gule kort

53’ Ashab Mukudajev, AFK

67’ Tobias Christiansen, AFK

90’ Mads Hashiba Jensen, Brønshøj

Røde kort

Ingen

Udskiftninger

46’ Festim Mustafi ud, David Boysen ind (Brønshøj)

70’ Christian Espenhain ud, Oliver Greibe Jensen ind

70’ Jacob Jæger ud, Lucas Buhl Refnov ind

76’ Pierre Kanstrup ud, Jeppe Illum ind (Brønshøj)

76’ Tobias Christiansen ud, Laurits Rasmussen ind

81’ Mathias Virkelyst ud, Mark Allan Storr Parrish ind

81’ Ashab Mukudajev ud, Olver Sylvest Høeg ind